• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar şöyle kelebek kundak tulumu işe yarar mı sizce ? Uyurken bebişin üstünü örtemeyeceğiz malum. Bu kundak 1.0 tog değerindeymiş içine takım giydirip bununla uyutsak nasıl olur ? 0-3 ve 3-6 ay olarak iki seçeneği var biri 59 cm biri 65

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-09-13-42-59-895_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-10-09-13-42-59-895_trendyol.com.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Ay aman tüm enfeksiyonlar uzak dursun mümkünse gercekten☹ cok insanin canı sıkılıyor böyle seylerde. Ay bide kültür istemese bari ya 🤦🏻‍♀️
Ya sorma hastaneye gidince bile dayanmayacak seviyeye gelmediysem yine wc gitmiyorum eve kadar tutuyorum. Onun disinda zaten evden çıkmıyorum vucut üretiyor iste. Bu dedigin boşaltım konusu yüzünden de hep fazladan durup yapmaya çalışıyorum icerde birkac damla varsa çıksın diye çıkmıyor ayaga bir kalkiyorum koltuga uzanmaya gidene kadar hop geliyor bir daha bende gitmiyorum tekrar icimde kaliyor o çiş 😁 yoruluyorum habire git gel yapmaktan napayim ya.
Aynen canım en fazla antibiyotik tedavisi uygulariz napalim canımız sagolsun 🙏😍

Canım gittiginde doktora söyle bence ihtiyacin vardir belki artik damardan almaya.
Ama benim icin 100 normal 😒 hep yüksek benim nabzım 120ler 130lar görüyorum. Artik normal görüyorum bu durumu🤷🏻‍♀️
Ben de öyleyim idrar konusunda aynı sen gibi kuzum. Nabız olayı demek normal çok şükür 🙏 Valla sağ salim şu bebitolarımızı alalım inşallah kucağımıza vücut, organlar kendine gelsin bi. Annem teyzeme hastalıklarımı söylüyo teyzem diyo kestane taş gibiydi hiç bi hastalığı yoktu ne oldu bu kıza 🤣 Neyse sonundaki güzelliği düşününce hepsine değer 🥰🙏

Burda aşı yapılmadi bana, zaten aşıyı düşünecek halde değilim.bugun de çıkmazmış sonuç. Pessar takilacakmis sanırım taktıran var mı🥴🤪
Bide aşı yapsınlar onun tadına bak😅
Kuzu ben bu konuda burda okumuştum pessar ile alakali dikis atilmayan kisilere uygulanan bir islem. Bazi doktorlar bizim burda da yapiyorlar onu. En azından bunu yapacak olmalari iyi birsey. Önlem amaçlı

Ben de öyleyim idrar konusunda aynı sen gibi kuzum. Nabız olayı demek normal çok şükür 🙏 Valla sağ salim şu bebitolarımızı alalım inşallah kucağımıza vücut, organlar kendine gelsin bi. Annem teyzeme hastalıklarımı söylüyo teyzem diyo kestane taş gibiydi hiç bi hastalığı yoktu ne oldu bu kıza 🤣 Neyse sonundaki güzelliği düşününce hepsine değer 🥰🙏
Annemde bana diyor,bu ne kadar ilaccc bir torba ilac iciyorsun😅 vallahi bizde şaşkınız sabah bir basliyorum icmeye yataga giderken yolda iciyorum bide bazen yatarken en son uyku arasinda unuttugum demie ilacini iciyorum😅
Bi bastonum eksik 🤦🏻‍♀️😂
Kuzum nabiz evet bence normal artik. Benim hep hızlıydı ama simdi daha fazla hızlandı. Napsin kalbimiz 2 kisiye çalışıyor miniklerimize de bizim bedenimiz can veriyor🥲
Ayy amin amin aminnn sag salim vakitli zamanlı doguralim yavrularımızı 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım sonra biraz daha herkesin derdi gibi dertler yüklenir, emzirmesi uykusu falan. Bugünümüze de binlerce şükür. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin🙏

