- 23 Ekim 2024
- 5.907
- 9.587
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #40.961
Çekim için osmanbeyden abiye bakıyorumKanka L beden de koldan falan büyük durmasın? İsteyip dene tabii ikisini de. Malum çekim olacağı için biraz üstüne oturması iyi olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekim için osmanbeyden abiye bakıyorumKanka L beden de koldan falan büyük durmasın? İsteyip dene tabii ikisini de. Malum çekim olacağı için biraz üstüne oturması iyi olur![]()
Gram taktık canım çok sık görüştüğümüz kişiler değiller köyde yaşıyorlar, bayramlarda düğünlerde denk geliyoruz öyle diyeyim sanaKanka kuzenle yakınlığınıza bağlı bence ne götüreceğiniz veya takacağınız
Bence de yaaa ben tez canlıyım hemen olsun bitsin istiyorumHazırlayın canım zaten zamanımız yaklaşıyor![]()
Yaa kocaman olmuş 2 kilo neyyy maşallahSelam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
![]()
Halletmeyip napıcaz ağlaya söylene büyüteceğiz bi şekildeHalledeceğiz dimi gazlayalım birbirimizi![]()
Kuzu bence de rahat etmek için bir tane de L al. Sonuçta doğum şeklimizi bilmiyoruz sezaryen olursak dikişler zorlar belkkBunu aldım aşko M beden
kanka 6-7 aylık kalırsa sıkıntı yok olur o zamanama ben bir tane L alırım muhtemelen. Bunu değiştirmem en kötü göbek gidince giyerim
![]()
O kesin canım her ocakta yeni 40 günRapor hakkı ocakta yenileniyor muymuş? Ben doğum sonrasında yaz tatiline bağlayabilmek için birkaç hafta rapor alacaktım o yüzden rapor işine girmiştim diyordum ama yenilenme bilgisi kesinse mantıklı geldi
Çekinme gelinliğini giy yaÇekim için osmanbeyden abiye bakıyorum![]()
Ben cidden tükendim bugün eskisi gibi okuyayım diyorum olmuyor
bizim grubun hızına yetişmek zorAyy bugün inat ettim tamamını okuyacağım dedim yeni bitti. Gözlerim şaşı oldu teşekkürler kızlar![]()
Bilseydim tek tek okunacagini gereksiz yere yazmazdim canım adminAyy bugün inat ettim tamamını okuyacağım dedim yeni bitti. Gözlerim şaşı oldu teşekkürler kızlar![]()
Göktuğ gördü gözüm hemen:)Eylülu bitirdim, şimdi de ekim bebislerini karşılıyorum
Ķasım annelerine sor demin oradaydın yaKızlar hemşireye verilecekler arasında kullanmadıklarını geri veriyorlar mı yoksa arada kaynıyor muzıbın falan örn 2 tane koyarsam
Kanka giriyorum okumaya üşenip geri çıkıyorumĶasım annelerine sor demin oradaydın ya![]()
![]()