- 23 Ekim 2024
- 5.747
- 9.248
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.601
Ay anlat bizede neler varBi gebe okuluna gittim geldim oku oku bitiremedim
Kuzum ptesi olucam ben de eczane aradı aşı gelmiş ve evet dediğim gibi gebelere ücretsiz
benim de şu pijamalarda gözüm var ama bilemedim hangisi olsa. 1 tane daha vardı tükenmiş
Artış Dokuma Pamuklu Kısa Kol Hamile Sabahlık Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Artış Dokuma Pamuklu Kısa Kol Hamile Sabahlık Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Artış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Artış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bugün 3. Dersti plates ve nefes teknikleri sonra bebek için masaj tekniklerini gösterdiler 1 saat toplam tabi benim ağrım olduğu için plateste oturdumAy anlat bizede neler var
Ahh canım benim inan şimdi geldik marangozdan ve orda camı iptal ettim. Mesajını görünce de dedim doğru karar vermişimCanım seni üzmek, kafanı bulandırmak istemiyorum ama her foto attığında içim gidiyor inşallah cam yaptırmaz diyorum. Bebişlerimiz hep bebek kalmayacak, bir sene iki sene sonra bu dolabı kullanmaya devam edeceksen biraz riskli. Eline gelen oyuncağı atacak, dolabı kendi açıp çat diye kapatacak. Sen artık onu tek bırakacaksın içerde yemeğini yaparken o oyun oynayacak vs. Bir kez daha düşün istedim
Anne yanı da aldım canım ben sen aldın mı ?Canım bu beşikten almayi düşünüyorum bendeçok tatlı duruyorlar ya
Eger caymazsam tabi
Saatlerdir okuyorum daha son sayfaya gelemedim ama emojilerimle destekliyorum sizi
Pierre cardinden 2 tane sipariş verdim daha gelmediKızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;
H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükürPamlok pes etti gitti herhalde, ayy okuyamayacağım
Ben çoğunlukla böyle oluyorum işte, güç bela okuyorumYoksa çenem acayip açıktır, bugün olduğu gibi
Şifa olsunnn canımm ben de haftaya alıcam, benden önce alman iyi oldu sorarım nasıl bişeyYarın zabah beni merak etmeyin kızlar, demir almaya gidiyorum damardan
Aile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.Bi gebe okuluna gittim geldim oku oku bitiremedim
Kuzum ptesi olucam ben de eczane aradı aşı gelmiş ve evet dediğim gibi gebelere ücretsiz
benim de şu pijamalarda gözüm var ama bilemedim hangisi olsa. 1 tane daha vardı tükenmiş
Artış Dokuma Pamuklu Kısa Kol Hamile Sabahlık Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Artış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Artış Kısa Kollu Esnek Viskoz Hamile Sabahlık Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Buradan anlıyoruz ki pamlok iyileşmiş covid movid kalmamış şükürAy aşko senin niye yazmadığını çok iyi anladım sjsjs ben yorum yapana kadar konu kapanmış neler konuşulmuş hep geriden geldim ama yetiştim çohşükürkızlar bi şehir dışına çıktık 2-3 gün geriden gelcem merakta kalmayın
ben bile delirdim bu neeee
Evet aile hekimim yazdı canım çoğu sağlıkçı ve eczane de bilmiyor ben araştırıp gittim bir de bunu söyledim. Karşılamasa yine sorun değil ödeyecektim ama böyle bir imkanımız varsa neden değerlendirmeyelimAile hekimine mi yazdırdımız aşıyı? Ben de yazdırdım ama ödemedi, sanırım gebelikle ilgili bir kodu eksik girmiş.
iki alış verişe gittim çocuk odası için 40k olmuşuz Allahtan ahiretliğim benim yerime bildirmiş sağol bacım hahahahaKıslar 40K olmuşuz
Canım ben daha 29 olmadım 2 gündür bende de sırt, bel hatta popo ağrısı var ama tek taraflı sağ tarafımda sadece. Şimdilik dinlenip takip ediyorumKızlar ben 30.haftamdayım benim sırt ağrım var ve karnımda şiddetli tekmeler sizde nasıl durumlar kasılmalar
İşte böyle böyle beni anlayacaksınızSaatlerdir okuyorum daha son sayfaya gelemedim ama emojilerimle destekliyorum sizi
Asko sende olmasan bu yolda yalnız başıma kalacaktım.Bi gebe okuluna gittim geldim oku oku bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?