- 1 Aralık 2022
- 2.819
- 4.350
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.541
Her mesleğin kendince zorluğu var eminim ben de senin yaptığın işi asla yapamazdım kuzum
Bir süre sonra tahammülümüz azalıyor maalesef
Alsam çok şahane olacak da kuzum işte %90 Suriyeli %10 roman olunca alamıyorsunAma çok güzel bir şey gerçekten, resmen annesi gibi oluyorsunuz çocuklarınöğrettiklerini aldığını görmek de çok şahane hissettiriyor olmalıdır
Merveleri hep sevmişimdir:) Esra bendeHahahaha kızlar ismim Merve bu arada ya çok sır değil benim içinşirinm kızlık soyadım şirinli bir şeydi ondan hep nicklerim böyle
Gençliğinde daha betermiş şu an hasta diye o kadar çok yapamıyor, onada üzülüyor, bir gelen temizlikçi 2.kez gelmiyor evineGençliğinde de öyle miydi ve eşin titiz midir merak ettim canım, anne nasılsa çocuğa sirayet ediyor çünkü
Bence bu tez doğrubenim eşim de tertipli düzenli, kayınvalidem de öyledir. Hatta diğer erkek kardeşi de böyle. Anneleri böyle yetiştirmiş çünkü
Oyy canım çok teşekkür ederimMerveleri hep sevmişimdir:) Esra bende
Benim adımı değil adresimi bile bulurlar geçmişe gitseler 10 senedir aktif yazıyorum
Haklısın hiç bu açıdan düşünmedimEvet canım, bunu merak ediyorum, benim de eşim öyle, çok düzenlidi, ben söylemeden kendisi her şeyle ilgilenmeyi sever ama bazen işte anneden çok farklı kişilikler de görebiliyoruz acaba nerede kırılma oluyor da o şekilde oluyor
Vişne anaOyy canım çok teşekkür ederimçok memnun oldum ayrıca ay çok garip oluyor böyle ya hayır sen Esra değilsin cherry momsın hahajsk
Alsam çok şahane olacak da kuzum işte %90 Suriyeli %10 roman olunca alamıyorsunsağlık olsun ne yapalım
Ahahahahaha ay gerçek sesiyle okudum resmenSeni benim şantiyeye ;
dağavet etmek isterem şefim, çohk güzel sarı cola ortamımız var
Gençliğinde daha betermiş şu an hasta diye o kadar çok yapamıyor, onada üzülüyor, bir gelen temizlikçi 2.kez gelmiyor evine
Eşim titizdir düzenli üstüne başına temizliğine dikkat eder ama normal düzeydeben zaten yapamam öyle bir insanla, ben rahatım aşkım
Kanka sen karşıdamı oturuyorsun? Yani AvrupadaSeni benim şantiyeye ;
dağavet etmek isterem şefim, çohk güzel sarı cola ortamımız var
Oyy canım çok teşekkür ederimçok memnun oldum ayrıca ay çok garip oluyor böyle ya hayır sen Esra değilsin cherry momsın hahajsk
Kanka sen karşıdamı oturuyorsun? Yani Avrupada
Evet ya tam yerindesin sende kankaEvet kuzumbu taraf çok yoğun maalesef ki
Al benden de o kadar ya hiç bişey yapasım gelmiyor niye böyle üşengeç oldum bilmiyorumAy çok güzel,istanbulda deniz kenarında kazakla koştuğumu düşündüm şu an
Ben çok pasif kaldım ya hamilelikten önce onuda yaparım bunuda yaparım demiştim ama niye böyle oldum
İyi kuzum çok şükürKanka beybiton iyimi
Evet ya tam yerindesin sende kankabenim eşimde ataşehirde inşaatçı, ofisle ev 15 dk, sırf trafik yüzünden ofise ev yakın olduğu için seviyor burayı, ev değiştirsek bile yine aynı yerde istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?