Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
İyi yaptın canım, aklında şüphe kalmamış oldu ilk karşılaştığında insan tedirgin oluyor. Artık o duygunun nasıl bir şey olduğunu bildiğin için sakince geçmesini bekleyeceksin
Evet canım hani demiştin ya tüm gün boyunca sertlik oluyordu diye onu hissetmiştim işte uzuuun süre boyunca. O da ilk defa karşılaştığım bir durumdu. Güzel telkinlerin için teşekkür ederim
Belki de.. dediğin gibi tesadüfi kötü tecrübeleri denk gelmiştir bilemiyoruz. En başlarda erken oldu mu vajinal bakıyorlar evet onu ben de yaptırmıştım. Bebiş büyüdükçe bir soru işareti oluştu ama yaptırdım canım zaten doktor rahim ağzı mesafesi göremeyince

Ben jiletliyorum kuzum zaten sarı tüyler kalmıştı lazerden sonra. Onlar yine aynı yoğunlukta ve sarı çıkıyor. Jiletin zararını görmedim. Görmeden jiletliyorum göz kararı

Ben jiletliyorum kuzum zaten sarı tüyler kalmıştı lazerden sonra. Onlar yine aynı yoğunlukta ve sarı çıkıyor. Jiletin zararını görmedim. Görmeden jiletliyorum göz kararı
Kuzu ben de öyle yapıyordum ama göremiyorum artık ve maalesef sarı değil ve yeniden yoğun çıkmaya başladı

Galiba benim göbeğim iyice büyüdü eskiden ayna kurtarıcıydı da tüy dökücü kullanan oldu mu acaba
Onu pek önermiyorlar diye biliyorum canım ya evlenmeden önce canım tatlıydı bi onu becerebiliyordum hep kullandım ama onun o kimyasal kokusu offff

Kuzu ben de öyle yapıyordum ama göremiyorum artık ve maalesef sarı değil ve yeniden yoğun çıkmaya başladı
Gördüğüm sürece epilasyon yapmıştım ben. Göremeyince lazere geçtim bir şekilde hallediyorum ilk doğumuma da öyle gittim. Bir de kimse kıl tüy görmüyor doğum sırasında emin ol

Ihtiyac olmadikca bakmadi yani. Sevindim canim.zaten sikayet hep soruyor. Sikayet olmadikca karindan gördükçe bakmayi da istemiyor.
Aynen aynen canım gerek görmedikçe bakmadı. Detaylıda da plesante kapatmış rahim ağzını dikişi göremiyorum bide alttan bakcam dedi. Bu arada organ ve detaylı bakma kısmı şöyleki çok önemli ve güzel bakması tabiki. Senin ki asla bebişin kilosu vs ile ilgili değildir ogün bakması alet yeni ya bence özelliklerine baktı, çokta güzel olmuş. Demek istediğim bize de baksa iyi olurdu da bakmadı, zaten 21.hafta tüm damarlara organlara vs bakmıştı ya aklım kalmadı. Bakarsa ne ala bakmazsa sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…