• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kuzuu dün benim de öyleydi hatta habire ben dürttüm normalde çok hareket eder diye bir endişelendim, sonra sakinlestirdim kendimi 🤣
Pazar yaptılar onlar o zaman kanka 😆😆bu gün nasıl peki, benimki hareket ediyor ama çok narin böyle acaba pozisyonumu değişti

Hayalimdeki doğum.. 🥹
benimde bir zamanlar öyleydi ama malum ankarada suda doğum kıtlığı olunca vazgeçtim 😥
Ay bende dünden beri dr’la suda doğumu iyice konuşacam diye kafama takmı bunu görünce 🥹
Kanka ben sormuştum vajinal doğum ile suda doğum arasında fiyat farkı yoktu. Ama tabi ben sorduğumda aylardan nisandı 🤣 değiştiyse bilemem. Parvoşta daha bunu düşünmek için çok erken son haftalarda konuşuruz demişti

Benim annemden hayır yok 🤣 kayınvalidemle yapıyoruz bir şekilde. Yapanın olsun dakuzum kim olduğu önemli değil 🤗

Bizde öyle kuzum ya evde yemeyi tercih ediyoruz, eşimde ben hastalandığımda ya da yorgun olduğumda mutfağa girer yemek yapar sağolsun ama genel olarak yemek bende toplama işi onda bende toplamayı sevmiyorum 😅

Süpersin kuzu teşekkür ederim kendi adıma 🤗ama bazı hastaneler farklı şeyler isteyebiliyor bazıları bez getirmeyin diyor mesela o yüzden kendi hastanemizin istediklerini merak ediyorum

Evet canım, bizde de durum aynı, toplama işi onda ve sanırım tecrübe kazandı benden çok daha pratik hemencecik makineye atıyor tertemi oluyor mutfak 🥹

benimde bir zamanlar öyleydi ama malum ankarada suda doğum kıtlığı olunca vazgeçtim 😥

Kanka ben sormuştum vajinal doğum ile suda doğum arasında fiyat farkı yoktu. Ama tabi ben sorduğumda aylardan nisandı 🤣 değiştiyse bilemem. Parvoşta daha bunu düşünmek için çok erken son haftalarda konuşuruz demişti
Bizde niye ek para var ya 🥹 3-5 de değil 25

Kesin banada vereceği cevap bu 🤣🤣 ama parvoş çok suda doğum yaptırmıyor sanki aşkım, nadir paylaşıyor çünkü, mesela seyfettin ile futkan kayabaşoğlu çok paylaşıyor suda doğum

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum 🤔

Benim de öyle, sanki sırtını döndü gibi hissediyorum bir dolgunluk var karnımda arkaya vuruyor hissediyorum belim ağrıdan kopuyor

Kesin banada vereceği cevap bu 🤣🤣 ama parvoş çok suda doğum yaptırmıyor sanki aşkım, nadir paylaşıyor çünkü, mesela seyfettin ile futkan kayabaşoğlu çok paylaşıyor suda doğum
Ben de ilk Furkan'da görüp heveslenmiştim. Hatta kendi doktorumu da araştırırken suda doğum uzmanı diye seçtim

Kız o kadar sayfasını attı buraya daha ne ipucu 🤣🤣
kız hiç dikkat etmedim🤣🤣
Misafir mümkünse gelmesin hatta🤣🤣

HASTA DEĞİLİM DİYORUM KIZIM 🤣🤣🤣 zorla beni hasta edeceksin heee 😬

Ahahah kanka ipucuna gerek mi var attığım tüm insta videolarından bulabilirsin beni 🤣 ben yorum yapmam bu arada instagramda hiç alışkanlığım değil 😅
hemen bakıyorummm🤣

Kızlar bebem hareket ediyor çok şükür ama eskiden daha vahşice vururdu, dünden beri daha sakin pıt pıt, normal mi acaba, yoksa görüşeyim mi dr’la, dün oda pazar tatilimi yaptı acaba diyorum 🤔
Benimde bazı günler daha kuduruk bazı günler daha sakin yavruşum bence normal kuzum ama istersen sor yinede
Evet canım, bizde de durum aynı, toplama işi onda ve sanırım tecrübe kazandı benden çok daha pratik hemencecik makineye atıyor tertemi oluyor mutfak 🥹
Aaa benimki benden güzel yapıyor o işleri 😅 başak burcu kocamın çamaşır mak bulaşık mak konularında eline su dökemem 🤭

Back
X