• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
En azından benim gibi biri daha olması bana iyi geliyor gerçekten 🫂 ben de başta çok tereddüt ettim ama psikolojik de yoruyor beni işte 🥲 en güzeli bu şekilde devam etmek, ben de haftaya gidip soracağım doktoruma
Sor tabi canım, hatta denetir belki karaciğer durumuna göre bakarsınız belki, benim değerlerimi normal görünce demiri de çok düşük görünce bi denetti doktorum olmadı. Magnezyum için de soda içiyorum napim ☺️ faydası olmasa ds pskolojik magnezyum aldım sanıyorum🙃

Kanka sen magnezyumu karaciğer probleminden dolayı mı kullanamıyorsun 🙁🙁 o çok iyi geliyor kasılmalara ağrılara

Evet canım, ondan oldu ağrım yüksek ihtimal, kasılmaya ve ağrıya çok iyi geliyor o çünkü ama ne yapayım korkarak da içmek istemiyorum, haftam ilerlesin belki başlarım 😔

Sor tabi canım, hatta denetir belki karaciğer durumuna göre bakarsınız belki, benim değerlerimi normal görünce demiri de çok düşük görünce bi denetti doktorum olmadı. Magnezyum için de soda içiyorum napim ☺️ faydası olmasa ds pskolojik magnezyum aldım sanıyorum🙃
Sodayı da ikiye çıkarttı bana 🤣

Kız bu arkadaşım yeşilin tonuna kadar benim sevdiklerimi almış sen düşün nasıl kızayım hahaha ve etkinlik kitaplarından mayosuna kadar her şeyi düşünmüş 😍
Kanka bebeklere hediyelik bohça tarzı şeyler yapılıyormuş ondan mı yapmış hani sepet gibi şeyin içini dolduruyorlarmış, kitapdır çoraptır kıyafet

Ben de öyle ama 3 gündür içmedim, bence sodanın faydası oluyor canım, çünkü olmuyordu böyle bana, 3 gündür içmiyorum, kasılmam ve sırt ağrım oldu 🥲

O kadar haklısın ki arkadaşım, imza kaşe yani 😏 işin kötü yanı zaten ilk gebeliğini yasiyor birçoğumuz ve kim ne dese, neyden medet umsak koşuyoruz. Tabi bir noktada bu da maddi manevi kullanılıyor
Aynen öyle ama işte diyorum ya kuzum sadece gebelikte değil. Allah esirgesin yarın bigün kendimizle ilgili yada sevdiklerimizle ilgili bi tedavi konusu olsa aynı şekilde yine koşucaz. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim. Bi doktordan dinlemiştim bu ilaç sektöründe dönen işleri şaşırıp kalmıştım🙄

Kanka bebeklere hediyelik bohça tarzı şeyler yapılıyormuş ondan mı yapmış hani sepet gibi şeyin içini dolduruyorlarmış, kitapdır çoraptır kıyafet
Kuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım

Eklentiler

• 1000155295.webp
    1000155295.webp
    75 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Ben de aynı durumdayım. Sinir krizleri vs. Aynı şeyleri ben de okudum tedirginim ama akışına bıraktım artık çok yoruldum.

Harikaaa hepsii iyi düşünmüş ya 🥰 zevkliymişte arkadaşın 😍 Benim de kız kardeşim habire bişeyler alıyomuş ver diyorum yok toplu getiricem diyo bakalım ne çıkacak🤣
Geçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falan 🌸

Eklentiler

• 1000155452.webp
    1000155452.webp
    20 KB · Görüntüleme: 62
Back
X