- 9 Ağustos 2025
- 996
- 1.093
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.021
Çok güzellerKapı süsü sipariş verdim canım birde çikolata ve kiraz çiceği kolonya isimli hepsi onlarıda aşya ekliyorum bak birhediyelik yaptırmıyorum ikram çikolata ve kolonya olcak sadece
Tavşanlı Kız Bebek Pleksi Kapı Süsü | Çikolata Atölyesi
Çikolata Atölyesi'nde; Tavşanlı Kız Bebek Pleksi Kapı Süsü gibi yüzlerce hediyelik çikolata ve süse ulaşabilirsiniz. Bebek çikolatası, bebek kapı süsü ve bebek hediyesi gibi onlarca ürün cikolataatolyesi.com.tr'de.www.cikolataatolyesi.com.tr altıniz gıda 48'li Tavşan Modelli Çikolata Kolonya Bebek Doğum Doğum Günü Hediye Çikolata + Kolonya - Fiyatı, Yorumları
altıniz gıda 48'li Tavşan Modelli Çikolata Kolonya Bebek Doğum Doğum Günü Hediye Çikolata + Kolonya yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Moderine’yimYok kanka senin zaten çocuğuna zorla yemek yedirmeyecek biri olduğunu tahmin edebiliyorum
gercektenmi beğendin miÇok güzellerbu arada isme karar vermişsin canım Asya çok güzel bi isim
Evet çok beğendim canımgercektenmi beğendin mi
evet karar verdim canım, cinsiyet partisinden beri tek icime sinen isim
sen karar verdin mi kuzum?
Ben de küçükken sevmez, yemezdim büyüyünce neler kaçırmışım dedimBen pek balık sevmiyorum canımdoktora da söylemiştim kullandığın vitaminlerde omega3 var sıkıntı değil demişti. Eşimde aramaz pek. Bazen somon bowl tarzı yapıyordum ama geçen yaptığımda çok koktu gibi geldi ondanda vazgeçtim nadir de olsa dışarda da levrek ızgara yiyorum onun dışında balık konusu kanayan yaram annem küçükken çok zorlardı nefret gelmişti balıktan o yüzden çocuğuma şunu ye bunu ye diye baskı yapmayacağım gerçekten ters tepiyor
Allahımm eriyorum çok tatlı bi isim içim acıldıEvet çok beğendim canım
Biz çok oldu karar verdik neyse ki
Aysima
Bende hiç büyük konuşmuyorum hatta bundan önceki konuştuklarım içinde tövbe ettim ajajjsBen de küçükken sevmez, yemezdim büyüyünce neler kaçırmışım dedimzorla yedirme konusuna kesinlikle katılıyorum. Çocuğa pskolojik şiddete bile giriyo bence tabiii hicbişey teorideki gibi olmuyo bakalım pratikte napıcaz, uygulayabilcez mi büyük konuşmak istemiyorum hiç korkumdan
Teşekkür ederiz teyzesi Asya da öyle ama kulağa hoş gelen isimlerAllahımm eriyorum çok tatlı bi isim içim acıldı
sen böyle yazdıkca eriyorum kızTeşekkür ederiz teyzesi Asya da öyle ama kulağa hoş gelen isimler
Ay ben de içmiyorum zorluyorum resmen yaHaber veririm canım tamam
Ay sorma haavalar serinledi baya bende de su icme azaldi. Vicdanen rahatsizim resmenbol bol icip wc cikmak lazim aslinda.
Ay ben de yaptırmaya karar verdim bugün eşim kaç tane eczaneye sordu ellerinde yok. Kuzenim de bir eczanede çalışıyor tesadüf bugün denk geldik ona söyledim dedi eczanelerde hiç yok, depolar fiyat artışı yapacağı için vermiyor ben sana ayarliyim 1 tane dediKanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.
