- 23 Ekim 2024
- 5.945
- 9.692
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #41.041
Gerçekten ya madem öyle bir şey var, neden uğraştırıyorsunuz biziValla baştan damardan verse daha iyiydi

Damardan kabızlık yapmıyormuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ya madem öyle bir şey var, neden uğraştırıyorsunuz biziValla baştan damardan verse daha iyiydi
Sor tabi canım, hatta denetir belki karaciğer durumuna göre bakarsınız belki, benim değerlerimi normal görünce demiri de çok düşük görünce bi denetti doktorum olmadı. Magnezyum için de soda içiyorum napimEn azından benim gibi biri daha olması bana iyi geliyor gerçektenben de başta çok tereddüt ettim ama psikolojik de yoruyor beni işte
en güzeli bu şekilde devam etmek, ben de haftaya gidip soracağım doktoruma
Kız bu arkadaşım yeşilin tonuna kadar benim sevdiklerimi almış sen düşün nasıl kızayım hahaha ve etkinlik kitaplarından mayosuna kadar her şeyi düşünmüşKv alınca bana sormadan aldın neden aldın, arkadaş alınca çok güzel şeyler almışsın, sizi gidi sizi![]()
Hatırlamak bile istemiyorum o anıGerçekten ya madem öyle bir şey var, neden uğraştırıyorsunuz bizi+kabızlığınıda çektik popomuz yırtılana kadar
Damardan kabızlık yapmıyormuş![]()
Kanka sen magnezyumu karaciğer probleminden dolayı mı kullanamıyorsuno çok iyi geliyor kasılmalara ağrılara
Sodayı da ikiye çıkarttı banaSor tabi canım, hatta denetir belki karaciğer durumuna göre bakarsınız belki, benim değerlerimi normal görünce demiri de çok düşük görünce bi denetti doktorum olmadı. Magnezyum için de soda içiyorum napimfaydası olmasa ds pskolojik magnezyum aldım sanıyorum
![]()
Kanka bebeklere hediyelik bohça tarzı şeyler yapılıyormuş ondan mı yapmış hani sepet gibi şeyin içini dolduruyorlarmış, kitapdır çoraptır kıyafetKız bu arkadaşım yeşilin tonuna kadar benim sevdiklerimi almış sen düşün nasıl kızayım hahaha ve etkinlik kitaplarından mayosuna kadar her şeyi düşünmüş![]()
Sor tabi canım, hatta denetir belki karaciğer durumuna göre bakarsınız belki, benim değerlerimi normal görünce demiri de çok düşük görünce bi denetti doktorum olmadı. Magnezyum için de soda içiyorum napimfaydası olmasa ds pskolojik magnezyum aldım sanıyorum
![]()
Aynen öyle ama işte diyorum ya kuzum sadece gebelikte değil. Allah esirgesin yarın bigün kendimizle ilgili yada sevdiklerimizle ilgili bi tedavi konusu olsa aynı şekilde yine koşucaz. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim. Bi doktordan dinlemiştim bu ilaç sektöründe dönen işleri şaşırıp kalmıştımO kadar haklısın ki arkadaşım, imza kaşe yaniişin kötü yanı zaten ilk gebeliğini yasiyor birçoğumuz ve kim ne dese, neyden medet umsak koşuyoruz. Tabi bir noktada bu da maddi manevi kullanılıyor
Günde 1 tane içelim mutlaka bence de. Zararı yok çünkü, onu da sordumBen de öyle ama 3 gündür içmedim, bence sodanın faydası oluyor canım, çünkü olmuyordu böyle bana, 3 gündür içmiyorum, kasılmam ve sırt ağrım oldu![]()
Sodayı da ikiye çıkarttı bana![]()
Kuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayımKanka bebeklere hediyelik bohça tarzı şeyler yapılıyormuş ondan mı yapmış hani sepet gibi şeyin içini dolduruyorlarmış, kitapdır çoraptır kıyafet
Allakım bunlar neyğğğKuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Bu arada kutuyu çok sevdim LEGO kutusu gibi hem üstüne LEGO takılıyor şöyle bir şeyAllakım bunlar neyğğğ![]()
Ben de aynı durumdayım. Sinir krizleri vs. Aynı şeyleri ben de okudum tedirginim ama akışına bıraktım artık çok yoruldum.Kızlar ailevi sıkıntılar yüzünden 7 ayımı da aglayarak geçirdim ve ağladığımdada bebeğimi düşünüp daha çok üzüldüm bu şekilde hamilelik geçirmeme ayrı üzülüyorum oda üzülüyor hissediyor diye de ayrı üzülüyorum sanırım doğuma kadarda böyle sürecek bebeğim için hep dua ediyorum inşallah kucağıma sağ salim alırsam başka bir isteğim yok . Bu üzüntü gerçekten bebeğin zihinsel gelişimini etkiliyomu konuşma becerisi sosyal psikolojisini vs etkiliyormus yazıyor çok canım sıkılıyor gerçekten öylemi acaba
Harikaaa hepsii iyi düşünmüş yaKuzu kullanayım diye bir oyuncak sepetine koymuş dur bak atayım
Kesinlikle çok iyi düşünmüşBu arada kutuyu çok sevdim LEGO kutusu gibi hem üstüne LEGO takılıyor şöyle bir şey![]()
Geçen sene bu arkadaşım doğum yaptı ben de ona böyle bir şey hazırlamıştım sepet alıp çıta ile sardım sonra askılara birkaç kıyafet astım, altta da kitap, hastane hediyeliği yaptırdım tohum topları, kişisel malzemeler falanHarikaaa hepsii iyi düşünmüş yazevkliymişte arkadaşın
Benim de kız kardeşim habire bişeyler alıyomuş ver diyorum yok toplu getiricem diyo bakalım ne çıkacak
![]()
Aşkım arkadaşın baya düşünceliymişBu arada kutuyu çok sevdim LEGO kutusu gibi hem üstüne LEGO takılıyor şöyle bir şey![]()
Sepideeee çok fenasınnnn ama çok haklısınKv alınca bana sormadan aldın neden aldın, arkadaş alınca çok güzel şeyler almışsın, sizi gidi sizi![]()