- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.621
Ah canım ne kadar rahatlatıcı bir mesaj buCanım korkulacak bir şey yok, normal artık bu. Diyorum ya yavaş yavaş herkes aynı duyguyu yaşayacak ve korkup buraya gelecekBen neredeyse 2 aydır yaşıyorum ama hala bazen tedirgin oluyorum yalan söylemeyim size böyle korkmayın derken Ama ben sürekli sürekli yaşıyorum, günde 3-5 değil.
Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Eğer regl gibi ağrın yoksa, belden kasıklara gelen sancı yoksa, akıntın, sızıntın yoksa sıkıntı yok. Hissettiğim sadece kasılma sırasındaki o tuhaf sıkılaşma hissi. Onun da az da olsa ağrı gibi bir duygusu var da farklı işte yaşayınca anlıyorsun.
Pierre cardinden 2 tane sipariş verdim daha gelmediherkes çok memnunmuş. Gelince yazarım yorumumu
Ay aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükürkızlar bi şehir dışına çıktık 2-3 gün geriden gelcem merakta kalmayın
karnimin ust kısmı agırıyorKızlar ben 30.haftamdayım benim sırt ağrım var ve karnımda şiddetli tekmeler sizde nasıl durumlar kasılmalar
Bulaştıra bulaştıra geziyorBuradan anlıyoruz ki pamlok iyileşmiş covid movid kalmamış şüküriyi gezmeler canımmm.
Amin canımmm, aşko serum yeterli gelirse sanırım ilacı bıraktıracak, çünkü serumdan sonraki durumuna göre devam ederiz ilaca ona göre karar veririz demişti kadın doğumcu, bakalım dahiliye ne diyecek yarınŞifa olsunnn canımm ben de haftaya alıcam, benden önce alman iyi oldu sorarım nasıl bişey
Şifa olsun canım şimdiden :) sen şimdiden böylesin depoları fulleyince zehir hafiye olursun başımızaYarın zabah beni merak etmeyin kızlar, demir almaya gidiyorum damardan
Canim kapak secimininde degistirmen güvenlik açısından iyi olmus güle güle kullanmak nasip olsunAnne yanı da aldım canım ben sen aldın mı ?
Sen bi daha bi git gel biz 50 kiki alış verişe gittim çocuk odası için 40k olmuşuz Allahtan ahiretliğim benim yerime bildirmiş sağol bacım hahahaha
Canım emzirme atletini bilmiyorum ama benim atletlerimin çoğu pierre cardin ve çok memnunum .kumaşları yuşacık. Emzirme sütyeni aldım ben ama h&m aldımKızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;
H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nst bi 20 30 dk sürüyordu demi unutmuşum valla.bir şey çıkmadığına sevindim cnm geçmiş olsunAh canım ne kadar rahatlatıcı bir mesaj buben bugün yine sertlik hissedince acile gittim. Dediğin gibi çok şükür bir şey çıkmadı. Nstye de ilk defa girmiş oldum evet o dediğin duyguyu anlıyorum ben de öyle yaşadım çünkü. Böyle bir garip gerginlik sertlik. Kendini fark ettiriyor
Bende zaten ilaç yok malumAmin canımmm, aşko serum yeterli gelirse sanırım ilacı bıraktıracak, çünkü serumdan sonraki durumuna göre devam ederiz ilaca ona göre karar veririz demişti kadın doğumcu, bakalım dahiliye ne diyecek yarın
Amin canım çok teşekkür ederimCanim kapak secimininde degistirmen güvenlik açısından iyi olmus güle güle kullanmak nasip olsun
Canim alcam evet. Ama ben normal park yatak alcam odamiza yanımıza
Ayy çok şükür iyiyim kuzum yaa teşekkür ederimBuradan anlıyoruz ki pamlok iyileşmiş covid movid kalmamış şüküriyi gezmeler canımmm.
Ahahah bilemedik adminim bilemedikkkİşte böyle böyle beni anlayacaksınız
Sus gız günlerdir evdeyim yetoBulaştıra bulaştıra geziyorpek düşünceli
Kızının odası çok güzel oldu bence canım çok şanslı miniğinAmin canım çok teşekkür ederim
Eğer alanın varsa daha mantıklı kuzum benim yerim çok yok ondan daha ufak bişey aldım.
vallah yaparsınız inanıyorumSen bi daha bi git gel biz 50 kdemek ki sen para harcayınca bizim çenemiz düşüyor
vallah yaparsınız inanıyorumne cene var maşallah diğer gruplar bu konu hakkında hiç bişey demişmi araştırıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?