- 9 Ağustos 2025
- 842
- 886
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.661
Ben bu hafta içinde 2 kez baktırdım canım. Enfeksiyon ve rahim ağzı kısalığı var mı diye bakıldı. sorun olacağını düşünmüyorumCanım sen biliyorsundur @Cherry Mom hamilelikte vajinal ultrason zararlı mı? Yoksa nötr bir şey mi? Ya ben pek tercih etmiyordum, kendi doktorum da sanki öyle bir şey demişti diye hatırlıyorum ama bugün ona görünemedim, başka doktor muayene etti beni
O da rahim ağzı kısalığını göremedi alttan muayene etti tedirgin oldum biraz
Oh oh ne güzel. Benim daha alınacak bekliyor hersey vallahi..Benim aldığım beşik bu canımbebeğin kıyafet kısmı bitti. Benim lohusa takım,bide terlik eksiğim var. Geriye kalan herşeyimiz tamam. Çok şükür.
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları
Evet kuzum biliyorum çok uzun kullanamaz ama dediğim gibi odamız çok küçükOh oh ne güzel. Benim daha alınacak bekliyor hersey vallahi..
Senin sayılı eksik,benim sayılı aldığım sey var.
Canım güzelmiş bu beşik ama pek minnoş cok uzun zaman kullanamaz sanki
Bende bendeeYa ben çok severim eşantiyon şeyleri bana da denk gelse keşkebebeğinin iyi olmasına çok sevindim kuzum gözün aydın
Olsun canım mis gibi oda yaptın orda yatar rahat rahat hic canını sıkmaEvet kuzum biliyorum çok uzun kullanamaz ama dediğim gibi odamız çok küçük
Bebiş iyiydi kuzum kilosu normal haftasıyla uyumlu dedi, boyu 1.5 hafta ileri dedi, eşim 1.85 heralde ona çekmişCanım nasilmis bebis kilosu falan iyi mi ?
Yirim onun ağzını emmeyi de ogrenirmis
Oo şanslısın minnos hediyelerini almissin yavrunun
Bu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmediBebiş iyiydi kuzum kilosu normal haftasıyla uyumlu dedi, boyu 1.5 hafta ileri dedi, eşim 1.85 heralde ona çekmişcm, kilo söylemedi. Yeni aletiyle iki kere farklı iki modda kalbini dinletti bugün haftalar sonra ilk kez dinledik alete alışıyo sanırım
Şeker için sadece sabah açlık şekerim yüksek çıkıyo gerisi normal, insulin başlarsak toklukları iyice düşürür dedi 1 hafta daha diyet, takip devam dedi.
En sonda sen gibi 32 yi görelim inşallah dedi
Oh oh maşallah hersey yolunda olsun da canım yaaBebiş iyiydi kuzum kilosu normal haftasıyla uyumlu dedi, boyu 1.5 hafta ileri dedi, eşim 1.85 heralde ona çekmişcm, kilo söylemedi. Yeni aletiyle iki kere farklı iki modda kalbini dinletti bugün haftalar sonra ilk kez dinledik alete alışıyo sanırım
Şeker için sadece sabah açlık şekerim yüksek çıkıyo gerisi normal, insulin başlarsak toklukları iyice düşürür dedi 1 hafta daha diyet, takip devam dedi.
En sonda sen gibi 32 yi görelim inşallah dedi
İnşallah canım bakalım zaman neyi gösterir bazı bebekler bu konularda huysuz oluyormuş öyle her dediğin yerde yatmazmışOlsun canım mis gibi oda yaptın orda yatar rahat rahat hic canını sıkma
Bilemedim canım bende detaylı baktı baya ama. Ama zaten max kac dakika sürebilir ki muayeneBu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmediBeyazyasemin canım beklentin olmasın yani demiştin ya belki bize de bakar öyle diye
Yatar yatarr uslu bir bebisnolcak annesii. Sen nereye koyarsan orda uyurİnşallah canım bakalım zaman neyi gösterir bazı bebekler bu konularda huysuz oluyormuş öyle her dediğin yerde yatmazmış
Ayyy hadi inşallahYatar yatarr uslu bir bebisnolcak annesii. Sen nereye koyarsan orda uyur
Bize hiç detaylı bakmadı hepsi dahil 5 dk sürmediOh oh maşallah hersey yolunda olsun da canım yaagerisi hic önemli degil. Bogazimizi da tutuyoruz kendimizi tutup ayaga da kalkmiyoruz
Yeni cihazda baya detay bakiyor ama bu bizim icin iyi oldu bence
Diyete biraz dikkat et canım. Surda az kaldi bide insülin baslama.
Gerci biz hep evdeyiz insülin dışarı hayatı aktif olanlara zor gelir bizim Gibi ev kuşlarına farketmiyor da yine de olsun bari insüline başlamazsin inşallah
Organ incelemesi bizde noooBilemedim canım bende detaylı baktı baya ama. Ama zaten max kac dakika sürebilir ki muayenegüzelce organlarını inceleyip kalbini dinletti bize de uzun zaman sonra. Rahim agzini kontrol etti kilo fln ölçtü derken.. zaten yani bu arada kac dakika sürüyorsa iste. Daha uzun baksa neye bakcak adam
Vajinal bakiyor mu hic sana ameliyattan sonra bu arada ?Bize hiç detaylı bakmadı hepsi dahil 5 dk sürmedi3 dk zaten rahim ağzı, dikiş gerisi bebiş diyete dikkat ediyorum bence sabaha karşı plesanta insulin dengemizi bozuyo açlığım 108 110 çıkıyo anlamadım
Inşallah herşey böyle yolunda gider inşallah Rabbim32-34-36 gideriz
Attım aşkım karyolanın resmini atmıştım. Bugün marangoza gittik biliyosun dolabı özel ölçü yaptırıyorum. Dedim kapağını nasıl seçsem ama sade yaptırmaya karar verdim bide camı iptal ettim kuzum.
Canim bebise bakarken beynine kalbine kan akimlarina bakiyor mesela bunlari ben devlet hastanesinde hic gormedim cok gittim aciline fln mesela.Organ incelemesi bizde noooönemli değil zaten ben kendim diyorum hocam rahim ağzı iyi olsun bebitoonun pozu bizim için magazinsel kısım dürtmeyin çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?