- 15 Ağustos 2024
- 1.817
- 3.166
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #40.561
3/1Benimki ne verecek acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3/1Benimki ne verecek acaba![]()
Pazar yaptılar onlar o zaman kankaKuzuu dün benim de öyleydi hatta habire ben dürttüm normalde çok hareket eder diye bir endişelendim, sonra sakinlestirdim kendimi![]()
Kuzu yeni eve geldim dur az uzanayım söyleyeceğimPazar yaptılar onlar o zaman kankabu gün nasıl peki, benimki hareket ediyor ama çok narin böyle acaba pozisyonumu değişti
Kışın buzu bile satar3/1şaka bir yana seninki parasız günahını vermez hahaha
benimde bir zamanlar öyleydi ama malum ankarada suda doğum kıtlığı olunca vazgeçtimHayalimdeki doğum..![]()
Kanka ben sormuştum vajinal doğum ile suda doğum arasında fiyat farkı yoktu. Ama tabi ben sorduğumda aylardan nisandıAy bende dünden beri dr’la suda doğumu iyice konuşacam diye kafama takmı bunu görünce![]()
İns pozisyondandır çünkü benimki makat geliştiPazar yaptılar onlar o zaman kankabu gün nasıl peki, benimki hareket ediyor ama çok narin böyle acaba pozisyonumu değişti
Benim annemden hayır yokkayınvalidemle yapıyoruz bir şekilde. Yapanın olsun dakuzum kim olduğu önemli değil
Bizde öyle kuzum ya evde yemeyi tercih ediyoruz, eşimde ben hastalandığımda ya da yorgun olduğumda mutfağa girer yemek yapar sağolsun ama genel olarak yemek bende toplama işi onda bende toplamayı sevmiyorum
Süpersin kuzu teşekkür ederim kendi adımaama bazı hastaneler farklı şeyler isteyebiliyor bazıları bez getirmeyin diyor mesela o yüzden kendi hastanemizin istediklerini merak ediyorum
Bizde niye ek para var yabenimde bir zamanlar öyleydi ama malum ankarada suda doğum kıtlığı olunca vazgeçtim
Kanka ben sormuştum vajinal doğum ile suda doğum arasında fiyat farkı yoktu. Ama tabi ben sorduğumda aylardan nisandıdeğiştiyse bilemem. Parvoşta daha bunu düşünmek için çok erken son haftalarda konuşuruz demişti
Kesin banada vereceği cevap bubenimde bir zamanlar öyleydi ama malum ankarada suda doğum kıtlığı olunca vazgeçtim
Kanka ben sormuştum vajinal doğum ile suda doğum arasında fiyat farkı yoktu. Ama tabi ben sorduğumda aylardan nisandıdeğiştiyse bilemem. Parvoşta daha bunu düşünmek için çok erken son haftalarda konuşuruz demişti
Ay bizim de öyle kim yaptıysa diğeri toplarEvet canım, bizde de durum aynı, toplama işi onda ve sanırım tecrübe kazandı benden çok daha pratik hemencecik makineye atıyor tertemi oluyor mutfak![]()
Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum![]()
Bende alırlar kanka merak etme, seni yanlız bırakmamBizde niye ek para var ya3-5 de değil 25
Ben de ilk Furkan'da görüp heveslenmiştim. Hatta kendi doktorumu da araştırırken suda doğum uzmanı diye seçtimKesin banada vereceği cevap buama parvoş çok suda doğum yaptırmıyor sanki aşkım, nadir paylaşıyor çünkü, mesela seyfettin ile futkan kayabaşoğlu çok paylaşıyor suda doğum
Ay bizim de öyle kim yaptıysa diğeri toplarbu yazılı olmayan bir kural aramızda hahah
kız hiç dikkat etmedimKız o kadar sayfasını attı buraya daha ne ipucu![]()
hemen bakıyorummmMisafir mümkünse gelmesin hatta
HASTA DEĞİLİM DİYORUM KIZIMzorla beni hasta edeceksin heee
Ahahah kanka ipucuna gerek mi var attığım tüm insta videolarından bulabilirsin beniben yorum yapmam bu arada instagramda hiç alışkanlığım değil
![]()
Ay benimde sırtım dün biraz ağrıdı ama ben dışarda yoruldum mu acaba dedimBenim de öyle, sanki sırtını döndü gibi hissediyorum bir dolgunluk var karnımda arkaya vuruyor hissediyorum belim ağrıdan kopuyor
25 bin verip o hayalimi mi yaşayayım yoksa 25 bine çocuğuma bir şey mi alayım ikilemi...Bende alırlar kanka merak etme, seni yanlız bırakmam![]()
Herkeze nasip olsun dikişsiz sağlıklı pozitif doğumHayalimdeki doğum..![]()
Benimde bazı günler daha kuduruk bazı günler daha sakin yavruşum bence normal kuzum ama istersen sor yinedeKızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum![]()
Aaa benimki benden güzel yapıyor o işleriEvet canım, bizde de durum aynı, toplama işi onda ve sanırım tecrübe kazandı benden çok daha pratik hemencecik makineye atıyor tertemi oluyor mutfak![]()