Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kanka ilk kontrole götürdüklerinde 2 aylık sanıyorlarmış ama eşim küçükkende tombişmiş benim futbol oynarken koşamaz diye kaleci yapıyorlarmış hep ama benim kv dayamış karbonhidrati
Ahshsh tombik cocukalrin makus talihi bu yaa seninde bi 5 kilo dogurman yok mu

Kız ben 62kg ile hamiş kaldım şimdi güncel 71kg yane +9kg benden kaldı benimde 8haftam
bence gayet iyisin kuzum aynıyız süperiz motive olalım kalcada kız bebekde çok büyürmüş öyle derler annem bana hamileyken kalcası çok büyümüş

Şifa olsun balım. Ben o torbayı gorsem canlı olarak yanimda alsan bu serumu bayılırım heralde bir torba kan başucunda kızın diye
Kendine aldığını düşünemiyorum teşekkürler aşkom

Ahshsh tombik cocukalrin makus talihi bu yaa seninde bi 5 kilo dogurman yok mu
Kanka boş ver o yüzden hiç takma kafana, zamanında sağlıklı doğsun sen onu sütünle bizimkilerden geçirirsin 10 dk bir emzirip
Ben aşkım 3500-3700 razıyım, 5 gözüm yok

Haftalar ilerledikcee Bebislerimiz de kilo alacak o zaman dimiii
Hemde çok alıyorlar canım ben son haftada diyet yapmıştım dr gözümü korkutmuştu 4 kg üstü olursa normal doğum olmaz diye muz süt hiç bir şey yemedim sonuç yine sezeryan oldum cocuk kilosundan oldu :/ 3950 doğdu 40+3 de

Ama kirazım yine de maşallah güzel dogmus kilosu iyi yani.
O zaman ben muza süte devam alsın kilo benim oglusum da az tosuncuklaşsın

Kendime aldığımı noooğ noooğğ ben hic düşünemiyorum ornegi bile senin üzerinden verdim farkettiysen

Haklisin 10 dk da bir emzik niyetine meminto veririm çocikime saglikli olsunlar da yok kız 5 kilo da cok yüksek

kuzum stres yapma sen ve eşin nasılsa size cekiyor bebeğiniz
sonra bebeğin doğduktan sonra bunları cok duyabilirsin "ay çok zayıf" "ay çok obez" nebiliym "emziriyonmu yoksa mama mı veriyosun"
"sütün iyimi" ya sizenee? herkez aynı mı olmak zorunda bu insanları sakın kafasınıza takmayın
benim kv kendi doğurdu çocuğu unutuyor normal değil aynı babası işte oğlum ac bırakıyom gibi muamele yapıyor dün yine görüntülü konuşurken "ekmekle verin cocuğa ekmekle" diyor ama bilmiyorki oğlum zaten ekmeksiz yemek yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…