• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Günaydın baby🌸
benim de değerler yüksek çıkmıştı sadece bol su sık çamaşır değiştir dedi umarım senin de ilaca ihtiyacın kalmadan bol su ile hallolur 🙏🏻 doktorun ne söyleyecek acaba
😕 su kan tahlillerimizde kırmızı olmayan sonuclar görelim hepimiz ya 🙏🙏
Senin kac hangi degerin yüksekti kuzum ?
Bakalim diger eksik sonuclar da çıksın da kendi doktoruma gondercem sonuçları. Umarim önemli birsey degildir yaa 🙏

😕 su kan tahlillerimizde kırmızı olmayan sonuclar görelim hepimiz ya 🙏🙏
Senin kac hangi degerin yüksekti kuzum ?
Bakalim diger eksik sonuclar da çıksın da kendi doktoruma gondercem sonuçları. Umarim önemli birsey degildir yaa 🙏
Benim lökosit 0-5 aralığında olması gerekirken 26 çıkmıştı en sonki idrar tahlilinde hiç de anlamam tahlillerden

Benim lökosit 0-5 aralığında olması gerekirken 26 çıkmıştı en sonki idrar tahlilinde hiç de anlamam tahlillerden
Senin biraz daha düşükmüş benden belki ondan antibiyotik vermemistir.
Benim lökosit 31 , yassı epitel 85 çıkmış referans aralığı 0-15 birde..
Kanda crp de 14.2 çıkmış.

Günaydın kızlar🌸 dün çok yazamadım hepinizin yazdıklarını okudum haklısınız galiba böyle bir kitle olsaydı şimdiye kadar görünmedi bebek kafası aşağıda olduğunda göründü pozisyondan dolayı olduğunu düşünüyorum chat GBT de pozisyon veya gölge etkisi bebek beyninde “kitle” gibi görünür, ama aslında tamamen normaldir diyor. Perinatologda pozisyondan böyle birşey olduğunu düşündü İnşallah pazartesi günü gittiğimizde bebeğim dönmüş olur🙏🏻🥹

Valla kuzum o kadar da dikkat ediyosun niye böyle oluyor ki diğer sonuçlar yeşil yeşil gelsin🙏🏻🙏🏻
Amin kuzum aminn digerleri yeşil olsun da 🙏
Gerçekten bende bilmiyorum ya can sıkıcı bir durum 😐
Evim dışında bir yere çıkmıyorum vucut kendi kendine enfeksiyon üretiyor demek ki canı istediğinde..

Amin kuzum aminn digerleri yeşil olsun da 🙏
Gerçekten bende bilmiyorum ya can sıkıcı bir durum 😐
Evim dışında bir yere çıkmıyorum vucut kendi kendine enfeksiyon üretiyor demek ki canı istediğinde..
Canım çok geçmiş olsun🙏🏻

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya 🤦🏻‍♀️
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü 🤦🏻‍♀️
Benim de geçen hafta verdiklerimde değerler kötüydü ama doktor bunda enfeksiyon yok dedi, arkadaşın dediği gibi bol su iç dedi. Belki anlamlı yükseklik değildir, çünkü benim değerlere bakınca bir sürü kırmızı vardı. Crp de üst değerden fazlaydı.

Günaydın kızlar🌸 dün çok yazamadım hepinizin yazdıklarını okudum haklısınız galiba böyle bir kitle olsaydı şimdiye kadar görünmedi bebek kafası aşağıda olduğunda göründü pozisyondan dolayı olduğunu düşünüyorum chat GBT de pozisyon veya gölge etkisi bebek beyninde “kitle” gibi görünür, ama aslında tamamen normaldir diyor. Perinatologda pozisyondan böyle birşey olduğunu düşündü İnşallah pazartesi günü gittiğimizde bebeğim dönmüş olur🙏🏻🥹
Canım benim pozisyon kaynaklıdır inşallah dediğin gibi baska bir durum olsa daha önceden de farkedilirdi. Perinatolog da öyle demis zaten. Biraz daha kalbin ferah olsun canım benim🙏 pazartesi güzel pozlarla seni rahatlatsın bebisin inşallah 💗
Canım çok geçmiş olsun🙏🏻
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 önemli bir durum olmaz umarım ki..

Benim de geçen hafta verdiklerimde değerler kötüydü ama doktor bunda enfeksiyon yok dedi, arkadaşın dediği gibi bol su iç dedi. Belki anlamlı yükseklik değildir, çünkü benim değerlere bakınca bir sürü kırmızı vardı. Crp de üst değerden fazlaydı.
Canım iste şu yassı epitel fln biraz fazla yüksek geldi bana ama bilmiyorum tabi doktorun yorumu ne olacak ne diyecek.
Sadece crp tek basina biraz yüksek olsa cok önemsemiyor benim doktor da ama diger idrar degerlerinde yüksekliklere yorumu ne olur bilmiyorum. Hepsi çıksın da gondercem doktoruma bakalim.

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya 🤦🏻‍♀️
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü 🤦🏻‍♀️

Günaydın canım💐 çok yüksek değilse antibiyotik vermeyebilir canım, inşallah geçer suyla, crp çok mu yüksek idrar dolayısıyla çıkmış olabilir o da

İnşallah antibiyotik gerekli görmez canım, doktorun bir baksın 🙏
Amin kuzum amin..
Tüm sonuclar çıksın da göndereceğim bakalım ne diyecek.
Fitil kullanıyorum ayıptır soylemesi idrar örneğinde de fitil kalıntıları cok oluyor acaba sonucu etkiliyor olabilir mi

Amin kuzum amin..
Tüm sonuclar çıksın da göndereceğim bakalım ne diyecek.
Fitil kullanıyorum ayıptır soylemesi idrar örneğinde de fitil kalıntıları cok oluyor acaba sonucu etkiliyor olabilir mi

Bilmem ki canım belki etkiliyor olabilir hatta diyorlar ki önden bir temizlik yapın, ilk idrar değil orta idrar kültürü olsun diyorlar, hemşire bana öyle demişti, orta idrar örneği olsun lütfen direkt ilk değil, bazen yanlış sonuç çıkabiliyor o şekilde demişti

Canım benim pozisyon kaynaklıdır inşallah dediğin gibi baska bir durum olsa daha önceden de farkedilirdi. Perinatolog da öyle demis zaten. Biraz daha kalbin ferah olsun canım benim🙏 pazartesi güzel pozlarla seni rahatlatsın bebisin inşallah 💗

Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 önemli bir durum olmaz umarım ki..
Amin amin inşallah canım

Bilmem ki canım belki etkiliyor olabilir hatta diyorlar ki önden bir temizlik yapın, ilk idrar değil orta idrar kültürü olsun diyorlar, hemşire bana öyle demişti, orta idrar örneği olsun lütfen direkt ilk değil, bazen yanlış sonuç çıkabiliyor o şekilde demişti
Evde 2 defa gittim test vermeden önce ilk idrar degildi ama yine de fitil kalıntıları vardi. Benimde kafam karisti ya 😐 neyse napalim artik gerekirse antibiyotik kullanırım

Evde 2 defa gittim test vermeden önce ilk idrar degildi ama yine de fitil kalıntıları vardi. Benimde kafam karisti ya 😐 neyse napalim artik gerekirse antibiyotik kullanırım
Canım önceki gebeliğimin son haftalarında bendede enfeksiyon çıkmıştı hem fitil hem antibiyotik kullanmıştım birşey olmaz inşallah inan enfeksiyon daha kötü

Back
X