Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ah canım ne kadar rahatlatıcı bir mesaj bu ben bugün yine sertlik hissedince acile gittim. Dediğin gibi çok şükür bir şey çıkmadı. Nstye de ilk defa girmiş oldum evet o dediğin duyguyu anlıyorum ben de öyle yaşadım çünkü. Böyle bir garip gerginlik sertlik. Kendini fark ettiriyor

Ya işte hayat böyle canım, neler yaşadığımı anlayan biri oldu sonunda

iyi tatiller canım, kendine dikkat et lütfen

Şifa olsunnn canımm ben de haftaya alıcam, benden önce alman iyi oldu sorarım nasıl bişey
Amin canımmm, aşko serum yeterli gelirse sanırım ilacı bıraktıracak, çünkü serumdan sonraki durumuna göre devam ederiz ilaca ona göre karar veririz demişti kadın doğumcu, bakalım dahiliye ne diyecek yarın

Canım emzirme atletini bilmiyorum ama benim atletlerimin çoğu pierre cardin ve çok memnunum .kumaşları yuşacık. Emzirme sütyeni aldım ben ama h&m aldım sepide önerisiyle çok memnun kaldım. Ayrıca Emzirme Atlet almayı düşünmüyorum

Nst bi 20 30 dk sürüyordu demi unutmuşum valla.bir şey çıkmadığına sevindim cnm geçmiş olsun

Bende zaten ilaç yok malum değerlerim de senin gibi aşağı yukarı. Iyi gelir inşallah bazen aşırı halsizlik çöküyo çünkü bana yatakta uzanırken

Canim kapak secimininde degistirmen güvenlik açısından iyi olmus güle güle kullanmak nasip olsun

Canim alcam evet. Ama ben normal park yatak alcam odamiza yanımıza
Amin canım çok teşekkür ederim
Eğer alanın varsa daha mantıklı kuzum benim yerim çok yok ondan daha ufak bişey aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…