• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kuzu bence ablanın adının olması sorun olmaz ya ikinizin içine de öyle siniyorsa öyle olsun 🤍 siz baştan direkt Elif Serra diye söylerseniz herkes alışır
3 yeğenim var, 3üde iki isimli hepsine iki isimle hitap ediyoruz aile içinde. Bence de ablamın adının olması için eşimi kırmayayım, ki tamamen bana bırakmışken 🥲

Aklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım 😂😂😂
Ahaahah ben öyle bir imkanınız varsa kesin gidin oradan alın baya uygun oluyor demiştim ama diğerini kim dedi bilmiyorum 🤣
Kızlar amerika vizesi var bizde 🤣🤣eskiden vizeci sadece evrakları yolluyorsun bebeğin pasaportuna vizeyi basıp yolluyorlar demişti, şimdi bebeğede randevu alıp gitmek lazımmış 😆😆 ne soracaklar ne diyecekler çocum ne cevap verecek olmayan konuşmasıyla merak ediyorum 😆😆 çok saçma değil mi
Sırf bu yüzden amerika vizesini bebiş doğunca almak istiyorum tekrar iş çıkarttılar bu sene saçma sapan 😬 birde bazı kişiler bebeklerini götürmüş içeri almamışlar bebeği 🤯 bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😬

Ahaahah ben öyle bir imkanınız varsa kesin gidin oradan alın baya uygun oluyor demiştim ama diğerini kim dedi bilmiyorum 🤣

Sırf bu yüzden amerika vizesini bebiş doğunca almak istiyorum tekrar iş çıkarttılar bu sene saçma sapan 😬 birde bazı kişiler bebeklerini götürmüş içeri almamışlar bebeği 🤯 bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😬
Kanka biz geçen sene aldık belki doğumu orda yaparız diye ama planladığımız gibi olmadı maalesef 🙁 2.kısmet artık. Çok saçma ya içeri almamak ne demek, sıra bile olmaması lazım bebeklilere 😩

Kızlar bunu attım ama yanlış anlaşılma olmasına konuya uyuyor diye 😂😂😂

Bu videoyu ne zaman görsem yarılıyorum yaa 🤣🤣🤣
Kanka biz geçen sene aldık belki doğumu orda yaparız diye ama planladığımız gibi olmadı maalesef 🙁 2.kısmet artık. Çok saçma ya içeri almamak ne demek, sıra bile olmaması lazım bebeklilere 😩
Daha yeni çıktığı için bu kural ne yapacaklarını bilemiyorlar bence 🫠 ama bu saçmalık olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi

Bizim hemen oldu bittiye geldi ya çokta düşünmedik, erkek olsa ismi hazırdı zaten, kızıda babası Sofya diyince aklıma yattı, uluslararası olması mutlu eden beni en çok😆😆 her iki tarafada oynuyoruz, işin ucunda Amerika vizesi var🤣
Senin bu ülkelerarasi gezmeciligin😅
Ismi bile kisa yoldan kestirip attı kadın ya..
Erkek olursa nolcakti söyleee bana fikir olsun😅
Kızlar bunu attım ama yanlış anlaşılma olmasına konuya uyuyor diye 😂😂😂

Ahhahaah😅😅 güldüm yaa

babylovee babylovee kuzumm geçmiş olsun benim de vajina kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca özellikle , yani hamilelik öncesinde o kemiğin ağrıyabileceği aklıma bile gelmezdi çok garip 😬 dinlenince geçen tüm ağrılar normal kabul ediliyormuş böyle bir şey duymuştum çok mantıklı geldi

Evet oyüzden hiç kırmak istemiyorum onu 🥲 senelerdir emek veriyoruz birlikte 🥰 Annem hep der büyüyünce diyicem baban da annen kadar emek verdi 🥲🥲
Yaa 🥲 ne tatlı dimi bu durum..
Benim annemde der bunu eşim icin hep. Babasının emegi de senin kadar çok diye.
Eşim hep bakti bana baslarda da yattım ben. Sonradan da dikisten dolayi yatinca..
Bende asla kırmak istemem. O yüzden ortak karar verelim diyorum herseye.
Baba hakkı dedikleri seyde bir gercekmis..

Yaa 🥲 ne tatlı dimi bu durum..
Benim annemde der bunu eşim icin hep. Babasının emegi de senin kadar çok diye.
Eşim hep bakti bana baslarda da yattım ben. Sonradan da dikisten dolayi yatinca..
Bende asla kırmak istemem. O yüzden ortak karar verelim diyorum herseye.
Baba hakkı dedikleri seyde bir gercekmis..
Kesinlikle kuzum. Ben de ortak istiyorum kıyamam onlara 🥲 Herkes, her baba ayni özveriyi yapmıyo çünkü, etrafımda çok şahit oluyorum. Şükrediyorum hep🙏 Sağlıkla 3 kişilik aile olalım inşallah 🥰

babylovee babylovee kuzumm geçmiş olsun benim de vajina kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca özellikle , yani hamilelik öncesinde o kemiğin ağrıyabileceği aklıma bile gelmezdi çok garip 😬 dinlenince geçen tüm ağrılar normal kabul ediliyormuş böyle bir şey duymuştum çok mantıklı geldi
Güldüm buna 😅 sağol kuzum. Inanki benimde aklima gelmezdi o kemigin agriyacagi. Ben haftalardır yasiyorum ama normaldir galiba diyorum caresiz.
Benim ağrıya alıştım artik ayaga kalkinca gobegimi alttan tutuyorum meshur hamile yürüyüşü varya göbeği tutarak ona gecis yaptim😅 3 4 gun oldu.
Esim gördü noldu birsey mi oldu diyor😅 dedim yok ama agriyor tutunca destek oluyormusum gibi geliyor🤦🏻‍♀️
Bebislerimiz karnımızda dans ediyorlar napalim.
Bu aradaaa dedigin dogru dinlenince gecen ağrılardan korkmaya gerek yokmus. Bende onu baz alıyorum her defasında. O yüzden dr.a yazasim gelmiyor gectigi de agri.

