- 4 Ekim 2024
- 3.382
- 1.689
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #41.961
Kundak gördüm ama normal kumaştandı canım tog değeri yoktuEbebek te yeni doğan kundak uyku tulumu var canım oraya da bak istersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kundak gördüm ama normal kumaştandı canım tog değeri yoktuEbebek te yeni doğan kundak uyku tulumu var canım oraya da bak istersen.
Hic strese sokma kendiniBen yanlış bir bilgi edinmişim önceden aklımda böyle kalmış canım. Çok teşekkür ederim yazdığın için. İçim rahatladı bu konuda gerçekten![]()
Ay aman Allah korusun ya.. hasta olmasınlar bebisler..babylovee canım ben de yüksek tog değerli uyku tulumu düşünmüyorum. Evde derece var mı sizin? İdeal sıcaklık için 23-24 derece diyor doktorlar. Bizim bu ayın başından beri sabah akşam yakıyorlar kaloriferleri ve özellikle bakıyorum ev hep 23küsur derece. Hatta gece yaktıklarında 24 dereceyi de geçiyor. Yüksek sıcaklık bebekler için iyi değilmiş. Solunumlarını etkiliyormuş ve asıl sıcakta daha çok hasta oluyorlarmış. @difembahyaa gibi bana da çok sıcak geliyor. 2 gecedir atletle yatıyorum valla. Dün avm ye gittik hava nemlendirici almaya girmemizle çıkmamız bir oldu. Çok sıcak, çok havasız geldi bana ve midemi bulandırdı resmen. Sen de derece ile takip et kuzum en güzeli o bence
Az sayıda da olsa düşünüyorum canım hatıra kalsın yoksa bana hastaneye gelecek az kişi olur.sende yaptırcakmısın canım böyle bişey?
Başından aşağı çiş olmak istemiyorsan al benceAllam yaa bu ne len![]()
Ayyy kestaneye sormuşsun ben cvpladımAz sayıda da olsa düşünüyorum canım hatıra kalsın yoksa bana hastaneye gelecek az kişi olur.
Ya bak sana bir gecemizi özet geceyim mi simdiden, 2 veya 3 saatte bir emzircez ya, kalktin emzirme yarım saat kadar sürdü sonra gaz,sonra alt değiştirme sıraları degisir tabi hergun, sonra yatırdın uyudu sen kalktin bi wc gittin geldin bebegi kontrol ettin yattin hemen uyuyabilirsen max 1.5 hadi 2 saatin olsun. Bu sürenin yarisinda bebisin nefesi kontrol, pozisyon kontrolü sonra kendi uyku pozisyonunu tutturmaya calismaca, sonra uykuya pat diye dalabiliyorsan miss ama ben gibi tavani seyrediyorsan uyuyabilmek icin yandın çünkü bebegi yeniden uyandirip emzirmek ici 45 dkikan kaldiKuzu bende öyleyim bana uyu diyecekler benim aklım bebeğimde kalır ve uyuyamambakım konusunda akıl veren olur diye dedim. Bide 2 saatte bir emzirme oluyormuş. Ben sanırım hiç uyumıycam
![]()
Bakma öyle yazdigima favladim coktanBaşından aşağı çiş olmak istemiyorsan al bence![]()
Ben de hiç üşümüyorum eşim ayaklarım dondu falan deyip durruyo akşamları sen hasta olavaksım herslde ondan diyodumBende hemen tansiyon bakıyorum, bakıyorum herkes üşüyor, camı açmak istiyorum, ayy donduk bilmem ne, dedim herhalde ben de bir tuhaflık var![]()
Ay bu erkeklerin hepsi aynı sanırımBen de hiç üşümüyorum eşim ayaklarım dondu falan deyip durruyo akşamları sen hasta olavaksım herslde ondan diyodum![]()
Ben en kötü 2haftada bir tüketmeye çalışıyorum canım. Yazın da aynı şekilde yaptımKızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Bende başlayacam diyorumda düzene sokamadım balık konusunu aşkoKızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Ya ben hamsi yemek istiyorumKızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Ben de artık yiyeyim hiç yemedim hamilelikte ki çok severim canım. Yazın mide bulantısından da yiyemezdim, şuan tam hazırımBen en kötü 2haftada bir tüketmeye çalışıyorum canım. Yazın da aynı şekilde yaptım![]()
Hamsi serbest mi kankaBende başlayacam diyorumda düzene sokamadım balık konusunu aşko2 haftada falan bir yiyorum anca , biz evde yapmıyoruz hep dışarda balık olunca eşim sevmiyor evin balık kokmasını, ama şimdi sizde dışarda senin özel durumundan zor olur
ama evde artık rahat rahat yiyebilirsin diye düşünüyorum civası düşük olanlardan, bana somon levrek hamsi falan önermiştiler
Bende az da olsa yaptırıyorum zaten az kişi olcak bendedeAz sayıda da olsa düşünüyorum canım hatıra kalsın yoksa bana hastaneye gelecek az kişi olur.
Evet kuzum evde yerim, ben hiç yemedim daha hamilelikteBende başlayacam diyorumda düzene sokamadım balık konusunu aşko2 haftada falan bir yiyorum anca , biz evde yapmıyoruz hep dışarda balık olunca eşim sevmiyor evin balık kokmasını, ama şimdi sizde dışarda senin özel durumundan zor olur
ama evde artık rahat rahat yiyebilirsin diye düşünüyorum civası düşük olanlardan, bana somon levrek hamsi falan önermiştiler
Serbest aşko civası düşük olanlar arasındaHamsi serbest mi kanka![]()