• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Çok şükür biraz daha iyiyim. Zorlanmaya başladım artık ya hem fiziksel hem duygusal olarak. En ufak şeye can sıkar oldum resmen. Hamileliğin getirdiği bir şey deyip devam etmeye çalışıyorum 🌸
Herşey sende ×2 canım. Hormonlar da öyle, fiziki zorlukta, duygusal boyutu da bence. Ama sonundaki güzellikte öyle ×2 🩷🩵 Bizden 3 hafta da ileridesin. Allah yardımcın, yardımcımız olsun 🥰

Tam ben yollayacaktim linki. Sağlık bakanlığı hamilelikte grip aşısı teşviki için yazı yollamış kizlar.
Insallah Kirazım bir monurola çözülecek birseydir.
Serklaj oldugu icin enfeksiyon hic istenmeyen bir durum oluyor.
Biraz daha düşük seviyede ciksaydi iyiydi azcik yüksek gibi ondan takıldı kafam. Ama ne gerekiyorsa kullancam artik hepsi bir ciksaydi sonuclarin doktoruma atcam da rahatlayacam.
Canım geçmiş olsun..ben degerlerimi görmüyorum bile.goz görmeyince Gönül katlanıyor☺️ne kadar bilirsen o kadar yorumluyorsun kafada kuruyorsun falan ama sen enfeksiyon durumlarına aliskinsin.gereken neyse yapılsın boşver

O sırada geçen beni öpmeyi unuttuğu için yoldan döndürdüğum kocam 🤣
🤣🤣
Tabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.
Mesela mutlaka haftada 1 saat olsun baş başa bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum başlarda ben. Ki bunu çok güzel yapabilen dostlarım da var. Hatta hem bireysel kendilerine zaman ayırıyorlar hem birbirlerine. Mesela yakın arkadaşımın kızı 1 yaşında şu an. Bir süredir sabah önce o spora gidiyor o sırada eşi kızıyla ilgileniyor, o geliyor eşi gidiyor sonra beraber kahvaltı sonra işlere gidiyorlar vs. hafta sonu da mutlaka birlikte aktivite yapıyorlar
Bizde bunları konuşuyoruz kuzum aynı şekilde biz biz takım olacağız rakip olmayacağız diyoruz 🥹 birlikte vakit geçirebileceğimiz alanımız da olacak 🙏 umarım süreç eziyetten ziyade keyifli geçecek inanıyorum 😍
Kızlar çorapları ayağı yana kaldırıp giyme moduna geçtiniz mi 😬😆😆 düz giymeye çalışınca kaburgam kırıldı
+1 😟

Çok şükür canım. Zaten antibiyotik başlarsa bile hic tereddüt etme. Artık iyice büyüdüler minnaklar, yan etkisi biseysi olmaz. Yeter ki dediğin gibi serklaj vs sorun olmasın. Ha şu var serklajımızı etkileyen enfeksiyon da idrar yolu değilmiş. Vajinal enfeksiyonların yukarı ilerlemesiymiş. Ikisi çok farklı yerlermiş. Bende şaşırıyorum evdeyim acayip dikkat ediyorum nasıl oluyo diye bikaç kez oldum çünkü, mesaneyi tam boşaltamıyomuşuz boşaldı sanıyomuşuz orada kalan bakteriler üreme yapıyomuş 🙄 içini ferah tut yani 🥰 en fazla antibiyotik verir geçer
Ay aman tüm enfeksiyonlar uzak dursun mümkünse gercekten☹ cok insanin canı sıkılıyor böyle seylerde. Ay bide kültür istemese bari ya 🤦🏻‍♀️
Ya sorma hastaneye gidince bile dayanmayacak seviyeye gelmediysem yine wc gitmiyorum eve kadar tutuyorum. Onun disinda zaten evden çıkmıyorum vucut üretiyor iste. Bu dedigin boşaltım konusu yüzünden de hep fazladan durup yapmaya çalışıyorum icerde birkac damla varsa çıksın diye çıkmıyor ayaga bir kalkiyorum koltuga uzanmaya gidene kadar hop geliyor bir daha bende gitmiyorum tekrar icimde kaliyor o çiş 😁 yoruluyorum habire git gel yapmaktan napayim ya.
Aynen canım en fazla antibiyotik tedavisi uygulariz napalim canımız sagolsun 🙏😍
Benim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlar 🙄 Halsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık 😕 onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Canım gittiginde doktora söyle bence ihtiyacin vardir belki artik damardan almaya.
Ama benim icin 100 normal 😒 hep yüksek benim nabzım 120ler 130lar görüyorum. Artik normal görüyorum bu durumu🤷🏻‍♀️

