- 23 Mart 2016
- 31.384
- 92.912
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.961
Kısmet iyi doğdu evet kızçem o kadar değil ama tam haftasında gidiyor gibi gerçi benim sat ı ileri aldıkları içinde bana öyle geliyor normalde 1 hafta ileri olacaktı böyle düşünüp teselli oluyorumAma kirazım yine de maşallah güzel dogmus kilosu iyi yani.
O zaman ben muza süte devamalsın kilo benim oglusum da az tosuncuklaşsın
Kanka kv sormuş ne yiyip içtin diye, aşkım o sütü çok içmiş, birde siyah üzüm suyunu içmiş hep kaynatıpKendime aldığımı noooğ noooğğ ben hic düşünemiyorumornegi bile senin üzerinden verdim farkettiysen
Haklisin 10 dk da bir emzik niyetine meminto veririm çocikimesaglikli olsunlar da yok kız 5 kilo da cok yüksek
Ya birde erkek bebeler iri oluyormuş ya, oda olabilir mamiKısmet iyi doğdu evet kızçem o kadar değil ama tam haftasında gidiyor gibi gerçi benim sat ı ileri aldıkları içinde bana öyle geliyor normalde 1 hafta ileri olacaktı böyle düşünüp teselli oluyorumçünkü insan ister istemez acaba öbüründe daha iyi mi beslendim baktım kendime diyor 2 arada kalma durumu şimdiden başladı :)))
Sen muz süt devamnasıl soluna yatabiliyor musun canım?
Evet o da ayrı bir konu daha önceki gruplarda da kızlar hep bi tık kısa az kg li oldu ama analık yüreği bilimsel yaklaşamıyorYa birde erkek bebeler iri oluyormuş ya, oda olabilir mami
cok sukur canim icimizi rahatlatti isimsiz kızımÖzelde olsa hayatta kabul etmezlerdevleti hiç bilmiyorum hakkında hayırlısı rahat bir şekilde geçirirsin o dönemleride inşallah
Oyh maşallah ne güzel kilo almış kızın canımbak bende dün dr a gittim 29+2 1350 grdı aynılar seninkiyle
en sevdigim cok severim günleri yaKızlar kayınvalidemle altın gününe geldim çok eğleniyorum
ben tam haftami doldurmus 5 kilo dogmusumKızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
kesin canim artik kan serum ne gerekiyorsa versinler bize deEvet ya bende herşey düzenli ama kalkmıyor şuanda bile göz altım çökmeye başladı ben artık doğumdan sonra düşünemiyorum bence bizimki doğumdan sonra 9 lara 8 lere inecek
cok sagol canim sonunda tam icime sinecek şekilde yazdm hemen sizeEzmu0810 canımm kızçene çok sevindim, çok güzel haberlerle geldin inşallah katlanarak devam etsin sağlıkla
@difembahyaa aşkitom sanada üzüldüm, öyle şeyler tabi olabilir, senin ki yine iş için gitmiş, benim perinatolog tatile gitti detaylı zamanım, bir hafta ertelenmişti, sakinleşince düşünürsün görmek istersen bebitonu başka dr gidersin, hastanen iyiyse kötü doktor olmaz diye düşünüyorum
12.12 için beklemen lazımEvet o da ayrı bir konu daha önceki gruplarda da kızlar hep bi tık kısa az kg li oldu ama analık yüreği bilimsel yaklaşamıyorher ne kadar bilsemde kız hem erken doğacak oğlumdan sez.olacağı için hiç bi dr 41 i beklemez hemde gidişat daha zayıf olacağını gösteriyor bakalım.
Valla benimkiler 3ün üzerinde olursa benden mutlusu olmaz zatenAy sağlıklı olmak önemli yaa. Bizim bebişler azcik 3ün üstünde olsa ne güzel olur dimiiiii
Ay evet ya dün dr a soracaktım unuttum kontrole gitcem haftaya sorayım rezerve edeyim o günü12.12 için beklemen lazım
Kesinlikle doğru bence bu. Tüp bebekle aynı gün toplanıp aynı gün transfer edilen iki bebeğimden erkek olan hep 150gr daha tombikYa birde erkek bebeler iri oluyormuş ya, oda olabilir mami
Kızım istedi diyor, kızın aklına nerden geldi buKız anaları kaydedin bu saç modelini
benim 11 aralikta12.12 için beklemen lazım
Kanka senin kız bence narin, nazikKesinlikle doğru bence bu. Tüp bebekle aynı gün toplanıp aynı gün transfer edilen iki bebeğimden erkek olan hep 150gr daha tombik
Kanka 11.12de güzelbenim 11 aralikta
hic 12 12 aklma gelmedi soylerim doktoruma bende
Ay ben de öyle düşünüyorumKanka senin kız bence narin, naziköyle düşünelim
Dogru kuzum ya haklısın. Ben 3000 dogmusum tam. Eşim 4.500 dogmus. Ama son kontrolde dr bana kac kilo dogmussun diye sordu bende 3250 saniyordum öyle dedim dr da hı tamam o zaman ya dedi hatta.kuzum stres yapma sen ve eşin nasılsa size cekiyor bebeğiniz
sonra bebeğin doğduktan sonra bunları cok duyabilirsin "ay çok zayıf" "ay çok obez" nebiliym "emziriyonmu yoksa mama mı veriyosun"
"sütün iyimi" ya sizenee? herkez aynı mı olmak zorunda bu insanları sakın kafasınıza takmayın
benim kv kendi doğurdu çocuğu unutuyor normal değilaynı babası işte oğlum ac bırakıyom gibi muamele yapıyor dün yine görüntülü konuşurken "ekmekle verin cocuğa ekmekle" diyor ama bilmiyorki oğlum zaten ekmeksiz yemek yemiyor
Cok dogru valla ikinci cocuk olunca insan eksik mi yaptim fazla mi yaptim seysine girer bende yapardim bu kötülüğü kendime kesinKısmet iyi doğdu evet kızçem o kadar değil ama tam haftasında gidiyor gibi gerçi benim sat ı ileri aldıkları içinde bana öyle geliyor normalde 1 hafta ileri olacaktı böyle düşünüp teselli oluyorumçünkü insan ister istemez acaba öbüründe daha iyi mi beslendim baktım kendime diyor 2 arada kalma durumu şimdiden başladı :)))
Sen muz süt devamnasıl soluna yatabiliyor musun canım?
Kanka üzüm yasaklı listemin başındaKanka kv sormuş ne yiyip içtin diye, aşkım o sütü çok içmiş, birde siyah üzüm suyunu içmiş hep kaynatıp
Olurlar be kuzu. Dur daha vakitleri var.. olacaklar diye inanalım da bekleyelimValla benimkiler 3ün üzerinde olursa benden mutlusu olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?