Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
O sırada benim en büyük derdim bu olmuştur
Kanka aynayla denesene onaylarsan bizde öyle yapalım valla ben hiç yakın zamanlarda ağda yaptırmadım en son ergendim ağda yapıldığında, güvenmiyorum şimdi mahalle arası kuaförlerede eşime hayatta aldıramam, normalde ışık kapatan biriyim birde değişmiştir falan şekli şuklu

Hahahahahahaa kahkaha attım ay şekli suklu umrum değil de ışık kapatan = ben hahaha of ya işte insan tüm bedenini sevemiyor daha büyük bir ayna alıp deniyim bari ahahah

Kızlar nasılsınız 30. haftadan bildiriyorum ben taşınma durumları ile ugrasıyorum sonra kendi düzenimizi kurunca artık oğluşu bekleyecegim son 10 hafta kaldı bir yandan heyecan bastırırken bir yandanda onunla aynı bedende gecirdigim zamanlarımızı özleyecegimi düsünüyorum gecen hafta uclu tetenoz oldum tdap mı ne deniyor düsünenler varsa 28. haftayı oneririm olup olmamakla kararsızdım birde iki hafa öncesinde seker yüklemesi yaptırdım sükür ki sonuclar güzeldi sizde durumlar nasıl isim buldunuz mu

Ben de eşime yaptıramam jilet işini ya ama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda

Aynı dertten ben de muzdaribim ki benim her muayenede vajinal bakıl.a ihtimali var, bugün çok zorlandım. Artık göremiyorum, başkasına da yaptıramam ben

Gördüğüm sürece epilasyon yapmıştım ben. Göremeyince lazere geçtim bir şekilde hallediyorum ilk doğumuma da öyle gittim. Bir de kimse kıl tüy görmüyor doğum sırasında emin ol
Kızlar neyi anlamadı diye bakayım dedim. Jilete geçtim diyecektim lazer yazmışım

Aynı dertten ben de muzdaribim ki benim her muayenede vajinal bakıl.a ihtimali var, bugün çok zorlandım. Artık göremiyorum, başkasına da yaptıramam ben
Off ne yapacağız arkadaşım, bir fikir bulursan bana da söyle. Şu an en mantıklısı daha büyük bir aynayla kendim yapmaya çalışmak geliyor

Ben de eşime yaptıramam jilet işini ya ama perine masajı diye bişey var onu yaptırdım son haftalarda

bende iki yıl öncesimdr lazer yaptırmıştım gebelik dönemine kadar cok rahattım sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben kagıt agda kullandım ama kasım gibi ağdacıya giderim mecbur birde sonlara doğru çünkü bas edilmiyor hızla uzuyor

Neler neler görüyor onlar sağlıkçılar hiç takılmıyor böyle şeylere inan ki
Küçük bir leke olmuştu serçe parmağımın tırnaği kadar neyse 17.hafta işte ağlayarak doktorumuza gittim muayene oldum. Hiçbi sorun yoktu. Çamaşırımın resmini çekmiştim. Çıkarken kem küm etiim hocam şey aslında adam dedi resmimi var yani tiksinmezseniz kem küm ya tüm gün neler görüyoruz bi bilseniz dedi bi güldü ver bakayım resmi görünce daha bi güldü bu ne ya

Ahaha

Ay evet ebe muhakkak onu yaptırın dedi not almıştım zaten ona okeyim ya hahah
Ben 2 hafta boyunca her gün yaptırdım ama bebeğim 40 haftada gelmedi yine de. Gerçi doğumum rahattı. Belki de onun faydası oldu. Denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…