- 15 Ağustos 2024
- 1.843
- 3.254
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #40.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu sekil cimere yazmaya gidiyorum sinirlendim
Evet canım Vaxigrip. Valla bana yazdığını bile söylemedi. Çıkışta reçete mesajı geldi de bi baktım yazmış. Karşılamıyor zaten ama bunu yazdıysa bunu alırız mutlakaCanım, sana yazdigi grip aşısı da waxigrip miydi bizim doktorun ?
Baska aşı da varmışacaba özel bir sebebi var mıdır bunu yazmasinin
8yıla 1 kademe var canım vukuatsızsan bir de uzman olunca direkt 1 derece geliyorAy süper inşallah ben de hızlıca kıdem kademe atlarım, bazen veriyorlar ya öyle kafadanben 2020 Eylül
![]()
Benim hiç olmicak o enerji sanırım çok hantal birisi oldum son bir aydır özellikledeEvet canım çok şükür o konuda şanslıyım iyi birine denk geldim, gözüm kapalı evimi bırakıp çıkıyorum geldiğimde tertemiz
İmkanın varsa en azından o doğum öncesi derin temizlik için al tabigeçen ebe dedi ki doğum önceki bir enerji geliyor aslında sizin enerji depolamanız için çünkü doğumda size ihtiyacımız var. Ama çoğu gebe o enerjiyle eve girişiyor sonra doğumda bitap düşüyor
Canım Cumartesi bana gelen abla da öyle dedi normalde dolap içlerine girmiyoruz ama sen hamilesin diye gireceğim dedi. Mutfak dolapları ve bebek odasını sildirdim ama hem abla çok yoruldu hem de işte balkon, pencereler, kapılar falan derken ucu ucuna yetişti. Sana tavsiyem dolap içlerini de dahil edeceksen iki ayrı yarım gün çağır daha verimli olur. Çünkü 4-5 saatten sonra ister istemez performans düşüyorBen bir kadından yardım alırım sanırım ama dolap içlerine girmiyorlar zaten bir günde de bitmez onlarıda biz yaparız
Kızlar pahalı bir şey mi bu yazdığı aşıEvet canım Vaxigrip. Valla bana yazdığını bile söylemedi. Çıkışta reçete mesajı geldi de bi baktım yazmış. Karşılamıyor zaten ama bunu yazdıysa bunu alırız mutlaka
Haklısın canım öyle yapıyım madem ben bilmiyorum nasıl olur çünküCanım Cumartesi bana gelen abla da öyle dedi normalde dolap içlerine girmiyoruz ama sen hamilesin diye gireceğim dedi. Mutfak dolapları ve bebek odasını sildirdim ama hem abla çok yoruldu hem de işte balkon, pencereler, kapılar falan derken ucu ucuna yetişti. Sana tavsiyem dolap içlerini de dahil edeceksen iki ayrı yarım gün çağır daha verimli olur. Çünkü 4-5 saatten sonra ister istemez performans düşüyor
Benimde öyle ya çok şanslıyım o konuda, evimi rahat bırakıp çıkarım, çöp poşeti götürse bile söyler ve haftaya geri getirir, dolapların içine kadar düzenliyor, bebiştede bana büyük yardımcı olacak temizlik konusundaEvet canım çok şükür o konuda şanslıyım iyi birine denk geldim, gözüm kapalı evimi bırakıp çıkıyorum geldiğimde tertemiz
İmkanın varsa en azından o doğum öncesi derin temizlik için al tabigeçen ebe dedi ki doğum önceki bir enerji geliyor aslında sizin enerji depolamanız için çünkü doğumda size ihtiyacımız var. Ama çoğu gebe o enerjiyle eve girişiyor sonra doğumda bitap düşüyor
