• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
çanta alamadım hala cok kararsizim neden kararsiz oldugumu da bilmiyorum ama içime sinen karaftın bir cantasi vardi onun da istedgim rengin stogu bitmis
baska da canta bulamadm

doktorlar önemsemiyor ama biz analarrr😅
her gittigim de 1 gun 2 gun ilerledimi merakliyla gittim en son ki muayne de şoka girdim ileri görunce🥰 hep saglikli olsunlar zamaninda ilerlesin zamanin da dogsunlar insallahhhh
Ben de öyleydim canım şaşırdım görünce 😄 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrumuza bu arada kızçemin keyfine bakın nasıl uzatmış minnoş bacakları bi de ayakları üst üste atmış 😂

Eklentiler

• IMG_20251009_094505.webp
    IMG_20251009_094505.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 94
Ben de öyleydim canım şaşırdım görünce 😄 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrumuza bu arada kızçemin keyfine bakın nasıl uzatmış minnoş bacakları bi de ayakları üst üste atmış 😂
ohhh hep keyfi yerinde olsun prensesin🥰 bizim plesentadan goremiyoruz ya en son ki ultrasonda ney neresi hic anlamadm bile yani

Günaydın kızlar 🫶🏻
Bir şey soracağım, ben üşümüyorum, bu beni korkutuyor, yani hava soğuk, hatta klima sıcakta çalışıyor iş yerinde midem bulanıyor 😰 acaba kan değerlerim bozulmuş olabilir mi, daha önce böyle olmuştu sıcak geliyordu bana bunalıyordum sonra başıma hatırlamak istemediğim işler gelmişti
Kuzum sen korkup herşeyi ona yoruyorsun ama herşey yolunda sakin ol. Tüm gebişlerde olur sıcak basmaları ❤️🥰

ohhh hep keyfi yerinde olsun prensesin🥰 bizim plesentadan goremiyoruz ya en son ki ultrasonda ney neresi hic anlamadm bile yani
Benim kız da öyle ya plasentam önde. Bir kez bile yüzünü üç boyutlu göremedik 🙈 neyse sağlıklı olsunlar da iki ay sonra yüzlerini göreceğiz zaten 🥰

Bunu çok duyuyorum kuzum ya eşimle bu konuyu konuşuyoruz ara sıra umarım en az hasarla atlatırız bu süreci 🙏🏻😥
Tabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.
Mesela mutlaka haftada 1 saat olsun baş başa bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum başlarda ben. Ki bunu çok güzel yapabilen dostlarım da var. Hatta hem bireysel kendilerine zaman ayırıyorlar hem birbirlerine. Mesela yakın arkadaşımın kızı 1 yaşında şu an. Bir süredir sabah önce o spora gidiyor o sırada eşi kızıyla ilgileniyor, o geliyor eşi gidiyor sonra beraber kahvaltı sonra işlere gidiyorlar vs. hafta sonu da mutlaka birlikte aktivite yapıyorlar

babylovee babylovee sen yine bir aksiyonlara girmişsin. Ayrıntılı okuyamadım ama enfeksiyon gelmiş yine geçmiş olsun kuzum 🙏❤️ ama çözümü olan bir problem Allah beterinden korusun 🙏Yolun sonuna az kaldı sık azcık daha dişini 🙃

Kızlar herkese günaydın, mutlu bir gün olsun 🌸
Dün pek giremedim bir açtım 10 sayfayı geçmiş hızlıca okudum ama tek tek yazamadım 🙈
Enfeksiyon çıkanlara çok çok geçmiş olsun, hamilelik sürecinde öğrendim ki biz ilaç içmekten imtina etsek bile enfeksiyonun bebeklerimize daha ciddi zararları var o yüzden doktor antibiyotik veriyorsa bence mutlaka kullanın.
Bana da yeni güncellemeler geldi mesela gece tuvalet olayım ilk trimestera döndü 4 kere falan kalkmaya başladım. Bir de normalde çok aktif bir kadınım ama dün yürüyüşe çıktık 20 dk anca yürüdüm nefes nefese kaldım 😏