Pulcetmiş ilacın ismi. Önce gaviscon şurubu denerim kötü olursam o da rahatlatır diyorlar bakalım şimdilik iyiyim. Yediklerime biraz dikkat edeyim en iyisi. Tahin ben de duymuştum ama sade yiyemiyorum pekmezle yesem de fayda eder mi
Canım sabah aç karnina sade bir kaşık alman daha faydalı ama pekmez hem aç karnına sekere etki eder hemde mideyi yakabilir gibi geliyor.
Aslinda bir kere alissan cok zor degil yemesi dene en azindan bir kere. Mideye ilac gibi düşün kimyasal birseydense dogal bir kaşık tahine katlanilir sanki 🥲

Çok şükür biraz daha iyiyim. Zorlanmaya başladım artık ya hem fiziksel hem duygusal olarak. En ufak şeye can sıkar oldum resmen. Hamileliğin getirdiği bir şey deyip devam etmeye çalışıyorum 🌸
Bende öyleyim bu aralsr canım ya. Kendime de kızıyorum 🙄 yani en minik sey benim gözümde dev bir sorun gibi geliyor. Herseye stres yapiyorum. Canımı sıkıyorum 😕 hamilelikten diyorum yapma diyorum sonra bir daha oluyor 🥲 yani kendimi tek basima rapunzel gibi yüksek bir kuleye kapatasim geliyor bazen..

Canım sabah aç karnina sade bir kaşık alman daha faydalı ama pekmez hem aç karnına sekere etki eder hemde mideyi yakabilir gibi geliyor.
Aslinda bir kere alissan cok zor degil yemesi dene en azindan bir kere. Mideye ilac gibi düşün kimyasal birseydense dogal bir kaşık tahine katlanilir sanki 🥲
Haklısın canım deneyeceğim mutlaka. 1 tatlı kaşığı yeter mi

Tam ben yollayacaktim linki. Sağlık bakanlığı hamilelikte grip aşısı teşviki için yazı yollamış kizlar.

Canım geçmiş olsun..ben degerlerimi görmüyorum bile.goz görmeyince Gönül katlanıyor☺️ne kadar bilirsen o kadar yorumluyorsun kafada kuruyorsun falan ama sen enfeksiyon durumlarına aliskinsin.gereken neyse yapılsın boşver
Hepiniz aşı olacaksiniz 😁😁 :halay:

Sagol canım 🙏💗
Ay bizde görmesek herseyi yaa. Doktor çıkıcam yakinda zaten bu gidişle tahlil yorumlamaktan😅
Ay yok bende enfeksiyon bir kere daha 7 haftalikken fln çıkmıştı bir daha olmamisti şükür. Bu haftada da olmayaydı iyiydi yaa 🤦🏻‍♀️ neyse antibiyotik candır deyip yola devam edicem artik napim😅

Haklısın canım deneyeceğim mutlaka. 1 tatlı kaşığı yeter mi
Yani sevmedigin icin cok daha fazla ye demek istemiyorum kuzum ama dopdolu olmayan 1 yemek kasigi yesen daha da iyi olur bence daha cabuk şifa olur diye düşün. Tatlı kaşığı azicik az gelir sanki 🥲

Erkek anneleri yüzyılın buluşu budur 🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20251009-105007_Trendyol.webp
    Screenshot_20251009-105007_Trendyol.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
Tabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.
Mesela mutlaka haftada 1 saat olsun baş başa bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum başlarda ben. Ki bunu çok güzel yapabilen dostlarım da var. Hatta hem bireysel kendilerine zaman ayırıyorlar hem birbirlerine. Mesela yakın arkadaşımın kızı 1 yaşında şu an. Bir süredir sabah önce o spora gidiyor o sırada eşi kızıyla ilgileniyor, o geliyor eşi gidiyor sonra beraber kahvaltı sonra işlere gidiyorlar vs. hafta sonu da mutlaka birlikte aktivite yapıyorlar
Kesinlikle katılıyorum kuzum, diğer türlü ilişkiler çok yıpranıyo. Yaşamadan bilinmez, inşallah yapabiliriz 🥰 Biz de eşim benden çok önem verir öyle şeylere. 3 aydır arabanın arkasındayım ben erken geçiş yaptık, ona bile üzülüyo 🥲 Önden arkaya bile eli sürekli dizimde temasta. Bakalım zaman ne gösterecek minnoşlarımızla birlikte 😍

Hepiniz aşı olacaksiniz 😁😁 :halay:

Sagol canım 🙏💗
Ay bizde görmesek herseyi yaa. Doktor çıkıcam yakinda zaten bu gidişle tahlil yorumlamaktan😅
Ay yok bende enfeksiyon bir kere daha 7 haftalikken fln çıkmıştı bir daha olmamisti şükür. Bu haftada da olmayaydı iyiydi yaa 🤦🏻‍♀️ neyse antibiyotik candır deyip yola devam edicem artik napim😅
Burda aşı yapılmadi bana, zaten aşıyı düşünecek halde değilim.bugun de çıkmazmış sonuç. Pessar takilacakmis sanırım taktıran var mı🥴🤪

Back
X