- 16 Eylül 2024
- 8.304
- 7.854
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #41.981
Bu güzel bilgi icin t ş k dostumSerbest aşko civası düşük olanlar arasındayarasınnn

Doktoruma sorayim da yiyeyim diyordum zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu güzel bilgi icin t ş k dostumSerbest aşko civası düşük olanlar arasındayarasınnn
Kızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Ay baska hekimlerin de bu aciklamalari yapması beni de rahatlatıyor açıkçası sagol canım
Ya ben hamsi yemek istiyorumzararı yok dimi bende merak ediyorum yiyenler aydinlatsin biziii. Büyük balık cekmiyor canım ☹
Tava olsada yesek şu anKız ben hep yiyorum, ye gitsin omega miktarı çok olan balıklardan biri de hamsi zaten, çüçük durduğuna bakma, marifeti büyük![]()
Hahahahaha ben tavanı seyreden gruptayım kuzumYa bak sana bir gecemizi özet geceyim mi simdiden, 2 veya 3 saatte bir emzircez ya, kalktin emzirme yarım saat kadar sürdü sonra gaz,sonra alt değiştirme sıraları degisir tabi hergun, sonra yatırdın uyudu sen kalktin bi wc gittin geldin bebegi kontrol ettin yattin hemen uyuyabilirsen max 1.5 hadi 2 saatin olsun. Bu sürenin yarisinda bebisin nefesi kontrol, pozisyon kontrolü sonra kendi uyku pozisyonunu tutturmaya calismaca, sonra uykuya pat diye dalabiliyorsan miss ama ben gibi tavani seyrediyorsan uyuyabilmek icin yandın çünkü bebegi yeniden uyandirip emzirmek ici 45 dkikan kaldive bu döngü gecede kac kere tekrar edecek bebegin uyku saatine bagli. Sık sık uyanma ihtimali de var.
Hadi altını temizleme veya gaz cikarmayi babaya yaptirdik diyelim emzirmek icin kalkmamiz gerekiyoryani bizim uzun süre gece uykulari nanay
Aman olsun beee ben bu durumdan bile cok cok cok cokkkk mutluyum bin şükür![]()
Uzun zamandır kalamar yemiyodum bizde bu akşam balık yemeğe gidelim dedikKız ben hep yiyorum, ye gitsin omega miktarı çok olan balıklardan biri de hamsi zaten, çüçük durduğuna bakma, marifeti büyük![]()
Ben genelde hepsini severim zatenBen yiyorum canım, somon, hamsi, istavrit alıyorum şu an tam mevsimi zaten, hepsini temizlenmiş alıyorum ama kendim önceden uğraşırdım şimdi gücüm yok, en sevdiğin balık ne dersen mezgite aşığım ama mevsimi değil Aralık sonu anca gelir tazesi, levrek de çok güzel oluyor
Ne yaptıracaksın kuzu hediyelik mi ?Bende az da olsa yaptırıyorum zaten az kişi olcak bendede![]()
Yerim o çüçük hamsileriKız ben hep yiyorum, ye gitsin omega miktarı çok olan balıklardan biri de hamsi zaten, çüçük durduğuna bakma, marifeti büyük![]()
Iste bende hemen dalamadigim icin hosgeldin uykusuz gecelerrr yasasin sabahlara kadar oturmacalarHahahahaha ben tavanı seyreden gruptayım kuzumkeşke hemen dalabilsem ama normalde bile öyle değilim düşün o zaman kesin gözler faltaşı gibi saati beklerim
![]()
Kapı süsü sipariş verdim canım birde çikolata ve kiraz çiceği kolonya isimli hepsi onlarıda aşya ekliyorum bak birNe yaptıracaksın kuzu hediyelik mi ?
Ben genelde hepsini severim zateniyi geldi aklıma sormak size, alalım sırayla yiyeyim. Eşim de temizlenmiş alıp güzel pişirir zaten alışık. Aralıkta son haftalarda mezgit yeriz inşallah minikolar hala karnımızdayken
![]()
Yerim o çüçük hamsileribende cok severim. Normalde büyük balıkları da severim ama iste hamilelikte minnakalra ilgim artti heralde
Yiyecegim tamam hemen anneme siparis olusturayimAnnesepeti.com
![]()
Hazir balık sofrasi gibi var mııBenim annem de balık günü vardır, o çağırıyor pişiriyor oraya gidiyoruz, kendim de evde pişiriyorum ama hamile değilken hep kendim yapardımAhhh ne zamanlarım vardııı
O eski halimden eser yok şimdi
![]()
Tabi büyük haftalarda dikiş olmuyo. Ama 14. Haftada tedbir amaçlı, 20. Haftada acil olarakta dikiş yerine pessar takılmasına şahit oldum yani canım. Doktor tercihi. Hatta ve hatta 14. Hafta dikiş atılıp 27. Haftada az gevşeklik görünce üzerine pessar takıldığını da gördüm
Hadi inşallah canımbol bol yatacaksin canım. Dikkat edecegin sey bu. Ayakta kalma. Haftan ileri şükür. O yüzden bebiste baskıyı artirir bolca dinlen yat.
Tabiki öyle 4 5 hafta daha dursun zaten hic sorun olmaz![]()
Benimki de öyle seviyo şükür, covidin hayatıma kattığı tek olumlu şey olduBenim de eşim pişirdi, yorgun oluyorum akşamları, analık iznine ayrılınca hep ben yaparım deyip kandırıyorumAllah’ tam mutfağı seviyor adam da şans yüzüme gülüyor
İnşallah canım, Aralık ayı çok özel bizim için
![]()
Hazir balık sofrasi gibi var mııevin balık kokmuyor üstüne vitaminlenip geliyorsun daha ne olsunn
Bebisko dogunca birlikte pisirirsiniz hic merak etme![]()
Benimki de öyle seviyo şükür, covidin hayatıma kattığı tek olumlu şey oldu5 sene ful time evden çalıştı iyice profosyonelleşti yemek konusunda ben işteyken
Ben de diyorum izindeyken sana neler pişircem neler diye de, bakalım yine 4 gün evde belki kalan 3 gün alırım mutfağı
Zaman hızlı geçmeye başladı sanki demii Ekim 9 olmuşbana mı öyle geliyo yoksa
Burda yapilan islemleri size teyit ettiriyorum iyi oluyor, sag olun kizlar. Normal bi surec o zaman
Yan yatagima gelen hasta doguma gelmis. Esiyle dogumhaneye indiler simdi.dogum sonrasi sureci resmen gorcem sanirim.beni yeni doganla ayni odada Mi tutacaklar emin degilim