• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Durumun varsa yardımcı çok iyi olur canım benim amcamın da ikizleri olmuştu ben bekardım daha 10 günlüğüne yardıma gitmiştim çok zor gerçekten
Bu işlerin piyasası tam olarak ne bilmiyorum açıkçası ama ikimizin de maaşı var ve haftaiçi yarım gün çok belimizi bükmez diye umuyoruz 😇

Penguen gibi 🤣 ya bir yandan doğuma çok var bir yandan da az var gibi gelmiyor mu size de? Düşünüyorum neredeyse 3 ay var ohooo diyorum bir yandan da 7. Ayın içindeyim omen tonrommm 😅
Ben birazz panik oldum bu aralarr çok yaklaştı gibi hissediyorum 🥹🥹 bide malum Aralık ayında da gözüm yok cok Kasım sonu en geç Aralık başına da fitim ben 😍 37de dikiş alınacak, sezeryan olursa dikiş alınırken mi bebikoda alınır bilmiyorum. Bu arada ben seçimimi sezeryandan yana kullanıcam sanırım bakalım ogünler gelsin de inşallah 🥰

Ben birazz panik oldum bu aralarr çok yaklaştı gibi hissediyorum 🥹🥹 bide malum Aralık ayında da gözüm yok cok Kasım sonu en geç Aralık başına da fitim ben 😍 37de dikiş alınacak, sezeryan olursa dikiş alınırken mi bebikoda alınır bilmiyorum. Bu arada ben seçimimi sezeryandan yana kullanıcam sanırım bakalım ogünler gelsin de inşallah 🥰
Ay ben de ya zaman yaklaştı ve hiçbir şey ortada yok, iş çok gibi bir his..

Yemediğin aylara say kuzum :halay:

Yeter canım bitmeye yakın söylersin netten alerji mi yapacak bedeni mi uyumayacak bilmiyorsun çünkü

Çok geçmiş olsun okudum diğer yorumlarıda geçtiğine sevindim oğlan demiş Bayadır annemi korkutmuyorum bi selam vereyim😵‍💫 :)

Mantıksız değil canım bi sabit birde ufak beşik çok mantıklı ben mutfağa bile çekiyordum çocuğu

Elif Serra daha güzel canım 🥰
Teşekkürler deneyim anne olarak beşik yorumun için canım 🥰
Gelsin sağlikla Elif Serralar, Elif Nisalar 😍

Ev temizliği vücut temizliği bebeğin kıyafetleri yıkanıp hazirlanacak dolap hazırlığı azda olsa lazım bence hastane hazırlığı yani hamilelikte bile bir yığın işimiz var hepside son ay yapılsa daha iyi olacak cinsten 😂 ha bide + doğum korkusu zaman yaklaştıkça çok canımı sıkıyor valla o sancıyi unuttum ama zorluğunu hatırlıyorum 😒

Yemediğin aylara say kuzum :halay:

Yeter canım bitmeye yakın söylersin netten alerji mi yapacak bedeni mi uyumayacak bilmiyorsun çünkü

Çok geçmiş olsun okudum diğer yorumlarıda geçtiğine sevindim oğlan demiş Bayadır annemi korkutmuyorum bi selam vereyim😵‍💫 :)

Mantıksız değil canım bi sabit birde ufak beşik çok mantıklı ben mutfağa bile çekiyordum çocuğu

Elif Serra daha güzel canım 🥰
Valla kiraz teyzesi benim oglum seviyor aksiyon biliyorsunuz artık 🥰🥲
Sagol kuzum gecsin gitsin olmasin bir daha 🙏

Ev temizliği vücut temizliği bebeğin kıyafetleri yıkanıp hazirlanacak dolap hazırlığı azda olsa lazım bence hastane hazırlığı yani hamilelikte bile bir yığın işimiz var hepside son ay yapılsa daha iyi olacak cinsten 😂 ha bide + doğum korkusu zaman yaklaştıkça çok canımı sıkıyor valla o sancıyi unuttum ama zorluğunu hatırlıyorum 😒
Ay gerçekten dediğin gibi hepsi sanki son dk olsa daha iyi olacak şeyler 😂 mesela halı yıkama, perde yıkama, derin temizlik 🙈

Yok kuzu ya 25'i gibi demişti 😏 sözde bu hafta çağıracak boya seçmemiz için, beklemedeyiz.
Az önce oturdum doğum öncesi check list yaptım tikleyerek gideyim dedim, liste bitmiyor ama 🙈
Hala senin listelerine bakıyorum arada 😅
1000130554.webp

Ben bir kadından yardım alırım sanırım ama dolap içlerine girmiyorlar zaten bir günde de bitmez onlarıda biz yaparız
Kuzum bana düzenli gelen bir yardımcı var sağ olsun dolap içleri dahil yapıyor hatta gardrobumu bile yapıyor da işte bazı şeylere benim el atmam lazım

Valla ne güzel senin için büyük kolaylık olmuş ben hiç almadım Alıcam bu sefer inş
Evet canım çok şükür o konuda şanslıyım iyi birine denk geldim, gözüm kapalı evimi bırakıp çıkıyorum geldiğimde tertemiz 🤍
İmkanın varsa en azından o doğum öncesi derin temizlik için al tabi 🌸 geçen ebe dedi ki doğum önceki bir enerji geliyor aslında sizin enerji depolamanız için çünkü doğumda size ihtiyacımız var. Ama çoğu gebe o enerjiyle eve girişiyor sonra doğumda bitap düşüyor

Back
X