- 9 Ağustos 2025
- 902
- 977
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #41.941
Hiç uyumıycağım için saat başı da emzirebilirim sıkıntı yok , bari işe yarasınSaatte bir emziririzgeçen dr diyor ya gak yapsada guk yapsada emzirin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç uyumıycağım için saat başı da emzirebilirim sıkıntı yok , bari işe yarasınSaatte bir emziririzgeçen dr diyor ya gak yapsada guk yapsada emzirin
![]()
Emzirirken uykusuz kaldım diyeyimHiç uyumıycağım için saat başı da emzirebilirim sıkıntı yok , bari işe yarasın![]()
Evet kuzu benim evde derece var zaten. İnce tulum üstüne de şu kundak şeklinde ince uyku tulumları var görmüşsündür ondan düşünüyorum benO yüzden ev derecesini bilmek önemli aşko
YaniEmzirirken uykusuz kaldım diyeyim![]()
Hangisinden alacaksın canım link varsa alırım1 tog alırım, 23-24 derece evlerde 0.5 veya 1 öneriliyor, dr’lar aşırı sıcağın ölüm riskine kadar gideceğini söylüyorlar, bebekler soğuktan değil sıcaktan hasta oluyorlarmış, 1 tog ve içine uygun ne zıbın giydirilmesi gerekiyorsa canım![]()
İşimiz zorTamam canim bakmaya baslamadim henüz sadece kafamda bir soru isareti olarak duran bir konu oldugu icin bir günümü ayırırım dusunmeye diye düşünüyorum acikcasi![]()
Aşkım geçen kızlar atmıştı bende onları kaydettim hangisi uygun olursa bebem için ondan alacamHangisinden alacaksın canım link varsa alırım![]()
Ben kaçırmışım onuAşkım geçen kızlar atmıştı bende onları kaydettim hangisi uygun olursa bebem için ondan alacam
++Kundak bunu aldım
Uyku tulumu bunu aldım![]()
ilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de tog değerli uyku tulumu ya da uyku gurusu alacağım owli marka ama değerine karar veremedim
![]()
Owli Uyku Tulumu 1.5 Tog Garden - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Tulumu 1.5 Tog Garden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Garden - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Garden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de bunları yeni gördüm lilabionum 1.5-2.0 tog diye geçiyor fiyatı çok uygun geldi bunlardan da bir tane alırım
![]()
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sütün gelip gelmemesinin sezeryan veya vajinal doğumla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben iki vajinal doğum yaptım ikisindede sütüm hemen gelmedi ikinci gün banyo yaptıktan sonra geldiİnşallah canım
Ben bu konuda biraz düşünceliyim sezeryan istiyorum ve hemen sütüm gelir mi benimde acaba![]()
++Ay kızlar şu uyku gurusunun tatlılığına bakar mısınız1.5 tog ve 0-36 ay mis gibi giyer 3 yıl
![]()
Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Charm - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Charm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
++![]()
Zuppers Organik Pamuk Kelebek Kundak Uyku Tulumu - Leaf - 1 Tog - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Organik Pamuk Kelebek Kundak Uyku Tulumu - Leaf - 1 Tog yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
ergopouch Australia Organik Pamuklu Pijama Tulum (1.0 TOG) - Fiyatı, Yorumları
ergopouch Australia Organik Pamuklu Pijama Tulum (1.0 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu ben bunları favlamışım , tog değerleri için kışın ev normalse 1.0 tog öneriliyor. Ama ben tog değersiz de almayı düşünüyorum evin ısısını ayarlayabildiğimiz için![]()
Owli Uyku Tulumu 0.2 Tog Leaves - Fiyatı, Yorumları
Owli Uyku Tulumu 0.2 Tog Leaves yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
@babylovee canım ben de yüksek tog değerli uyku tulumu düşünmüyorum. Evde derece var mı sizin? İdeal sıcaklık için 23-24 derece diyor doktorlar. Bizim bu ayın başından beri sabah akşam yakıyorlar kaloriferleri ve özellikle bakıyorum ev hep 23küsur derece. Hatta gece yaktıklarında 24 dereceyi de geçiyor. Yüksek sıcaklık bebekler için iyi değilmiş. Solunumlarını etkiliyormuş ve asıl sıcakta daha çok hasta oluyorlarmış.difembahyaa gibi bana da çok sıcak geliyor. 2 gecedir atletle yatıyorum valla. Dün avm ye gittik hava nemlendirici almaya girmemizle çıkmamız bir oldu. Çok sıcak, çok havasız geldi bana ve midemi bulandırdı resmen. Sen de derece ile takip et kuzum en güzeli o bence
Bak canım attım kızlarınkiniBen kaçırmışım onu![]()
Bende favlamışım bunu
Sağ ol canımBak canım attım kızlarınkini
Ben yanlış bir bilgi edinmişim önceden aklımda böyle kalmış canım. Çok teşekkür ederim yazdığın için. İçim rahatladı bu konuda gerçektenSütün gelip gelmemesinin sezeryan veya vajinal doğumla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben iki vajinal doğum yaptım ikisindede sütüm hemen gelmedi ikinci gün banyo yaptıktan sonra geldi
Ben de kısa kolluylayım hala uzun alta bile yeni geçtim şortla geziyordumKızlar siz benden de fena yanıyorsunuz, ben uzun kola geçtim de ama yorgan vs kullanamıyorum, dediğin gibi havasızlık beni bitiriyor hep oksijen almak istiyorum mahvoluyorum, terliyorum
Ebebek te yeni doğan kundak uyku tulumu var canım oraya da bak istersen.Sağ ol canım![]()