- 16 Eylül 2024
- 8.085
- 7.546
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.941
Şifa olsun balım. Ben o torbayı gorsem canlı olarak yanimda alsan bu serumu bayılırım heralde bir torba kan başucunda kızın diyeKanka paslı gibi rengi, demir verdiler seruma karıştırıp
AhshshKanka ilk kontrole götürdüklerinde 2 aylık sanıyorlarmışama eşim küçükkende tombişmiş benim futbol oynarken koşamaz diye kaleci yapıyorlarmış hep ama benim kv dayamış karbonhidrati
Kız ben 62kg ile hamiş kaldım şimdi güncel 71kg yane +9kg benden kaldı benimde 8haftamKilodan ne haber kız bir yaz bakim güncelini ben 74 75 aralığında gidip geliyorum iki aydır oda hersey dikkat etmiyorum 8.5 9 kilo kadar aldım kaldı 8 9 haftam idare etmeye çalışıyorum kalçam çok genişledi kızlar öyle böyle degil bel incecik kalça acayip büyüdüşu karın olmasaydı kedicik oldum
Aynen cnmBende aynı şeyi düşünüyorum demmki normal bir durum gebelikte sen napsyun nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Ben 2,5kilo doğmuşum ama sonradan arayı kapatmışımKızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Kendine aldığını düşünemiyorumŞifa olsun balım. Ben o torbayı gorsem canlı olarak yanimda alsan bu serumu bayılırım heralde bir torba kan başucunda kızın diye
Kanka boş ver o yüzden hiç takma kafana, zamanında sağlıklı doğsun sen onu sütünle bizimkilerden geçirirsin 10 dk bir emziripAhshshtombik cocukalrin makus talihi bu yaa seninde bi 5 kilo dogurman yok mu
Demir aşko
Hee kan sandımDemir aşkobende kan sandım önce
Kusura bakma ağzımdan küfür çıktıDarphane beni yine 10K’lık etti kızlar bir serumlahaftaya bir tane daha alacam
Ben ona mesaj yazdım bana cevap vermiş sağolsun.aklinizda bulunsunKanka seyfettin dr var ya instadaki, 39.haftadan sonra karısına istediğini yiyebilirsin dediölürmüsün öldürür müsün
Hemde çok alıyorlar canım ben son haftada diyet yapmıştım dr gözümü korkutmuştu 4 kg üstü olursa normal doğum olmaz diye muz süt hiç bir şey yemedim sonuç yine sezeryan oldum cocuk kilosundan oldu :/ 3950 doğdu 40+3 deHaftalar ilerledikcee Bebislerimiz de kilo alacak o zaman dimiii
Ay bakalım aşkım, genelde canlıyım çok şükür ama ekstra bir şey olacakmı bende merak ediyorumHee kan sandımşifa olsun bakalım bi canlılık gelecek mi vücuduna :)
Vampir olmuşsun aşkoDemir aşkobende kan sandım önce
Ay sağlıklı olmak önemli yaa. Bizim bebişler azcik 3ün üstünde olsa ne güzel olur dimiiiiiBen 2,5kilo doğmuşum ama sonradan arayı kapatmışım
Ama kirazım yine de maşallah güzel dogmus kilosu iyi yani.Hemde çok alıyorlar canım ben son haftada diyet yapmıştım dr gözümü korkutmuştu 4 kg üstü olursa normal doğum olmaz diye muz süt hiç bir şey yemedim sonuç yine sezeryan oldum cocuk kilosundan oldu :/ 3950 doğdu 40+3 de
Kendime aldığımı noooğ noooğğ ben hic düşünemiyorumKendine aldığını düşünemiyorumteşekkürler aşkom
Kanka boş ver o yüzden hiç takma kafana, zamanında sağlıklı doğsun sen onu sütünle bizimkilerden geçirirsin 10 dk bir emzirip
Ben aşkım 3500-3700 razıyım, 5 gözüm yok
Kanka el mahkum, dahiliye dr yazarken serumu, iyi yerde yaptırın yan etkileri oluyor güvenli bir yer olsun dedi, direk acile indik ordanVampir olmuşsun aşkoay pardon sen değil hastane resmen kan emici fiyatlar bunlar
kuzum stres yapma sen ve eşin nasılsa size cekiyor bebeğinizCok haklısın yaa. Ben kendime stres sebebi bulma ustası oldum.. deli gibi...
Ay sağlıklı olsun zamanında dogsun da kilo dogduktan sonra alınır kendine gelir. Sonra da büyüdükçe zaten aşırı kilolu da olmasın normal bir vucut saglikli bir vucudu olsun ben daha ne isterim.
Sonra bu defa da ay kilo aldim zayiflayayim bari derdi oluyor. Ama haklısın cocuklarimiz ya az zayif ya az tombik olcak senin kv de alemmiş insan cocugunu ac mi birakirsoyledigi seye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?