• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?

Ben yiyorum canım, somon, hamsi, istavrit alıyorum şu an tam mevsimi zaten, hepsini temizlenmiş alıyorum ama kendim önceden uğraşırdım şimdi gücüm yok, en sevdiğin balık ne dersen mezgite aşığım ama mevsimi değil Aralık sonu anca gelir tazesi, levrek de çok güzel oluyor

Ya ben hamsi yemek istiyorum 😂 zararı yok dimi bende merak ediyorum yiyenler aydinlatsin biziii. Büyük balık cekmiyor canım ☹

Kız ben hep yiyorum, ye gitsin omega miktarı çok olan balıklardan biri de hamsi zaten, çüçük durduğuna bakma, marifeti büyük 🥰🥳

Ya bak sana bir gecemizi özet geceyim mi simdiden, 2 veya 3 saatte bir emzircez ya, kalktin emzirme yarım saat kadar sürdü sonra gaz,sonra alt değiştirme sıraları degisir tabi hergun, sonra yatırdın uyudu sen kalktin bi wc gittin geldin bebegi kontrol ettin yattin hemen uyuyabilirsen max 1.5 hadi 2 saatin olsun. Bu sürenin yarisinda bebisin nefesi kontrol, pozisyon kontrolü sonra kendi uyku pozisyonunu tutturmaya calismaca, sonra uykuya pat diye dalabiliyorsan miss ama ben gibi tavani seyrediyorsan uyuyabilmek icin yandın çünkü bebegi yeniden uyandirip emzirmek ici 45 dkikan kaldi😂😂 ve bu döngü gecede kac kere tekrar edecek bebegin uyku saatine bagli. Sık sık uyanma ihtimali de var.
Hadi altını temizleme veya gaz cikarmayi babaya yaptirdik diyelim emzirmek icin kalkmamiz gerekiyor😂 yani bizim uzun süre gece uykulari nanay💃💃💃
Aman olsun beee ben bu durumdan bile cok cok cok cokkkk mutluyum bin şükür 😍😍😍😍🙏
Hahahahaha ben tavanı seyreden gruptayım kuzum 😂 keşke hemen dalabilsem ama normalde bile öyle değilim düşün o zaman kesin gözler faltaşı gibi saati beklerim 😂

Kız ben hep yiyorum, ye gitsin omega miktarı çok olan balıklardan biri de hamsi zaten, çüçük durduğuna bakma, marifeti büyük 🥰🥳
Uzun zamandır kalamar yemiyodum bizde bu akşam balık yemeğe gidelim dedik 🤗 hem sağlıklı dediğin gibi çok özledim artık zamanı da geldi ☺️

Ben yiyorum canım, somon, hamsi, istavrit alıyorum şu an tam mevsimi zaten, hepsini temizlenmiş alıyorum ama kendim önceden uğraşırdım şimdi gücüm yok, en sevdiğin balık ne dersen mezgite aşığım ama mevsimi değil Aralık sonu anca gelir tazesi, levrek de çok güzel oluyor
Ben genelde hepsini severim zaten 🤤 iyi geldi aklıma sormak size, alalım sırayla yiyeyim. Eşim de temizlenmiş alıp güzel pişirir zaten alışık. Aralıkta son haftalarda mezgit yeriz inşallah minikolar hala karnımızdayken 😊

Yerim o çüçük hamsileri😂 bende cok severim. Normalde büyük balıkları da severim ama iste hamilelikte minnakalra ilgim artti heralde😂
Yiyecegim tamam hemen anneme siparis olusturayim 😂 Annesepeti.com😂

Ne yaptıracaksın kuzu hediyelik mi ?
Kapı süsü sipariş verdim canım birde çikolata ve kiraz çiceği kolonya isimli hepsi onlarıda aşya ekliyorum bak bir🥰 hediyelik yaptırmıyorum ikram çikolata ve kolonya olcak sadece🌸

Ben genelde hepsini severim zaten 🤤 iyi geldi aklıma sormak size, alalım sırayla yiyeyim. Eşim de temizlenmiş alıp güzel pişirir zaten alışık. Aralıkta son haftalarda mezgit yeriz inşallah minikolar hala karnımızdayken 😊

Benim de eşim pişirdi, yorgun oluyorum akşamları, analık iznine ayrılınca hep ben yaparım deyip kandırıyorum 🤪 Allah’ tam mutfağı seviyor adam da şans yüzüme gülüyor 😬 İnşallah canım, Aralık ayı çok özel bizim için 😍

Yerim o çüçük hamsileri😂 bende cok severim. Normalde büyük balıkları da severim ama iste hamilelikte minnakalra ilgim artti heralde😂
Yiyecegim tamam hemen anneme siparis olusturayim 😂 Annesepeti.com😂