Herkeste değişiyor bu bence. Benim o haftalarda başlamıştı yavaştan . Rennie şurup içiyorum çok çok iyi geliyor anında kesiyo
Aa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardı
Kızlar eşiminde benimde kan grubumuz B+ o zaman bebeğimizde kesin B+ mı olur 0 olamaz dimi
Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.
çanta alamadım hala cok kararsizim neden kararsiz oldugumu da bilmiyorum ama içime sinen karaftın bir cantasi vardi onun da istedgim rengin stogu bitmis
baska da canta bulamadm
Ben bundan aldım canım kocaman geldi ve termal çantaları ve bir dünya gözü var :)

Kimlerde enfeksiyon çıktı kızlar ben de okuyamadım çok geçmiş olsun 😔 benim de idrar testim pek iyi çıkmadı doktor kum belirtileri var dedi ama ilaç vermedi susuz kalmışsındır mutlaka bol bol su iç dedi 🥲 suyu aksatmayalım bu dönemlerde enfeksiyon çok yaygın görülüyor

Tabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.
Mesela mutlaka haftada 1 saat olsun baş başa bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum başlarda ben. Ki bunu çok güzel yapabilen dostlarım da var. Hatta hem bireysel kendilerine zaman ayırıyorlar hem birbirlerine. Mesela yakın arkadaşımın kızı 1 yaşında şu an. Bir süredir sabah önce o spora gidiyor o sırada eşi kızıyla ilgileniyor, o geliyor eşi gidiyor sonra beraber kahvaltı sonra işlere gidiyorlar vs. hafta sonu da mutlaka birlikte aktivite yapıyorlar
canım cok şükür bizde de hic oyle sorun olmadı sadece anne baba olmadık birbirimize iş yıgmadık hep bir olduk vakit gecirmek icin zaman kolladık
oglumu uyutmaya giderken eşim cay demledi film hazirladi evde vakit gecirdik disari surekli ciktik her pazar bir planımz vardi mutlaka ki hala oyleyiz 2.cocukla insallah o sekilde de devam ederiz
ben de spora gidince esime biraktim dogum sonrasi tekrar gitmek istiyorum ben bakarm sen merak etme dedi
kuafor islerimde eşim bakar
avm ler de cocuk oyun alanlarina birakip kahve iceriz muhabbet etmeye yer ararz yani
insallah hepimiz ayni sekilde olurz gercekten cocuga bakmayi gorev gibi surec gibi gormeyizde normal yasamimizda ki hayatimiza heyacnlarimiza +1 olarak devam ederiz
bundan keyif alarak ilerleriz
11 yıldır evliyim oglum 7 yasinda dogdugun dan beri hic birsey de kısıtlamadık kendimizi
kışın hasta olucak diye uludaga gitmemezlik yapmadik kalın giyidindik hasta olursa olalim hep beraber diye dusunup cok eglendik vakit gecirdik onemli olanda o andan keyif almamizda
arkadaslrm cocuklariyla gitmezler babannelere birakip giderler hasta olur falan diye gidip karın icine atarim oglumu😅😅 hala videolarimizda fotograflarimizda ne kadar eglendigimizi gorebiliyorum onemli olanda o

Canım iste şu yassı epitel fln biraz fazla yüksek geldi bana ama bilmiyorum tabi doktorun yorumu ne olacak ne diyecek.
Sadece crp tek basina biraz yüksek olsa cok önemsemiyor benim doktor da ama diger idrar degerlerinde yüksekliklere yorumu ne olur bilmiyorum. Hepsi çıksın da gondercem doktoruma bakalim.
İnş gerek yoktur ilaca 🙏

