Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Şimdi okudum kuzum şifa olur inşallah kısa yoldan toparlarsın kendini

Kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı yine haftalık olduğu için bizimki giderken de gelirken de yazmadım Rahim ağzı, serklaj kontrolü aslında bizimkisi. Herneyse herşey yolundaydı çok şükür, bebitomuzu da bikaç saniye amniyon sıvısıni yutarken izledik emme refleksi gelişiyomuş minnak ağzını yediğim. Herneyseee şimdi yazma nedenime geleyim emzirme haftası, stand kurmuşlar Sağlık Bakanlığı hediye hazırlamış eşantiyon, tester tarzı şeyler. Resmi olarak önerdikleri şeyler:
1. Mustela şampuan, nemlendirici, yağ
2. Molfix premium oksijen teknolojisi bez
3. Bepanthol pişik kremi imiş. Yazayım dedim şimdi paketi görünce

Ay ne tatlı bir anda yakalamışsınız maşallah canım

Bende molfix premium kullanıcam oğluma ilk prima premium almıştım bizde hep taşırmıştı artık bunalıma girmiştim bağlamayı bilmiyorum diye molfixe geçince sorunun bende olmadığını anlamıştım :)

Bunlar

Evett canımm cok tatlıydı
Ya işte belli markalar yaygın oluyo, adı çıkıyo ama herşey her bebeğe, her kullanana iyi gelmiyo bence de denemek lazım

Amin canım çok teşekkür ederim
Eğer alanın varsa daha mantıklı kuzum benim yerim çok yok ondan daha ufak bişey aldım.
Var kuzum alanım evet. Anne yanı olabilen park yataklardan alcam. Donenceli falan olsun öncelik olarak o sekilde bakiyorum. Bu hafta ufaktan onlari da halletmek istiyoruz bakalim Allahın izniyle
Senin kiyafet kısmı tamam galiba dimi

Canım sen biliyorsundur Cherry Mom hamilelikte vajinal ultrason zararlı mı? Yoksa nötr bir şey mi? Ya ben pek tercih etmiyordum, kendi doktorum da sanki öyle bir şey demişti diye hatırlıyorum ama bugün ona görünemedim, başka doktor muayene etti beni
O da rahim ağzı kısalığını göremedi alttan muayene etti tedirgin oldum biraz

Canım nasilmis bebis kilosu falan iyi mi ?
Yirim onun ağzını emmeyi de ogrenirmis

Oo şanslısın minnos hediyelerini almissin yavrunun

Kızlar puset ne tercih ettiniz, otokoltuk olabiliyor sanırım hepsi 1 yaşa kadar. Şöyle doğal kumaşlı, sırtı yatırılabilir, adac testi olan, avrupa güvenirlik testi olan güzel bir şey arıyorum ama kumaş olarak güzel olmadığı yazıyor mesela cybexin bir modelinin. Aşırı uçuk bir şey de ödemek istemem açıkçası
Sizin düşünceniz nedir neyi tercih edeceksiniz merak ettim

Evet kuzum geçen hafta gittik, detaylıca bütün organlara baktı gene. Çok şükür her şey iyi. İnsanın içi rahatlıyor git bence
Çok sevindim kuzum bunu da güzelce atlattın ben de randevu aldım pazartesi için. İçimde kalmasın gideyim dedim. İnşallah güzel haberler alırım senin gibi

Ayy ne kadar sevindim anlatamam bana dert oldu bu dolap çok iyi yapmışsın canım güzel günlerde kullanırsınız umarım

Canım soru kiraza ama bende cevaplayayim, benim doktorum hic vajinal bakmamıştı. Ta ki rahim agzi kısalığı farkedene kadar. O gün vajinal bakti daha net görmem icin rahim ağzını vajinal bakıcam dedi.
O yüzden rahim ağzı icin yapılmış bir muayene oldugunu kabullenirsen cokta sorun edilecek birsey olmadigini anlarsın zaten Canım.
Karından rahim ağzı ölçülemeyenleri hep vajinal muayene ediyorlarmis bu arada bazı göbüsler biraz daha yag dokusu fazla oldugu icin.

Benim aldığım beşik bu canım bebeğin kıyafet kısmı bitti. Benim lohusa takım,bide terlik eksiğim var. Geriye kalan herşeyimiz tamam. Çok şükür.
Huggy Calm Gri Mini Beşik ve Ana Kucağı – Çift Yönlü, Müzikli, Otomatik Sallanabilir, Bluetooth Özellikli - Fiyatı, Yorumları

Ya ben çok severim eşantiyon şeyleri bana da denk gelse keşke bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kuzum gözün aydın

İyi yaptın canım, aklında şüphe kalmamış oldu ilk karşılaştığında insan tedirgin oluyor. Artık o duygunun nasıl bir şey olduğunu bildiğin için sakince geçmesini bekleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…