Kesinlikle kuzum. Ben de ortak istiyorum kıyamam onlara 🥲 Herkes, her baba ayni özveriyi yapmıyo çünkü, etrafımda çok şahit oluyorum. Şükrediyorum hep🙏 Sağlıkla 3 kişilik aile olalım inşallah 🥰
Amin amiiinn canım aminn🙏🙏 bir evladı dünyaya sag salim getirmek ne büyük emekmis. Insan yasarken öğreniyor..
Dedigin gibi her baba ayni ozveride olmuyor. Bin şükür eşlerimiz destek oluyor. Allahım onlarin gücüne güç katsın..
3 kisilik aile olup ailece yemege gezmeye gitmemize son aylar kaldi🥰🙏

Güldüm buna 😅 sağol kuzum. Inanki benimde aklima gelmezdi o kemigin agriyacagi. Ben haftalardır yasiyorum ama normaldir galiba diyorum caresiz.
Benim ağrıya alıştım artik ayaga kalkinca gobegimi alttan tutuyorum meshur hamile yürüyüşü varya göbeği tutarak ona gecis yaptim😅 3 4 gun oldu.
Esim gördü noldu birsey mi oldu diyor😅 dedim yok ama agriyor tutunca destek oluyormusum gibi geliyor🤦🏻‍♀️
Bebislerimiz karnımızda dans ediyorlar napalim.
Bu aradaaa dedigin dogru dinlenince gecen ağrılardan korkmaya gerek yokmus. Bende onu baz alıyorum her defasında. O yüzden dr.a yazasim gelmiyor gectigi de agri.
Yaa benimde yürüyüşüm birazcık değişti hiç hoşlanmıyorum bu yürüyüşten 🫠🤣

Yaa benimde yürüyüşüm birazcık değişti hiç hoşlanmıyorum bu yürüyüşten 🫠🤣
Gecici bir süre bebişim öyle düşün 😅 bebde hep sorgulardim neden acaba boyle yürünüyor hamilelikte diye. Ogrendim. Agrilar ve hareket kısıtlığı olunca insan saga sola devrilen yasli teyzeler gibi ve el göbekte yürüyormuş 🙈

Gecici bir süre bebişim öyle düşün 😅 bebde hep sorgulardim neden acaba boyle yürünüyor hamilelikte diye. Ogrendim. Agrilar ve hareket kısıtlığı olunca insan saga sola devrilen yasli teyzeler gibi ve el göbekte yürüyormuş 🙈
Penguen gibi 🤣 ya bir yandan doğuma çok var bir yandan da az var gibi gelmiyor mu size de? Düşünüyorum neredeyse 3 ay var ohooo diyorum bir yandan da 7. Ayın içindeyim omen tonrommm 😅

Penguen gibi 🤣 ya bir yandan doğuma çok var bir yandan da az var gibi gelmiyor mu size de? Düşünüyorum neredeyse 3 ay var ohooo diyorum bir yandan da 7. Ayın içindeyim omen tonrommm 😅
Tam olarak omen tonromm kısmı daha dogru gibi😅
Bende aynı öyleyim ya. Zaman bazen cok daralmış gibi geliyor. Bazende ohoo daha Aralık ayina gircez de aralığın da ortasinda mi sonunda mi neresinde dogacak yavrum diyorum(iyimserim lütfen ama🙃)
Ekim ayı bittiginde galiba anaa çok yaklasti ya dogum diycez sanki.
Bide su an benim hazirliklar yapilmadi ya daha onun verdigi bi omen tonrom durumu da var 😅

Evet gerçekten aniden ağırlaştım sanki, kiloda alıyorum, hep açım sanki, meyve falanda tatmin etmiyor beni 🤪
Yemediğin aylara say kuzum :halay:
Kızlar ben 1 numaralı bezde 70 adetlik aldım sadece ama instada 300 adet falan gidiyor demişler, siz kaç tane aldınız? Ona göre acaba birkaç paket dahamı alsam
Yeter canım bitmeye yakın söylersin netten alerji mi yapacak bedeni mi uyumayacak bilmiyorsun çünkü
Yok kanka gidemedim.
Sabah ağrım vardı. Garip bi ağrıydı canım sıkıldı bugunu hep yatakta geçirmek istedim. Wc dışında zaten kalkmiyordum ama hepten yatayim bugun dedim.
Carsambaya erteledim kan idrar vs de vereyim dedim.
Çok geçmiş olsun okudum diğer yorumlarıda geçtiğine sevindim oğlan demiş Bayadır annemi korkutmuyorum bi selam vereyim😵‍💫 :)
Ben de salona bundan alıcammm 😍 sırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin 🤣🤣 yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Mantıksız değil canım bi sabit birde ufak beşik çok mantıklı ben mutfağa bile çekiyordum çocuğu
Ondan korkuyorumm işte Serra Elif te zorlama oluyo, Elif Serra daha ahenkli 🥰
Elif Serra daha güzel canım 🥰

Back
X