Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ben otantik seviyorum yatak odam böyle
Düz siyah mutfağım ve banyom.
Kız bebeğe de yakışır böyle bence. Kızdı bebiş dimi doğru hatırlıyorum. Benim şifonyerim böyleydi. Datluş bence amaa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum

Eklentiler

• IMG_2374.webp
    20 KB · Görüntüleme: 30
Kız bebeğe de yakışır böyle bence. Kızdı bebiş dimi doğru hatırlıyorum. Benim şifonyerim böyleydi. Datluş bence amaa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap kuzum
Evet kız
Bende öyle düşündüm siyah yerine böyle bişey hem çiçek desenleri var

Kızlar ya farklı bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Ben aslında kaç yıldır lazere gitmiştim ama gebelikle beraber çöp oldu ve 2 haftadır artık genital bölgemi göremiyorum eczacı tüy dökücü krem önerdi ama henüz kullanmadım, eşime ya da başkasına yaptıramam o söylüyor da ben hoşlanmıyorum çözümü olan var mı acaba.

Tatlım hiç tedirgin olma vajinal usgden oğlumda da kızımda da hamileliğin çok başında gittiğim için vajinal ultrason ile bakılmştı 5. 6. Haftalarda kalp atışlarını hep vajinal dinledim çok şükür hiçte bir sıkıntı olmadı yani olsa zaten bakmayalım 3 5 gün sonra gel derdi doktorlar.
Zaten rahimi zorlayacak kadar cihaz içeri girmiyor kimilerinin tesadüfi kötü tecrübeleri olduğu için sevmiyorlar sanırım

Doğum sonrası bir iki seansa gidince tekrardan sonlanıyor canım öncelikle onu söylemek istedim çöp olmuş gibi düşünme diğer kısımda da genelde kuaföre gidip aldırıyorlar ama hijyen nasıl olur bilemedim

Ya hadi hijyenik bir yer buldum diyelim ama 1 nasıl uzamasını bekleyeceğim ve 2 doğumun ya da vajinal muayenenin ne zaman yapılacağını kestiremiyoruz nasıl bir zamanlama olacak uf yemin ederim kaç gündür dert edindim

Ben ayda bir kuaföre gidiyorum çok fazla da çıkmıyor hamilelikten öncede gittiğim yerdi hijyenik

Ya hadi hijyenik bir yer buldum diyelim ama 1 nasıl uzamasını bekleyeceğim ve 2 doğumun ya da vajinal muayenenin ne zaman yapılacağını kestiremiyoruz nasıl bir zamanlama olacak uf yemin ederim kaç
Bemde eskiye göre zorlanıyorum eski grupta ki arkadaşlarım 2 haftada bir kuaföre gidiyorlardı tam kontrol öncesi oluyor işte ama acil durumlarda sıkıntı

Kuzum var evet hatta hediyeleri alanlar var. Bakıcam canım haber veririm
Yaa boyle birsey mi varmiss detay ogrenirsen paylasir misin canım

İnternet sitelerine girip online kitapları vs okuyorsunuz galiba hepsi tamamlandığında form dolduryorsunuz cocuğun doğum tarihi vs giriliyormuş en yakın şubedende gidip alıyorsunuz. Bilgim bu kadar:))

Bemde eskiye göre zorlanıyorum eski grupta ki arkadaşlarım 2 haftada bir kuaföre gidiyorlardı tam kontrol öncesi oluyor işte ama acil durumlarda sıkıntı
Ya yemin ederim 2 haftadır gorememeye başladım ya stres oldum 2 haftada da uzamaz gibi nasıl çekecek oy oyy

Bir de riskli hamileliklerde kesinlikle ağda önerilmiyor kasılmayı tetikliyormuş aman dikkat kızlar

Ay çok sevindim buna bende sıfırdan başlayacağım sanıyordum

Benim derdimde ağda sevmiyorum o bölgeye ya. Her yerim lazerli. Ağda sanki sarkma yapacak gibi hissettiriyor
İnan sonrasını düşünemiyorum bile ya ben kıl tüy olayından zaten çok nefret ederim ve çok çekinirim, sağlık bile olsa hep tertemiz olsun isterim o yüzden acil bir durum olursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…