Kuzu benim de hep demirden oldu 120'leri gördüm hep şimdi demiri 2 alınca azaldı birazBenim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlarHalsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Grip aşısı teşviki yapıyor ama aşı yokTam ben yollayacaktim linki. Sağlık bakanlığı hamilelikte grip aşısı teşviki için yazı yollamış kizlar.
Canım geçmiş olsun..ben degerlerimi görmüyorum bile.goz görmeyince Gönül katlanıyorne kadar bilirsen o kadar yorumluyorsun kafada kuruyorsun falan ama sen enfeksiyon durumlarına aliskinsin.gereken neyse yapılsın boşver
Canım benim doktorum sanıyorum 12'den sonra her gittiğimde haftada en az 1 balık yiyor musun yoksa balık yağı vereceğim diyor. Ben balık yağından tiksindiğim için yiyorumKızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Canım benim de 2 hafta önce aynı durum oldu aşırı çarpıntı, nabız yüksekliği falan. Kalple ilgili bir değerim de yüksek çıktı doktor kardiyolojiye gönderdi ultrasonla baktılar çok şükür bir şey çıkmadı demirden sebep dediler hepsi.Kızlar selamlar, bende bugün kardiyolojiye gittim EKG çekildi kalbime ultrasonla bakıldı çok şükür sıkıntı yok evet nabız yüksek ama olabilir dedi doktor, sonra ordan çıkınca eski bir komşumuz beni.hamile görünce şaşırdı ve aaaa kaç aylikksin bir de küçük bebeğin de var nasıl oldu diye sordu hani az kalsın dicektim ki sen daha iyi bilirsin abla dicektim.de neyse ay Allahım neden bazı insanların ağzı bu kadar boş yaaa anlayamıyorum
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın uyusun büyüsün, gezsin dolaşsın minnakKızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi
bu beşik çok havalı ve güzel yaKızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi
Amiin kuzummcok teşekkür ederimHayırlı olsun canım güle güle kullansın uyusun büyüsün, gezsin dolaşsın minnakBeşik sepetimdeydi 8500 du alacaktım unutmuşum yine olmuş 9500 Bana da sen gibi indirim vs nasip olmuyo sepide
Çok teşekkür ederiz kuzucum amin inşallahbu beşik çok havalı ve güzel yagüle güle kullanın canım
Aynen o an direkt alıcaktım neyse az daha bekleyeyim düşmezse alırımAmiin kuzummcok teşekkür ederimay geri artmış ya puu benim gördüğüm en dip fiyattı ya
Çok teşekkür ederiz kuzucum amin inşallah
Canım benim yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun zatenAynen o an direkt alıcaktım neyse az daha bekleyeyim düşmezse alırımBeşik nasıl kalitesi sallaması vs
Evet her iki özelliğinin olması çok iyi, ben bu tarz beşikleri çok estetik bulmadığımdan pek araştırmamıştım ahşap alırım diyeCanım benim yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun zatenbiz de beğendik, benim almamın en büyük sebebi piyasadaki beşikler ya manuel ya otomatik sallanma oluyor ama bu her ikisini de o yüzden beğendik bir de sallanması kademe kademe. Ve şu özelliği bilmiyordum ben ayarlama yaparsan bebek kıpırdandığı an kendi sallanmaya başlıyor
Ahşapları ben de severim ama montessori de yapınca bu daha minimal ve taşınabilir olsun istedimEvet her iki özelliğinin olması çok iyi, ben bu tarz beşikleri çok estetik bulmadığımdan pek araştırmamıştım ahşap alırım diyeAma kesin almaya karar verdim salona, çok kullanışlı görünüyor. Az bekleyeyim olmadı alırım artık 9 civarlarına napim
Kanka bekle düşecekHayırlı olsun canım güle güle kullansın uyusun büyüsün, gezsin dolaşsın minnakBeşik sepetimdeydi 8500 du alacaktım unutmuşum yine olmuş 9500 Bana da sen gibi indirim vs nasip olmuyo sepide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?