Kızlar herkese günaydın, mutlu bir gün olsun 🌸
Dün pek giremedim bir açtım 10 sayfayı geçmiş hızlıca okudum ama tek tek yazamadım 🙈
Enfeksiyon çıkanlara çok çok geçmiş olsun, hamilelik sürecinde öğrendim ki biz ilaç içmekten imtina etsek bile enfeksiyonun bebeklerimize daha ciddi zararları var o yüzden doktor antibiyotik veriyorsa bence mutlaka kullanın.
Bana da yeni güncellemeler geldi mesela gece tuvalet olayım ilk trimestera döndü 4 kere falan kalkmaya başladım. Bir de normalde çok aktif bir kadınım ama dün yürüyüşe çıktık 20 dk anca yürüdüm nefes nefese kaldım 😏
gece kac defa kalktigimi saymiyorum bile
eşim her sese uyanan biri bende yataktan kalkinca ters donen bocekler gibi sag sol yaparak duzeliyorum oda surekli uyaniyor ve her sabah uykusuz🤣🤣 bu isler boyle anca beraber olur dedim
ama son 1 haftadir rahat pozisyonda bulamiyorum aşırı rahatsizim hic uyumams gibiyim hep kızimda yatagi tekmeliyor nasil yatcagimi sasiriyorum artik

gece kac defa kalktigimi saymiyorum bile
eşim her sese uyanan biri bende yataktan kalkinca ters donen bocekler gibi sag sol yaparak duzeliyorum oda surekli uyaniyor ve her sabah uykusuz🤣🤣 bu isler boyle anca beraber olur dedim
ama son 1 haftadir rahat pozisyonda bulamiyorum aşırı rahatsizim hic uyumams gibiyim hep kızimda yatagi tekmeliyor nasil yatcagimi sasiriyorum artik
Ben de öyleyim ya eşim diyor ki senin için ne yapabilirim inan ben de bilmiyorum diyorum 🤣 ne yana dönsem olmuyor rahat pozisyon bulamıyorum

Aa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardı

Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.

Ben bundan aldım canım kocaman geldi ve termal çantaları ve bir dünya gözü var :)
canım dış kumaşı nasil okul cantasi gibimi
ve cok mu buyuk asiri buyuk dagci cantalari gibi birseyde istemiyorum ama guzel gorunuyor bu bakicam buna

Ben de öyleyim ya eşim diyor ki senin için ne yapabilirim inan ben de bilmiyorum diyorum 🤣 ne yana dönsem olmuyor rahat pozisyon bulamıyorum
Ben de zorlanıyorum artık. Sırt üstü yatmak mümkün değil hemen nefesim kesiliyor. Sağıma ya da soluma yatsam çok tuhaf bi şekilde popomun yan tarafındaki kemikler sızlıyor çok ağrıyor ilk defa böyle bir bölgenin ağrıyabileceğini öğrenmiş oldum 😂 sürekli sağ sol döne döne uyumaya çalışıyorum

Ben gece hiç tuvalete kalkmiyorum.hatta hastanede olduğum için erken yatıyorum genelde 11 olmadan.sabah da 7ye kadar gitmemiş oluyorum.enfeksiyona sebep oluyor sanırım o da.gece her sağa sola dönemde uyanıyorum onlardan birinde gitsem iyi olacak gibi

canım dış kumaşı nasil okul cantasi gibimi
ve cok mu buyuk asiri buyuk dagci cantalari gibi birseyde istemiyorum ama guzel gorunuyor bu bakicam buna
NEyim var neyim yok diye herşeyi masaya sermiştim de o zaman çektim bak boyutu bu şekilde.
Dış kumaşı da gayet tok. Okul çantaları gibi yhumuşak ve onlar kadar hışır hışır değil.
Ben yıkanabiliyor olması için tercih ettim. Deriler hem ağır hemn yıkanmıyor ya

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2025-10-09 saat 10.41.17_beab0431.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-09 saat 10.41.17_beab0431.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 66
Back
X