- 17 Nisan 2019
- 3.332
- 3.803
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.741
Hamilelikte lazer oluyor mu ne kaçırdım yineGördüğüm sürece epilasyon yapmıştım ben. Göremeyince lazere geçtim bir şekilde hallediyorum ilk doğumuma da öyle gittim. Bir de kimse kıl tüy görmüyor doğum sırasında emin ol
Kanka aynayla denesene onaylarsan bizde öyle yapalımO sırada benim en büyük derdim bu olmuştur
Neler neler görüyor onlar sağlıkçılar hiç takılmıyor böyle şeylere inan kiO sırada benim en büyük derdim bu olmuştur
Hahahahahahaa kahkaha attım ay şekli suklu umrum değil de ışık kapatan = ben hahaha of ya işte insan tüm bedenini sevemiyorKanka aynayla denesene onaylarsan bizde öyle yapalımvalla ben hiç yakın zamanlarda ağda yaptırmadım en son ergendim ağda yapıldığında, güvenmiyorum şimdi mahalle arası kuaförlerede eşime hayatta aldıramam, normalde ışık kapatan biriyim birde değişmiştir falan şekli şuklu
Yok kuzu normal tüyleri koparan işkence aleti tarzı epilatörlerden kullanıyordumHamilelikte lazer oluyor mu ne kaçırdım yine
Aa ışık kapatanlardan biri de benim neyse normalmişim ahshhdHahahahahahaa kahkaha attım ay şekli suklu umrum değil de ışık kapatan = ben hahaha of ya işte insan tüm bedenini sevemiyordaha büyük bir ayna alıp deniyim bari ahahah
Ayyy ona dayanamam acıdan doğururumYok kuzu normal tüyleri koparan işkence aleti tarzı epilatörlerden kullanıyordum
Ben de eşime yaptıramam jilet işini yaKanka aynayla denesene onaylarsan bizde öyle yapalımvalla ben hiç yakın zamanlarda ağda yaptırmadım en son ergendim ağda yapıldığında, güvenmiyorum şimdi mahalle arası kuaförlerede eşime hayatta aldıramam, normalde ışık kapatan biriyim birde değişmiştir falan şekli şuklu
Aynı dertten ben de muzdaribimYa hadi hijyenik bir yer buldum diyelim ama 1 nasıl uzamasını bekleyeceğim ve 2 doğumun ya da vajinal muayenenin ne zaman yapılacağını kestiremiyoruz nasıl bir zamanlama olacakuf yemin ederim kaç gündür dert edindim
Kızlar neyi anlamadı diye bakayım dedim. Jilete geçtim diyecektim lazer yazmışımGördüğüm sürece epilasyon yapmıştım ben. Göremeyince lazere geçtim bir şekilde hallediyorum ilk doğumuma da öyle gittim. Bir de kimse kıl tüy görmüyor doğum sırasında emin ol
Ay evet ebe muhakkak onu yaptırın dedi not almıştım zatenBen de eşime yaptıramam jilet işini yaama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda
Off ne yapacağız arkadaşım, bir fikir bulursan bana da söyle. Şu an en mantıklısı daha büyük bir aynayla kendim yapmaya çalışmak geliyorAynı dertten ben de muzdaribimki benim her muayenede vajinal bakıl.a ihtimali var, bugün çok zorlandım. Artık göremiyorum, başkasına da yaptıramam ben
Ben de eşime yaptıramam jilet işini yaama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda
bende iki yıl öncesimdr lazer yaptırmıştım gebelik dönemine kadar cok rahattım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben kagıt agda kullandım ama kasım gibi ağdacıya giderim mecbur birde sonlara doğru çünkü bas edilmiyor hızla uzuyorAynı dertten ben de muzdaribimki benim her muayenede vajinal bakıl.a ihtimali var, bugün çok zorlandım. Artık göremiyorum, başkasına da yaptıramam ben
Küçük bir leke olmuştu serçe parmağımın tırnaği kadar neyse 17.hafta işte ağlayarak doktorumuza gittim muayene oldum. Hiçbi sorun yoktu. Çamaşırımın resmini çekmiştim. Çıkarken kem küm etiim hocam şey aslında adam dedi resmimi var yani tiksinmezseniz kem küm ya tüm gün neler görüyoruz bi bilseniz dedi bi güldü ver bakayımNeler neler görüyor onlar sağlıkçılar hiç takılmıyor böyle şeylere inan ki
AhahaKüçük bir leke olmuştu serçe parmağımın tırnaği kadar neyse 17.hafta işte ağlayarak doktorumuza gittim muayene oldum. Hiçbi sorun yoktu. Çamaşırımın resmini çekmiştim. Çıkarken kem küm etiim hocam şey aslında adam dedi resmimi var yani tiksinmezseniz kem küm ya tüm gün neler görüyoruz bi bilseniz dedi bi güldü ver bakayımresmi görünce daha bi güldü bu ne ya
Aynenn canım bugün yine aynalı kendim yaptımOff ne yapacağız arkadaşım, bir fikir bulursan bana da söyle. Şu an en mantıklısı daha büyük bir aynayla kendim yapmaya çalışmak geliyor
Ben 2 hafta boyunca her gün yaptırdım ama bebeğim 40 haftada gelmedi yine de. Gerçi doğumum rahattı. Belki de onun faydası oldu. Denemekten zarar gelmezAy evet ebe muhakkak onu yaptırın dedi not almıştım zatenona okeyim ya hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?