Kızlar şöyle kelebek kundak tulumu işe yarar mı sizce ? Uyurken bebişin üstünü örtemeyeceğiz malum. Bu kundak 1.0 tog değerindeymiş içine takım giydirip bununla uyutsak nasıl olur ? 0-3 ve 3-6 ay olarak iki seçeneği var biri 59 cm biri 65
Ya bende bunlari begeniyorum mantıklı geliyor yani.
Ama bu 1 tog bana biraz ince gelmeye başladı. Tabi bi dokunup ellemek lazım da. Yani ben kendimi düşünüyorum kışın normal kışlık pijama üstüne yün yorgan yatiyorum. Hatta bazen geceleri uyaniyorum üşümüş hissediyorum 😂 yani tamam ben biraz fazla üşüyorum ama ne bileyim 1.0 tog bence ince gibi duruyor yaa.
Üstelik bizim ev baya bir sicak olur yine de uyuyanin üstüne kar yagar derler ya😄 tog olayini iyi ayarlamak lazim sanki.
Magazadan dokunup almak iyi olur gibi geliyor.

Annemde bana diyor,bu ne kadar ilaccc bir torba ilac iciyorsun😅 vallahi bizde şaşkınız sabah bir basliyorum icmeye yataga giderken yolda iciyorum bide bazen yatarken en son uyku arasinda unuttugum demie ilacini iciyorum😅
Bi bastonum eksik 🤦🏻‍♀️😂
Kuzum nabiz evet bence normal artik. Benim hep hızlıydı ama simdi daha fazla hızlandı. Napsin kalbimiz 2 kisiye çalışıyor miniklerimize de bizim bedenimiz can veriyor🥲
Ayy amin amin aminnn sag salim vakitli zamanlı doguralim yavrularımızı 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım sonra biraz daha herkesin derdi gibi dertler yüklenir, emzirmesi uykusu falan. Bugünümüze de binlerce şükür. Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin🙏
Aynen çok şükür, amin amin Allah kimseyi o hasrette bırakmasın 🥹 Etrafımda okadar çok arkadaşım, tanıdığım var ki tedavi sürecinde ve yaşları 24 25 olanlar bile var. Bin şükür bugünümüze 🥰

Bi bastonum eksik 🤦🏻‍♀️😂
Bu arada ben de tam tersi ilaç içemiyorum 🤣 Her şikayetime annem kızım tedavisi yok mu ilacı yok mu diyo 🤣🤣 var da içemiyorum diyorum. Damardan demir bile muamma şuan. Karaciğeri etkileyebilirmiş 🙄

Ya bende bunlari begeniyorum mantıklı geliyor yani.
Ama bu 1 tog bana biraz ince gelmeye başladı. Tabi bi dokunup ellemek lazım da. Yani ben kendimi düşünüyorum kışın normal kışlık pijama üstüne yün yorgan yatiyorum. Hatta bazen geceleri uyaniyorum üşümüş hissediyorum 😂 yani tamam ben biraz fazla üşüyorum ama ne bileyim 1.0 tog bence ince gibi duruyor yaa.
Üstelik bizim ev baya bir sicak olur yine de uyuyanin üstüne kar yagar derler ya😄 tog olayini iyi ayarlamak lazim sanki.
Magazadan dokunup almak iyi olur gibi geliyor.
Yüksek tog değerli olanlar var mı canım ben hiç bulamıyorum yenidoğan için 🥲 bebek sıcaktan hasta olur diyorlar ama geçen gün gördüm çok sarmışlar bebişi sıcakladığı için uyanamamış öyle olunca yeterince besleyememişler ve sarılık olup hastaneye yatmak zorunda kalmış 😔

Burda aşı yapılmadi bana, zaten aşıyı düşünecek halde değilim.bugun de çıkmazmış sonuç. Pessar takilacakmis sanırım taktıran var mı🥴🤪
Şöyleki canım pessarın dikişten daha güvenli olduğunu düşünen ve uygulayan doktorlar bile var. Enfeksiyon riski daha az olduğu için.

