- 15 Ağustos 2024
- 1.703
- 2.966
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.841
Ay kasım grubunu okuyor musun kuzu sen mi yazmıştın onu çok mu öne çekilen varAnketteki aralıkta dogacak bebisler in sayısı artmış. Biz kasima kayarken ocak da aralığa geliyor demek ki yavaş yavaş. Son aylarda evdeki hesap çarşıya uymuyor
GunaydinKızlar günaydın, bugün doktora gideceğim heyecandan uyuyamadım
Aralık başı anneleri olarak birkac kişiyi gördüm orda. Burda da sayı artınca kesin ocak anneleri eklendi diye dusundumAy kasım grubunu okuyor musun kuzu sen mi yazmıştın onu çok mu öne çekilen var
Ay kızlar eski okulumdan bir arkadaş dün doğum iznine ayrıldı 37. haftada. Şimdi instaya bir girdim gece doğurmuşherkes erken dökülüyor sanki.
İnşallah canımGunaydingüzel haberler al da biran onc rahat et
inşallah canımOyy hadi güzel haberlerle ve fotilerle gel kuzum
38'den itibaren tamam rahat rahat gelebilir diyebiliriz değil mi kuzuHerkes erken doğuruyor sanki, benim de iş yerinde bir arkadaş, hiç ona odaklanmayalım, Allah’ ım inşallah yavrularımızla ilk 34. Haftayı görmeyi nasip eylesin, sonra keyifli keyifli 37. Gerisi kolay olacak inşaallah
38'den itibaren tamam rahat rahat gelebilir diyebiliriz değil mi kuzu
36ya kadar erken doğum olarak geçiyor sanırım. 37den itibaren diyebiliriz bence38'den itibaren tamam rahat rahat gelebilir diyebiliriz değil mi kuzu
Ay evet şimdi baktım 37+0'dan itibaren erken doğumdan çıkıyormuş36ya kadar erken doğum olarak geçiyor sanırım. 37den itibaren diyebiliriz bence
Randevu kaçta canım erken mi?İnşallah canım
inşallah canım
Evet kan ve idrar yapılıyor ama onu asm de yapabilirsin 1 hakkınıda muayene için kullanırsınKızlar günaydınnnn, erken uyuyunca hemen konulara daldım
Bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim sigortamda 1 hakkım kaldı sonra ücretli muayeneye gideceğim. Peki 30'dan sonra rutin bir tahlil vs yapılıyor mu, o hakkı o zaman kullanayım şimdi ücretli gideyim dedim.
Çok teşekkür ederim arkadaşım, benim doktor çok tahlil istemedi bugüne kadar o yüzden emin olamadımEvet kan ve idrar yapılıyor ama onu asm de yapabilirsin 1 hakkınıda muayene için kullanırsın
Güzel haberlerle gel canımKızlar günaydın, bugün doktora gideceğim heyecandan uyuyamadım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim arkadaşım, benim doktor çok tahlil istemedi bugüne kadar o yüzden emin olamadım
Oyy benim de düşükRica ederim canımdoğumda çok kan kaybediyorsun onun için değerlerine bakmaları gerekir ben 34 de yapmıştım kan değerim 4 e düşmüştü ilacımı düzenli kullandım 38 de tekrar tahlil yapıldı çok şükür düzelmişdi eğer değerde düzelme olmazsaydı yatışımı yapıp serum vereceklerdi
Canım çok çok dikkat etmek gerekir benimde sınırda değerlerim ilacını düzenli kullansın herkes doktor bile ilacını düzenli kullanmazsan doğumda sağ kurtulamazsın demeye getirdi lafıOyy benim de düşükgerçekten artık sağ salim kucağımıza aldığımız evreye gelmek istiyorum ya. Çok şükür bugüne dek sorunsuz geçirdim ama yavaştan bir şeyler nuksetmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?