- 17 Nisan 2019
- 3.332
- 3.804
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.921
Ben 3800 doğmuşum(40. Haftanın sonuymuş )Kızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Işıklar açılmayacak deseneEbe çok öneriyoruz cinsel ilişkiyi de dediyapcaz mecbur yavrumuz için
stres yapma herşey okadar genetik ki ben buna bire bir şahit oldum oğlumdaAy iyi yaa. Bu bilgi iyi geldi, benim bebis azıcık zayif ya teyzesi. Bende zayif doğmuşum. Galiba burda biraz anneye çekme durumu oluyormus. Ona göre strese sokucam kendimi
O zaman dogru canim ya doktorum da bana dedi , genetik yapısı bünyesi belli sen dünyayı da yesen kilo yatkinligi ve bünyesi neyse onu alır diye.Ben 3600 küsür doğmuşum tam 9 ayı tamamladık tamamen genetik dedi doktor hala zayıf bir oğlan gayet sağlıklı doğdu direk eve geldik
byügümde aksine çok iri yarı bir çocuk mesela aralarında çok fark var
1,4,7,6 ve lilabio hepsiEleye eleye 10'lu seti 16'ya düşürdümfavorinizi söyler misiniz
Kanka düzeltiyorum annem 2800 doğmuş, teyit ettim ben 3500 doğmuşumbabylovee kanka ben 50 cm, 2800 doğmuşum ama haftamı bilmiyorum
Eşim 54 cm, 5 kg doğmuş, kv doğurduktan sonra bayılmış uzun sürebakalım benim kızçem kaç doğacak
Sende minnosmussun kanka bende 50 cm 3000 kg dogmusum.babylovee kanka ben 50 cm, 2800 doğmuşum ama haftamı bilmiyorum
Eşim 54 cm, 5 kg doğmuş, kv doğurduktan sonra bayılmış uzun sürebakalım benim kızçem kaç doğacak
Sende normal dogmussun o zmaan kanka ben zayif kaldim bak simdiKanka düzeltiyorum annem 2800 doğmuş, teyit ettim ben 3500 doğmuşum
Kanka ilk kontrole götürdüklerinde 2 aylık sanıyorlarmışSende minnosmussun kanka bende 50 cm 3000 kg dogmusum.
Ay benimde eşim tombis dogmus. Muhtemelen kv de şeker varmis ama o yillarda dogru duzgun bakilmamis ki..
Ayyy kiz ne diyorsun yaa bayılmış mi kadıncağızsezeryanın güzelliği der susarim burda...
Sağlıklı dogsun da cokta 5 kilo olmasin yani
Şifa olsun aşko. Bu bir vitamin dimi. Damardan kan veriyorlar gibi bir sey duruyor ☹K _Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Kanka sen şu anki durumuna bakSende normal dogmussun o zmaan kanka ben zayif kaldim bak simdi
Kanka paslı gibi rengi, demir verdiler seruma karıştırıpŞifa olsun aşko. Bu bir vitamin dimi. Damardan kan veriyorlar gibi bir sey duruyor ☹
Haftalar ilerledikcee Bebislerimiz de kilo alacak o zaman dimiiiBen 3800 doğmuşum(40. Haftanın sonuymuş )
Kızım 3300 doğdu(38+5)
Haftalarıda çok önemli canım onuda göz önünde bulundurmak lazım
Kanka seyfettin dr var ya instadaki, 39.haftadan sonra karısına istediğini yiyebilirsin dediHaftalar ilerledikcee Bebislerimiz de kilo alacak o zaman dimiii
Cok haklısın yaa. Ben kendime stres sebebi bulma ustası oldum.. deli gibi...stres yapma herşey okadar genetik ki ben buna bire bir şahit oldum oğlumda
doğarken benim kilomda doğdu
ama büyüdükce aynı babası gibi bacaklar uzun olduğu için zayıf cırpı gibi şuan
oğlumu gören yemek yemiyor sanıyor ama herkezden çok yiyor maşallahı var ama işte genetik napcanbeni hiç rahatsız etmiyor zayıf görünmesi hatta kv ekmek vermiyom sanıyor ama unuttuğu bişey var kendi doğurdu çocuk (oğlumun babası yane) zayıfmış, benim beslememle alakası yok yane
Biraz erken olmus yaKanka seyfettin dr var ya instadaki, 39.haftadan sonra karısına istediğini yiyebilirsin dediölürmüsün öldürür müsün
Owli marka yerine lcw uyku tulumları var fiyatları daha makul ve güzeller 3-6 aydan itibaren bakabilirsin tavsiye ederimKundak bunu aldım
Uyku tulumu bunu aldımilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de tog değerli uyku tulumu ya da uyku gurusu alacağım owli marka ama değerine karar veremedim
Owli Uyku Tulumu 1.5 Tog Garden - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Tulumu 1.5 Tog Garden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Garden - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Garden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları yeni gördüm lilabionum 1.5-2.0 tog diye geçiyor fiyatı çok uygun geldi bunlardan da bir tane alırım
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?