Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ezmu0810 canımm kızçene çok sevindim, çok güzel haberlerle geldin inşallah katlanarak devam etsin sağlıkla
difembahyaa aşkitom sanada üzüldüm, öyle şeyler tabi olabilir, senin ki yine iş için gitmiş, benim perinatolog tatile gitti detaylı zamanım, bir hafta ertelenmişti , sakinleşince düşünürsün görmek istersen bebitonu başka dr gidersin, hastanen iyiyse kötü doktor olmaz diye düşünüyorum

Ay iyi yaa. Bu bilgi iyi geldi, benim bebis azıcık zayif ya teyzesi. Bende zayif doğmuşum. Galiba burda biraz anneye çekme durumu oluyormus. Ona göre strese sokucam kendimi
stres yapma herşey okadar genetik ki ben buna bire bir şahit oldum oğlumda
doğarken benim kilomda doğdu
ama büyüdükce aynı babası gibi bacaklar uzun olduğu için zayıf cırpı gibi şuan
oğlumu gören yemek yemiyor sanıyor ama herkezden çok yiyor maşallahı var ama işte genetik napcan beni hiç rahatsız etmiyor zayıf görünmesi hatta kv ekmek vermiyom sanıyor ama unuttuğu bişey var kendi doğurdu çocuk (oğlumun babası yane) zayıfmış, benim beslememle alakası yok yane

K _Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.

Eklentiler

• A65BCCB7-E2D4-4A32-8D5F-910526B3ED16.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 26
O zaman dogru canim ya doktorum da bana dedi , genetik yapısı bünyesi belli sen dünyayı da yesen kilo yatkinligi ve bünyesi neyse onu alır diye.
Senin çocuklar da güzel ornek oldu buna.
Teşekkür ederim kuzum cevabin icin

babylovee kanka ben 50 cm, 2800 doğmuşum ama haftamı bilmiyorum
Eşim 54 cm, 5 kg doğmuş, kv doğurduktan sonra bayılmış uzun süre bakalım benim kızçem kaç doğacak
Kanka düzeltiyorum annem 2800 doğmuş, teyit ettim ben 3500 doğmuşum

Eklentiler

• IMG_5836.webp
    2 KB · Görüntüleme: 24
babylovee kanka ben 50 cm, 2800 doğmuşum ama haftamı bilmiyorum
Eşim 54 cm, 5 kg doğmuş, kv doğurduktan sonra bayılmış uzun süre bakalım benim kızçem kaç doğacak
Sende minnosmussun kanka bende 50 cm 3000 kg dogmusum.
Ay benimde eşim tombis dogmus. Muhtemelen kv de şeker varmis ama o yillarda dogru duzgun bakilmamis ki..
Ayyy kiz ne diyorsun yaa bayılmış mi kadıncağız sezeryanın güzelliği der susarim burda...
Sağlıklı dogsun da cokta 5 kilo olmasin yani

Kanka ilk kontrole götürdüklerinde 2 aylık sanıyorlarmış ama eşim küçükkende tombişmiş benim futbol oynarken koşamaz diye kaleci yapıyorlarmış hep ama benim kv dayamış karbonhidrati

Şifa olsun aşko. Bu bir vitamin dimi. Damardan kan veriyorlar gibi bir sey duruyor ☹

Cok haklısın yaa. Ben kendime stres sebebi bulma ustası oldum.. deli gibi...
Ay sağlıklı olsun zamanında dogsun da kilo dogduktan sonra alınır kendine gelir. Sonra da büyüdükçe zaten aşırı kilolu da olmasın normal bir vucut saglikli bir vucudu olsun ben daha ne isterim.
Sonra bu defa da ay kilo aldim zayiflayayim bari derdi oluyor. Ama haklısın cocuklarimiz ya az zayif ya az tombik olcak senin kv de alemmiş insan cocugunu ac mi birakir soyledigi seye bak

Owli marka yerine lcw uyku tulumları var fiyatları daha makul ve güzeller 3-6 aydan itibaren bakabilirsin tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…