Aynen çok şükür, amin amin Allah kimseyi o hasrette bırakmasın 🥹 Etrafımda okadar çok arkadaşım, tanıdığım var ki tedavi sürecinde ve yaşları 24 25 olanlar bile var. Bin şükür bugünümüze 🥰
Aminnn aminn bin şükür günümüze..
Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu yolun ne kadar zor oldugunu sabır işi oldugunu biliyorum bende. Sağlıkla herkese nasip olsun inşallah 🙏 benimde var etrafimda bebis isteyen hep onlara da dua ediyorum ve tüm isteyenlere..
Bu arada ben de tam tersi ilaç içemiyorum 🤣 Her şikayetime annem kızım tedavisi yok mu ilacı yok mu diyo 🤣🤣 var da içemiyorum diyorum. Damardan demir bile muamma şuan. Karaciğeri etkileyebilirmiş 🙄
Ya senin durumun gercekten bu konuda can sıkıcı vitamin falan alabilsen hem daha iyi hissedersin kendini biraz daha. Ama olsun canım yaa sağlık olsun. Bebis iyi olsun da.
Senin hangi degerlerin yüksek ciktiginda sıkıntı oluyor kuzu peki?

Yüksek tog değerli olanlar var mı canım ben hiç bulamıyorum yenidoğan için 🥲 bebek sıcaktan hasta olur diyorlar ama geçen gün gördüm çok sarmışlar bebişi sıcakladığı için uyanamamış öyle olunca yeterince besleyememişler ve sarılık olup hastaneye yatmak zorunda kalmış 😔
Ayy kıyamam yaa😐😐
Yok kalın dediysem öyle cok kalın degilde 1 tog bana az ince geliyor sadece.
Tabiki bunaltacak kadar sicaga sokmak istemem yavrum ferah yatsin.
Bide nasil alisirsa öyle gider. Serinde de dolastirmak istiyorum kar da da. Her havayi tatsin evde de aşırı bunaltacak kadar kalın giydirmem yalnizca uyurken birazcik daha üşümesin diye düşünürüm. Sabaha kadar uyuyamam yoksa ben azcik bu konuda takarim kafama🤦🏻‍♀️😁

mrvmsi01 mrvmsi01 Pandus Pandus mutlubahar mutlubahar kızlar sizlerin ikiz gebelikleriniz nasıl gidiyor hic yazmamışsınız durum güncellemeleriniz nasıl bi haber verin bize de 😊
Merhabalar canım bizim çok şükür güzel gidiyor 😅 tahmini doğum tarihim aralık ama ikiz olduğumdan dolayı kasımın 2. Haftasına planlama yaptı doktorum. O yüzden biraz buralardan uzak kaldım 😅 sizin nasıl ilerliyor süreç ? Var mı bir sıkıntı sorun

Merhabalar canım bizim çok şükür güzel gidiyor 😅 tahmini doğum tarihim aralık ama ikiz olduğumdan dolayı kasımın 2. Haftasına planlama yaptı doktorum. O yüzden biraz buralardan uzak kaldım 😅 sizin nasıl ilerliyor süreç ? Var mı bir sıkıntı sorun
Ay arada bizi de güncelle Kasım annelerine kaçtın anlaşılan 😁
Ya ne güzel sevindim yolunda gitmesine. Bebisler iyi sen iyiysen süper 💗😍
Yaa kasımda dogacaklar desenee. Kac haftalik oluyorlsr 2.haftasinda ? Sağlıkla gelsin tün bebisler.
Bizde iste arada ufak tefek sorunlar olsa da genel olarak grupca iyi gidiyoruz diyebiliriz(MAŞALLAH DIYELIM😍) Hepimiz Aralık gelsin diye bekliyoruz 😍

Back
X