• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Su mu gaz yapıyor 🤔
Ay sy gaz yaparsa cok zorlanirsin ne iceceksiiin.
Icine biraz limon damlatip ic canım belki katkısı olur
Evet midemi sıkıştırıyor kuzum 😳 yudum yudum içmem lazımmış. Limonu deniyim. Birkaç gündür midemde ağrı ve yanma vardı o da çok kötüymüş doktor gaviscon ve mide koruyucu verdi. Bugün daha iyi hissettiğim için içmedim. Gaviscon gebelikte kullanılır yazıyor ama mide koruyucu da gebelikte kullanımına ilişkin yeterli veri yok yazmışlar. İştahım kapanacak derecede mide rahatsızlığı yaşarsam içerim diye düşünüyorum çünkü doktorlar böyle durumlarda kar zarar hesabı yapıp ona göre ilaç veriyorlar antibiyotik de aynı şekilde.

Ay evet en azindan asm biraz daha yakin lablar daha uzak hic cekemem yaaa.. yolda yata yata gidiyorum mide bulantisindan perişan oluyorum arka koltukta. Bas agrisi mide bulantısı gecene kadar kendimden geçiyorum valla☹
Crp asiri yüksek degil bende de. Ve evet hamilelikte biraz yükseklik olabilir diyor dogru.
Bende ilk baslarda olmustu bu degerlerde yükselme o zmn antibiyotik kullanmıştım. Bu defa ne der bakalim.
Aşıdan sonra şükür bu defa daha iyiyim canım 🙏 kol ağrısı biraz var buna da bin şükür.
Çok şükür canım. Zaten antibiyotik başlarsa bile hic tereddüt etme. Artık iyice büyüdüler minnaklar, yan etkisi biseysi olmaz. Yeter ki dediğin gibi serklaj vs sorun olmasın. Ha şu var serklajımızı etkileyen enfeksiyon da idrar yolu değilmiş. Vajinal enfeksiyonların yukarı ilerlemesiymiş. Ikisi çok farklı yerlermiş. Bende şaşırıyorum evdeyim acayip dikkat ediyorum nasıl oluyo diye bikaç kez oldum çünkü, mesaneyi tam boşaltamıyomuşuz boşaldı sanıyomuşuz orada kalan bakteriler üreme yapıyomuş 🙄 içini ferah tut yani 🥰 en fazla antibiyotik verir geçer

Kızlar bu sizin grip aşısı diye aldığınız rsv’mi oluyor?
Kanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.

Kızlar fiyatlar nasıl bu beğendiklerim için iyi mi çokmu?

Eklentiler

• IMG_2411.webp
    IMG_2411.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 36
Kanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.
Aşko rsv diyede bir şey varmış gördünüz mü onu 🫠🫢

Evet midemi sıkıştırıyor kuzum 😳 yudum yudum içmem lazımmış. Limonu deniyim. Birkaç gündür midemde ağrı ve yanma vardı o da çok kötüymüş doktor gaviscon ve mide koruyucu verdi. Bugün daha iyi hissettiğim için içmedim. Gaviscon gebelikte kullanılır yazıyor ama mide koruyucu da gebelikte kullanımına ilişkin yeterli veri yok yazmışlar. İştahım kapanacak derecede mide rahatsızlığı yaşarsam içerim diye düşünüyorum çünkü doktorlar böyle durumlarda kar zarar hesabı yapıp ona göre ilaç veriyorlar antibiyotik de aynı şekilde.
Mide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.
Sabahlari aç karnina tahin ye. Asitli yiyecekleri yememeye çalış.
Yatarken yastigin biraz dik olsun. Yani cok yapacak birsey yok ne yazik ki ilaclar dışında 😐 aynen canım kar zarar hesabi yapılıp karar veriliyor iste napalim ne gerekiyors aonu kullaniyoruz

Benim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlar 🙄 Halsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık 😕 onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Aşkım ben demirin üstümde wouw etkisini göremedim ya 😬😐 her zamanki halim sanki

Aşko rsv diyede bir şey varmış gördünüz mü onu 🫠🫢
Gördüm kanka Gördüm her haltı görüyoruz malesef😅
Ama bu grip aşısı covd gibi hastaliklara da önlem gibi gibi ya rsv de zaten bronsit fln gibi birsey, biz önden grip gibi olan cvid gibi olan hastalilalri uzak tutarsak kendimizden bronsite ilerlemez diye umut ediyorum amin🙏😅

Mide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.
Sabahlari aç karnina tahin ye. Asitli yiyecekleri yememeye çalış.
Yatarken yastigin biraz dik olsun. Yani cok yapacak birsey yok ne yazik ki ilaclar dışında 😐 aynen canım kar zarar hesabi yapılıp karar veriliyor iste napalim ne gerekiyors aonu kullaniyoruz
Pulcetmiş ilacın ismi. Önce gaviscon şurubu denerim kötü olursam o da rahatlatır diyorlar bakalım şimdilik iyiyim. Yediklerime biraz dikkat edeyim en iyisi. Tahin ben de duymuştum ama sade yiyemiyorum pekmezle yesem de fayda eder mi

Benim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlar 🙄 Halsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık 😕 onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Canım son kontrolde nabız yüksekliği olayını sordum ben yükselir artık zaten dedi normalmiş yani

Gördüm kanka Gördüm her haltı görüyoruz malesef😅
Ama bu grip aşısı covd gibi hastaliklara da önlem gibi gibi ya rsv de zaten bronsit fln gibi birsey, biz önden grip gibi olan cvid gibi olan hastalilalri uzak tutarsak kendimizden bronsite ilerlemez diye umut ediyorum amin🙏😅
İnstayı silecem yakında 🤣🤣🤣

Back
X