• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Hastane çıkışının giydirme sırası ne bilmiyorum tövbest şu beyaz ince atletimsi olan ilk diyelim sonra zıbın olsa sonra yelek gibi olan çıtçıtlı e sonrada tulummu nasıl giyecek bu çocuk ay ben herşeyi unutmuşum😅
En alttan sayıyorum battaniye -Tulum yada alt üst takımı -zıbın--şapka -eldiven-bez yanlışım yoksa böyleydi canım

Askim artik yalanci kasilmalar oluyormus normalmis ara ara sertlesmesi. 1 saatten uzun surmuyorsa sorun yok diyorlar 🥰

Yok canım ara ara oluyor ama sanki böyle poposuyla tüm gücünü karnına bırakmış hissi var, böyle bir ağırlık hissediyorum, bir de magnezyum kullanmıyorum o da etkiliyor, 30 haftayı geçersem başlayabilirim sanırım

Canım ben karaciğer korkumdan hiçbir şey kullanmıyorum, sadece coraspirin içiyorum, doktoruma gidince soracağım az ilerlese haftam kullanacağım da bilmiyorum ya korkuyorum işte 🥺 ve senin haftan benden epey ileride
Sanki bazıları çoktandır kullanıyor. Ben de doktor bana neden yazmadı diyordum. 30.haftada başladım ben de. Sorarsın evet illa kullanmak gerekli mi ki acaba?

Sanki bazıları çoktandır kullanıyor. Ben de doktor bana neden yazmadı diyordum. 30.haftada başladım ben de. Sorarsın evet illa kullanmak gerekli mi ki acaba?

Doktorum ısrarcı değil, kullanmayacağım dedim hatta Perinatolog istemiyorsan kullanma, sana ne iyi gelecekse onu yap dedi bana

Back
X