• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalim😍 Eşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum 🙃 aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der 🥲🥲 Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.
Serra sadece biraz yaşı büyük kisilerde sorun olabilir. Onun dışında aile eşrafı alistiktan sonra bence kolay bir isim. Elif de teyzesinin ismiyse tabi biraz degisik olabilir😁
Ama yinede eşinin istedigi de olsun. Malum onunda emegi cok birlikte bunca yıl beklemis sabretmissiniz 🥰

Ben de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalim😍 Eşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum 🙃 aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der 🥲🥲 Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.
Kuzu bence ablanın adının olması sorun olmaz ya ikinizin içine de öyle siniyorsa öyle olsun 🤍 siz baştan direkt Elif Serra diye söylerseniz herkes alışır

Kanka ablanla aynı evde oturmuyorsun ki, seninde hoşuna gidiyorsa koy gitsin😍 ama isim konusunda ilk ismi ne olursa genelde onu söylüyorlar

ne sandınnn😅
ay isim konusu cok zorr. Hic karar veremiyorum yaa. Siz nasi pat diye karar verdiniz ya😒
K _Kestane_ bende senden cok farkli degilim yani
Bizim hemen oldu bittiye geldi ya çokta düşünmedik, erkek olsa ismi hazırdı zaten, kızıda babası Sofya diyince aklıma yattı, uluslararası olması mutlu eden beni en çok😆😆 her iki tarafada oynuyoruz, işin ucunda Amerika vizesi var🤣

Kızlar amerika vizesi var bizde 🤣🤣eskiden vizeci sadece evrakları yolluyorsun bebeğin pasaportuna vizeyi basıp yolluyorlar demişti, şimdi bebeğede randevu alıp gitmek lazımmış 😆😆 ne soracaklar ne diyecekler çocum ne cevap verecek olmayan konuşmasıyla merak ediyorum 😆😆 çok saçma değil mi
Bebek dilinden anlayan tercüman getirecekler herhalde🤣🤣🤣

Serra sadece biraz yaşı büyük kisilerde sorun olabilir. Onun dışında aile eşrafı alistiktan sonra bence kolay bir isim. Elif de teyzesinin ismiyse tabi biraz degisik olabilir😁
Ama yinede eşinin istedigi de olsun. Malum onunda emegi cok birlikte bunca yıl beklemis sabretmissiniz 🥰
Evet oyüzden hiç kırmak istemiyorum onu 🥲 senelerdir emek veriyoruz birlikte 🥰 Annem hep der büyüyünce diyicem baban da annen kadar emek verdi 🥲🥲

Back
X