Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ben bu hafta içinde 2 kez baktırdım canım. Enfeksiyon ve rahim ağzı kısalığı var mı diye bakıldı. sorun olacağını düşünmüyorum

Oh oh ne güzel. Benim daha alınacak bekliyor hersey vallahi..
Senin sayılı eksik,benim sayılı aldığım sey var.
Canım güzelmiş bu beşik ama pek minnoş cok uzun zaman kullanamaz sanki

Oh oh ne güzel. Benim daha alınacak bekliyor hersey vallahi..
Senin sayılı eksik,benim sayılı aldığım sey var.
Canım güzelmiş bu beşik ama pek minnoş cok uzun zaman kullanamaz sanki
Evet kuzum biliyorum çok uzun kullanamaz ama dediğim gibi odamız çok küçük

Ya ben çok severim eşantiyon şeyleri bana da denk gelse keşke bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kuzum gözün aydın
Bende bendee Eğitim, etkinlik bişeye gidelim hiçç yokmuşcasına uyduruk kalem defter için bile ne sıralara girerim Memorial da defter kalem vermiş Çok şükür canım, bu haftalar hayaldi bir zamanlar 17.hafta doktorumuza ağlamıştım hocam nasıl geçecek bu haftalar 28leri görebilecek miyiz diye, bugün diyo bak görücez demiştim sana

Canım nasilmis bebis kilosu falan iyi mi ?
Yirim onun ağzını emmeyi de ogrenirmis

Oo şanslısın minnos hediyelerini almissin yavrunun
Bebiş iyiydi kuzum kilosu normal haftasıyla uyumlu dedi, boyu 1.5 hafta ileri dedi, eşim 1.85 heralde ona çekmiş cm, kilo söylemedi. Yeni aletiyle iki kere farklı iki modda kalbini dinletti bugün haftalar sonra ilk kez dinledik alete alışıyo sanırım
Şeker için sadece sabah açlık şekerim yüksek çıkıyo gerisi normal, insulin başlarsak toklukları iyice düşürür dedi 1 hafta daha diyet, takip devam dedi.
En sonda sen gibi 32 yi görelim inşallah dedi

Bu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmedi Beyazyasemin canım beklentin olmasın yani demiştin ya belki bize de bakar öyle diye

Oh oh maşallah hersey yolunda olsun da canım yaa gerisi hic önemli degil. Bogazimizi da tutuyoruz kendimizi tutup ayaga da kalkmiyoruz
Yeni cihazda baya detay bakiyor ama bu bizim icin iyi oldu bence
Diyete biraz dikkat et canım. Surda az kaldi bide insülin baslama.
Gerci biz hep evdeyiz insülin dışarı hayatı aktif olanlara zor gelir bizim Gibi ev kuşlarına farketmiyor da yine de olsun bari insüline başlamazsin inşallah

Bu arada aleti ilk deneyimleyenlerdensin sanırim bize hiç detaylı bakmadı 5 dk bile sürmedi Beyazyasemin canım beklentin olmasın yani demiştin ya belki bize de bakar öyle diye
Bilemedim canım bende detaylı baktı baya ama. Ama zaten max kac dakika sürebilir ki muayene güzelce organlarını inceleyip kalbini dinletti bize de uzun zaman sonra. Rahim agzini kontrol etti kilo fln ölçtü derken.. zaten yani bu arada kac dakika sürüyorsa iste. Daha uzun baksa neye bakcak adam

Bize hiç detaylı bakmadı hepsi dahil 5 dk sürmedi 3 dk zaten rahim ağzı, dikiş gerisi bebiş diyete dikkat ediyorum bence sabaha karşı plesanta insulin dengemizi bozuyo açlığım 108 110 çıkıyo anlamadım
Inşallah herşey böyle yolunda gider inşallah Rabbim 32-34-36 gideriz

Organ incelemesi bizde nooo önemli değil zaten ben kendim diyorum hocam rahim ağzı iyi olsun bebitoonun pozu bizim için magazinsel kısım dürtmeyin çok

Vajinal bakiyor mu hic sana ameliyattan sonra bu arada ?
Ya benimde oyle açliklar yüksek. 101 110 falan anlamsizca. Iste plasenta sagolsun..
Gider gider biz buna inanalım önce 32 sonra 34 sonra 36 .. zaten 36 olunca Allaaaaah

piraye0059 kız sen resim felan mı attın çocuk odasının kacırdım mı ben o kısmı?
Attım aşkım karyolanın resmini atmıştım. Bugün marangoza gittik biliyosun dolabı özel ölçü yaptırıyorum. Dedim kapağını nasıl seçsem ama sade yaptırmaya karar verdim bide camı iptal ettim kuzum.

Organ incelemesi bizde nooo önemli değil zaten ben kendim diyorum hocam rahim ağzı iyi olsun bebitoonun pozu bizim için magazinsel kısım dürtmeyin çok
Canim bebise bakarken beynine kalbine kan akimlarina bakiyor mesela bunlari ben devlet hastanesinde hic gormedim cok gittim aciline fln mesela.
Omurgasina bakiyor, ama ekstra her muayenede bakmaz ki organlarin tamamina. Bana geçen bakti bir sonraki kontrolde yine bakmaz mesela. Sana da belki sonrakinde bakar. O anki duruma bağlı.
Belki benim bebisin kilo durumu biraz az çıkınca bakmıştır o da olabilir bilemiyorum.

Ay onu bende diyorum göstermesin hocam nazlı benim oglum diye hoca da zaten dikisler var diye cok asiri hirpalamiyor Allah var.

Ayy kızlar size bi konuda daha danışmam gerekiyor. Dolabın kulplarına karar veremedim numune aldım ordan 3 tane benzer model ama size atsam sizce nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…