Benim annem de balık günü vardır, o çağırıyor pişiriyor oraya gidiyoruz, kendim de evde pişiriyorum ama hamile değilken hep kendim yapardım 🥲 Ahhh ne zamanlarım vardııı🤓 O eski halimden eser yok şimdi 🎶🫠

Benim annem de balık günü vardır, o çağırıyor pişiriyor oraya gidiyoruz, kendim de evde pişiriyorum ama hamile değilken hep kendim yapardım 🥲 Ahhh ne zamanlarım vardııı🤓 O eski halimden eser yok şimdi 🎶🫠
Hazir balık sofrasi gibi var mıı🥲 evin balık kokmuyor üstüne vitaminlenip geliyorsun daha ne olsunn😂
Bebisko dogunca birlikte pisirirsiniz hic merak etme 😍

Tabi büyük haftalarda dikiş olmuyo. Ama 14. Haftada tedbir amaçlı, 20. Haftada acil olarakta dikiş yerine pessar takılmasına şahit oldum yani canım. Doktor tercihi. Hatta ve hatta 14. Hafta dikiş atılıp 27. Haftada az gevşeklik görünce üzerine pessar takıldığını da gördüm
Hadi inşallah canım 🙏 bol bol yatacaksin canım. Dikkat edecegin sey bu. Ayakta kalma. Haftan ileri şükür. O yüzden bebiste baskıyı artirir bolca dinlen yat.
Tabiki öyle 4 5 hafta daha dursun zaten hic sorun olmaz 🙏

Burda yapilan islemleri size teyit ettiriyorum iyi oluyor, sag olun kizlar. Normal bi surec o zaman
Yan yatagima gelen hasta doguma gelmis. Esiyle dogumhaneye indiler simdi.dogum sonrasi sureci resmen gorcem sanirim.beni yeni doganla ayni odada Mi tutacaklar emin degilim

Benim de eşim pişirdi, yorgun oluyorum akşamları, analık iznine ayrılınca hep ben yaparım deyip kandırıyorum 🤪 Allah’ tam mutfağı seviyor adam da şans yüzüme gülüyor 😬 İnşallah canım, Aralık ayı çok özel bizim için 😍
Benimki de öyle seviyo şükür, covidin hayatıma kattığı tek olumlu şey oldu 😅 5 sene ful time evden çalıştı iyice profosyonelleşti yemek konusunda ben işteyken 🙈 Ben de diyorum izindeyken sana neler pişircem neler diye de, bakalım yine 4 gün evde belki kalan 3 gün alırım mutfağı 🤣
Zaman hızlı geçmeye başladı sanki demii Ekim 9 olmuş 😍 bana mı öyle geliyo yoksa

Hazir balık sofrasi gibi var mıı🥲 evin balık kokmuyor üstüne vitaminlenip geliyorsun daha ne olsunn😂
Bebisko dogunca birlikte pisirirsiniz hic merak etme 😍

Aynen ev kokuyor canım, tütsü yakıyorum bol bol, gidiyor sonra kapıları kapatmak lazım ama ben balıkçıyım severim koymuyor bana kokusu yani ☺️ Ayy, inşallah kızımda sever de veririm ona 🥰😇

Benimki de öyle seviyo şükür, covidin hayatıma kattığı tek olumlu şey oldu 😅 5 sene ful time evden çalıştı iyice profosyonelleşti yemek konusunda ben işteyken 🙈 Ben de diyorum izindeyken sana neler pişircem neler diye de, bakalım yine 4 gün evde belki kalan 3 gün alırım mutfağı 🤣
Zaman hızlı geçmeye başladı sanki demii Ekim 9 olmuş 😍 bana mı öyle geliyo yoksa

Hep yanımızda olsunlar böyle inşallah, maşallah onlara 🙏🤗 Gerçektrn öyle canım, şaka gibi ama Ekim’ e başladık bitecek bir an da 🥹
Ayy böyle düşününce çok duygulanıyorum, hazırlık yapasım geliyor, pijamalar almıştım teeee yazın tatile gitmeden hala atıp yıkayacağım onları ben atayım, hazır olsunlar 😍

Burda yapilan islemleri size teyit ettiriyorum iyi oluyor, sag olun kizlar. Normal bi surec o zaman
Yan yatagima gelen hasta doguma gelmis. Esiyle dogumhaneye indiler simdi.dogum sonrasi sureci resmen gorcem sanirim.beni yeni doganla ayni odada Mi tutacaklar emin degilim

Çok heyecanlııı🥳 Ya insan kendi doğurmuş gibi seviniyor ya başkasından haber alınca böyle 🥰

Back
X