Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Evet ya bende herşey düzenli ama kalkmıyor şuanda bile göz altım çökmeye başladı ben artık doğumdan sonra düşünemiyorum bence bizimki doğumdan sonra 9 lara 8 lere inecek

Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?

Canım ben ilk gebeliğimde doktorum demişti li, erkek çocuğu olduğu için ya babaya ya dayıya çeker kilosu, gerçekten oğlum önde gidiyordu, ben çok ufak doğmuşum ama 2600 doğmuşum, eşim 4500 çok etkiliyormuş bebeğin kilosunu anne baba kilosu bu arada

Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Kuzum benim büyük oğlan 3600 küçügü 2900 yada 2800 dü her bebek aynı olmuyor hepsinin genetik yapısı farklı şuanki bebeğimin kilosunu henüz doktorum bilgi vermedi açıkçası sordum erken dedi bir dahaki kontrolde sorcm tekrardan çok merak ediyorum karnımda baya büyüdü diger çocuklarıma göre :)

Sen kac kilo dogmussun peki canım ? Sana mi benzediler acabaa.
Küçük olan 9 ayda mi dogdu peki ? Kuvöz süreci yasamadiniz dimi 2900 ken falan

Evet bu bilgiyi öğrendim dünde kendi dogum kilomu ogrenince bebisime cok yuklenmeyeyim annesi gibi biraz zayif da dogabilir demek ki diye düşündüm. Sizleri de o nedenle merak ettim

Ben 3400gram doğdum
oğlum 3374gram doğdu
çok yakınız yane
Kilodan ne haber kız bir yaz bakim güncelini ben 74 75 aralığında gidip geliyorum iki aydır oda hersey dikkat etmiyorum 8.5 9 kilo kadar aldım kaldı 8 9 haftam idare etmeye çalışıyorum kalçam çok genişledi kızlar öyle böyle degil bel incecik kalça acayip büyüdü şu karın olmasaydı kedicik oldum

Sen kac kilo dogmussun peki canım ? Sana mi benzediler acabaa.
Küçük olan 9 ayda mi dogdu peki ? Kuvöz süreci yasamadiniz dimi 2900 ken falan
Ben 3600 küsür doğmuşum tam 9 ayı tamamladık tamamen genetik dedi doktor hala zayıf bir oğlan gayet sağlıklı doğdu direk eve geldik
byügümde aksine çok iri yarı bir çocuk mesela aralarında çok fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…