• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
1 tog alırım, 23-24 derece evlerde 0.5 veya 1 öneriliyor, dr’lar aşırı sıcağın ölüm riskine kadar gideceğini söylüyorlar, bebekler soğuktan değil sıcaktan hasta oluyorlarmış, 1 tog ve içine uygun ne zıbın giydirilmesi gerekiyorsa canım 😌
Hangisinden alacaksın canım link varsa alırım 🫣

Kundak bunu aldım
Uyku tulumu bunu aldım
Bir de tog değerli uyku tulumu ya da uyku gurusu alacağım owli marka ama değerine karar veremedim
🌸

Bir de bunları yeni gördüm lilabionum 1.5-2.0 tog diye geçiyor fiyatı çok uygun geldi bunlardan da bir tane alırım
++

İnşallah canım 💞🙏
Ben bu konuda biraz düşünceliyim sezeryan istiyorum ve hemen sütüm gelir mi benimde acaba 🤔
Sütün gelip gelmemesinin sezeryan veya vajinal doğumla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben iki vajinal doğum yaptım ikisindede sütüm hemen gelmedi ikinci gün banyo yaptıktan sonra geldi

Kuzu ben bunları favlamışım , tog değerleri için kışın ev normalse 1.0 tog öneriliyor. Ama ben tog değersiz de almayı düşünüyorum evin ısısını ayarlayabildiğimiz için
++

@babylovee canım ben de yüksek tog değerli uyku tulumu düşünmüyorum. Evde derece var mı sizin? İdeal sıcaklık için 23-24 derece diyor doktorlar. Bizim bu ayın başından beri sabah akşam yakıyorlar kaloriferleri ve özellikle bakıyorum ev hep 23küsur derece. Hatta gece yaktıklarında 24 dereceyi de geçiyor. Yüksek sıcaklık bebekler için iyi değilmiş. Solunumlarını etkiliyormuş ve asıl sıcakta daha çok hasta oluyorlarmış. difembahyaa difembahyaa gibi bana da çok sıcak geliyor. 2 gecedir atletle yatıyorum valla. Dün avm ye gittik hava nemlendirici almaya girmemizle çıkmamız bir oldu. Çok sıcak, çok havasız geldi bana ve midemi bulandırdı resmen. Sen de derece ile takip et kuzum en güzeli o bence

Kızlar siz benden de fena yanıyorsunuz, ben uzun kola geçtim de ama yorgan vs kullanamıyorum, dediğin gibi havasızlık beni bitiriyor hep oksijen almak istiyorum mahvoluyorum, terliyorum

Sütün gelip gelmemesinin sezeryan veya vajinal doğumla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben iki vajinal doğum yaptım ikisindede sütüm hemen gelmedi ikinci gün banyo yaptıktan sonra geldi
Ben yanlış bir bilgi edinmişim önceden aklımda böyle kalmış canım. Çok teşekkür ederim yazdığın için. İçim rahatladı bu konuda gerçekten♥️

Back
X