Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ay anlat bizede neler var

Ahh canım benim inan şimdi geldik marangozdan ve orda camı iptal ettim. Mesajını görünce de dedim doğru karar vermişimDüşündüm bişey olursa vicdan yaparım. Ben kahrolurum. En iyisi sade dolap olsun dedim. İlgin için teşekkür ederim kuzum

Pierre cardinden 2 tane sipariş verdim daha gelmedi herkes çok memnunmuş. Gelince yazarım yorumumu

Pamlok pes etti gitti herhalde, ayy okuyamayacağım

Ben çoğunlukla böyle oluyorum işte, güç bela okuyorum Yoksa çenem acayip açıktır, bugün olduğu gibi
Ay aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükür kızlar bi şehir dışına çıktık 2-3 gün geriden gelcem merakta kalmayın

Aile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.

Buradan anlıyoruz ki pamlok iyileşmiş covid movid kalmamış şükür iyi gezmeler canımmm.

Aile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.
Evet aile hekimim yazdı canım çoğu sağlıkçı ve eczane de bilmiyor ben araştırıp gittim bir de bunu söyledim. Karşılamasa yine sorun değil ödeyecektim ama böyle bir imkanımız varsa neden değerlendirmeyelim

Eklentiler

• IMG_8413.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar ben 30.haftamdayım benim sırt ağrım var ve karnımda şiddetli tekmeler sizde nasıl durumlar kasılmalar

Asko sende olmasan bu yolda yalnız başıma kalacaktım.
Bu kadınların hic biri aşı olmuyor neymis otobüse binmiyolarmis neymis eve kimse almiyolarmis
Sanki benim ev pazar meydanı gelen geçen giriyor yada ben otobuse binip her semtte inip yeniden biniyorum
Bende pazartesine niyetlendim artik. Gel ele ele gidelim burdan
Hıh size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…