Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sepide
2 zıbın niye koyacaksın fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.
sepide
2 zıbın niye koyacaksın fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.
Ya ben iç zıbın koyuyorum ama gömlek içinde iyi diyenler oluyor doğum sonrası bebek kanıyla kıyafeti kirletmesin diye o gömlek iş görüyormuş ama ben yine zıbın koyarım gibi geliyor
Bugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş
Bugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş
Yok yaa o takım elbiseliyi attım ama gariplik olduğu belli inanmadım dedi
Eşin sosyal medya kullanıyorsa yemez çok yaygın çünkü benimki hiç kullanmıyor diye deneyim dedim ama cıks
Yok yaa o takım elbiseliyi attım ama gariplik olduğu belli inanmadım dedi
Eşin sosyal medya kullanıyorsa yemez çok yaygın çünkü benimki hiç kullanmıyor diye deneyim dedim ama cıks