Kuzu bana 1 yıldır 15'te bir yarım gün geliyor, evimiz 4+1 ve cam balkonlu ona rağmen her gelişinde tüm camları siliyor, sil, süpür, tuvalet banyo yıka, toz al hepsini yapıyor. Çamaşırım varsa balkonda ona kadar toplar katlar koyar. Ben her gelişinde cam silme yorma kendini diyorum senin evin düzenli iş yok ki diyor bunca işe rağmen geçen bir gelişinde L koltuğumu sevmiş, bir gelişinde gardrobumu komple düzenlemiş şok oldum. Yani aslinda yarım günde de hallediyorlar. Şimdi bebik olunca haftada bir gelecekCanım Cumartesi bana gelen abla da öyle dedi normalde dolap içlerine girmiyoruz ama sen hamilesin diye gireceğim dedi. Mutfak dolapları ve bebek odasını sildirdim ama hem abla çok yoruldu hem de işte balkon, pencereler, kapılar falan derken ucu ucuna yetişti. Sana tavsiyem dolap içlerini de dahil edeceksen iki ayrı yarım gün çağır daha verimli olur. Çünkü 4-5 saatten sonra ister istemez performans düşüyor![]()
Yok kız 500küsur bir şeyKızlar pahalı bir şey mi bu yazdığı aşı
Hatta o evde olmamızı sevmiyor okula giderken anahtarı veriyorum öğlen gelince alıyorum, kapıcımızın eşi kendisi. İnan evde kahve bile içmiyor bazen masaya kurabiye falan koyuyorum abla lütfen ye diye asla yemiyorBenimde öyle ya çok şanslıyım o konuda, evimi rahat bırakıp çıkarım, çöp poşeti götürse bile söyler ve haftaya geri getirir, dolapların içine kadar düzenliyor, bebiştede bana büyük yardımcı olacak temizlik konusunda
Sorayım dedim aşko, geçen karşılıyor karşılamıyor konusu geçti ya burdaYok kız 500küsur bir şey
Ay hiç girme o konuya ben de tırsıyorumBende okuyorumdoğum hikayeleri güzelde sonrasında ki uykusuzlukla ilgili yazdıkları benim travmalarımı tetikliyor
Tüm bebişler sağlıkla mışıl mışıl uyusun uyumayı çok sevsin amin
![]()
Ben bundan sonra alırsam öyle yaparım mutlaka. Çok isterim bana daHaklısın canım öyle yapıyım madem ben bilmiyorum nasıl olur çünkü
Ama kuzenime gelen biri var mesela o sabah dört dörtlük kahvaltı istiyorHatta o evde olmamızı sevmiyor okula giderken anahtarı veriyorum öğlen gelince alıyorum, kapıcımızın eşi kendisi. İnan evde kahve bile içmiyor bazen masaya kurabiye falan koyuyorum abla lütfen ye diye asla yemiyor
Kanka mersinde olmasan aynı kişimi geliyor diyecem acabaHatta o evde olmamızı sevmiyor okula giderken anahtarı veriyorum öğlen gelince alıyorum, kapıcımızın eşi kendisi. İnan evde kahve bile içmiyor bazen masaya kurabiye falan koyuyorum abla lütfen ye diye asla yemiyor
Bana yazılan ve bugün olduğum influvac aşıydı ve ücretsiz şekilde oldum sigorta karşıladıKızlar pahalı bir şey mi bu yazdığı aşı
Teşekkür ederimBen de burnumu temizledikçe karnımın içi acıyordu. Sabret canım 3 5 güne geçecek
Ya kardeşime de böylesi geliyor ve o ladar imreniyorum ki. Düzene sokmuş genel temizlik dışında neresi kirliyse orayı da temizliyor. Allahımmmm bana da nasip et şöyle işini bilen güveneceğim biriKuzu bana 1 yıldır 15'te bir yarım gün geliyor, evimiz 4+1 ve cam balkonlu ona rağmen her gelişinde tüm camları siliyor, sil, süpür, tuvalet banyo yıka, toz al hepsini yapıyor. Çamaşırım varsa balkonda ona kadar toplar katlar koyar. Ben her gelişinde cam silme yorma kendini diyorum senin evin düzenli iş yok ki diyor bunca işe rağmen geçen bir gelişinde L koltuğumu sevmiş, bir gelişinde gardrobumu komple düzenlemiş şok oldum. Yani aslinda yarım günde de hallediyorlar. Şimdi bebik olunca haftada bir gelecek