- 18 Temmuz 2022
- 6.961
- 11.928
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.641
Şimdi okudum kuzum şifa olur inşallah kısa yoldan toparlarsın kendiniAmin canımmm, aşko serum yeterli gelirse sanırım ilacı bıraktıracak, çünkü serumdan sonraki durumuna göre devam ederiz ilaca ona göre karar veririz demişti kadın doğumcu, bakalım dahiliye ne diyecek yarın
bayıldım yaa çok tatliş bir kız odası olmuşŞu oda da çok zevkli olmamış mı ama duvara yapıştırdığı şeyler yurt dışındanmış
Ay ne tatlı bir anda yakalamışsınızKızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı yine haftalık olduğu için bizimki giderken de gelirken de yazmadımRahim ağzı, serklaj kontrolü aslında bizimkisi. Herneyse herşey yolundaydı çok şükür, bebitomuzu da bikaç saniye amniyon sıvısıni yutarken izledik emme refleksi gelişiyomuş minnak ağzını yediğim. Herneyseee şimdi yazma nedenime geleyim emzirme haftası, stand kurmuşlar Sağlık Bakanlığı hediye hazırlamış eşantiyon, tester tarzı şeyler. Resmi olarak önerdikleri şeyler:
1. Mustela şampuan, nemlendirici, yağ
2. Molfix premium oksijen teknolojisi bez
3. Bepanthol pişik kremi imiş. Yazayım dedim şimdi paketi görünce
BunlarKızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı yine haftalık olduğu için bizimki giderken de gelirken de yazmadımRahim ağzı, serklaj kontrolü aslında bizimkisi. Herneyse herşey yolundaydı çok şükür, bebitomuzu da bikaç saniye amniyon sıvısıni yutarken izledik emme refleksi gelişiyomuş minnak ağzını yediğim. Herneyseee şimdi yazma nedenime geleyim emzirme haftası, stand kurmuşlar Sağlık Bakanlığı hediye hazırlamış eşantiyon, tester tarzı şeyler. Resmi olarak önerdikleri şeyler:
Evett canımm cok tatlıydıAy ne tatlı bir anda yakalamışsınızmaşallah canım
Bende molfix premium kullanıcam oğluma ilk prima premium almıştım bizde hep taşırmıştı artık bunalıma girmiştim bağlamayı bilmiyorum diye molfixe geçince sorunun bende olmadığını anlamıştım :)
Evet kuzum geçen hafta gittik, detaylıca bütün organlara baktı gene. Çok şükür her şey iyi. İnsanın içi rahatlıyor git bencesirinm detaylı yaptırdın mı canım
Teşekkür ederim canım evet aynen öyle olduNst bi 20 30 dk sürüyordu demi unutmuşum valla.bir şey çıkmadığına sevindim cnm geçmiş olsun
Öylemi canım beğenmene sevindim çok teşekkür ederiz teyzesiKızının odası çok güzel oldu bence canım çok şanslı miniğinsade göz yormuyor huzur veriyor
Var kuzum alanım evet. Anne yanı olabilen park yataklardan alcam. Donenceli falan olsun öncelik olarak o sekilde bakiyorum. Bu hafta ufaktan onlari da halletmek istiyoruz bakalim Allahın izniyleAmin canım çok teşekkür ederim
Eğer alanın varsa daha mantıklı kuzum benim yerim çok yok ondan daha ufak bişey aldım.
Canım nasilmis bebis kilosu falan iyi mi ?Kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı yine haftalık olduğu için bizimki giderken de gelirken de yazmadımRahim ağzı, serklaj kontrolü aslında bizimkisi. Herneyse herşey yolundaydı çok şükür, bebitomuzu da bikaç saniye amniyon sıvısıni yutarken izledik emme refleksi gelişiyomuş minnak ağzını yediğim. Herneyseee şimdi yazma nedenime geleyim emzirme haftası, stand kurmuşlar Sağlık Bakanlığı hediye hazırlamış eşantiyon, tester tarzı şeyler. Resmi olarak önerdikleri şeyler:
Çok sevindim kuzum bunu da güzelce atlattınEvet kuzum geçen hafta gittik, detaylıca bütün organlara baktı gene. Çok şükür her şey iyi. İnsanın içi rahatlıyor git bence
Ayy ne kadar sevindim anlatamamAhh canım benim inan şimdi geldik marangozdan ve orda camı iptal ettim. Mesajını görünce de dedim doğru karar vermişimDüşündüm bişey olursa vicdan yaparım. Ben kahrolurum. En iyisi sade dolap olsun dedim. İlgin için teşekkür ederim kuzum
Canım soru kiraza ama bende cevaplayayim, benim doktorum hic vajinal bakmamıştı. Ta ki rahim agzi kısalığı farkedene kadar. O gün vajinal bakti daha net görmem icin rahim ağzını vajinal bakıcam dedi.Canım sen biliyorsundurCherry Mom hamilelikte vajinal ultrason zararlı mı? Yoksa nötr bir şey mi? Ya ben pek tercih etmiyordum, kendi doktorum da sanki öyle bir şey demişti diye hatırlıyorum ama bugün ona görünemedim, başka doktor muayene etti beni
O da rahim ağzı kısalığını göremedi alttan muayene etti tedirgin oldum biraz
Benim aldığım beşik bu canımVar kuzum alanım evet. Anne yanı olabilen park yataklardan alcam. Donenceli falan olsun öncelik olarak o sekilde bakiyorum. Bu hafta ufaktan onlari da halletmek istiyoruz bakalim Allahın izniyle
Senin kiyafet kısmı tamam galiba dimi
Ya ben çok severim eşantiyon şeyleri bana da denk gelse keşkeKızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı yine haftalık olduğu için bizimki giderken de gelirken de yazmadımRahim ağzı, serklaj kontrolü aslında bizimkisi. Herneyse herşey yolundaydı çok şükür, bebitomuzu da bikaç saniye amniyon sıvısıni yutarken izledik emme refleksi gelişiyomuş minnak ağzını yediğim. Herneyseee şimdi yazma nedenime geleyim emzirme haftası, stand kurmuşlar Sağlık Bakanlığı hediye hazırlamış eşantiyon, tester tarzı şeyler. Resmi olarak önerdikleri şeyler:
Yaa gerçekten miAyy ne kadar sevindim anlatamambana dert oldu bu dolap çok iyi yapmışsın canım güzel günlerde kullanırsınız umarım
İyi yaptın canım, aklında şüphe kalmamış olduAh canım ne kadar rahatlatıcı bir mesaj buben bugün yine sertlik hissedince acile gittim. Dediğin gibi çok şükür bir şey çıkmadı. Nstye de ilk defa girmiş oldum evet o dediğin duyguyu anlıyorum ben de öyle yaşadım çünkü. Böyle bir garip gerginlik sertlik. Kendini fark ettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?