• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kapı süsü sipariş verdim canım birde çikolata ve kiraz çiceği kolonya isimli hepsi onlarıda aşya ekliyorum bak bir🥰 hediyelik yaptırmıyorum ikram çikolata ve kolonya olcak sadece🌸
Çok güzeller 😍 bu arada isme karar vermişsin canım Asya çok güzel bi isim 😍

Ben pek balık sevmiyorum canım 🥲 doktora da söylemiştim kullandığın vitaminlerde omega3 var sıkıntı değil demişti. Eşimde aramaz pek. Bazen somon bowl tarzı yapıyordum ama geçen yaptığımda çok koktu gibi geldi ondanda vazgeçtim 🤷‍♀️ nadir de olsa dışarda da levrek ızgara yiyorum onun dışında balık konusu kanayan yaram 😬 annem küçükken çok zorlardı nefret gelmişti balıktan 🫠 o yüzden çocuğuma şunu ye bunu ye diye baskı yapmayacağım gerçekten ters tepiyor
Ben de küçükken sevmez, yemezdim büyüyünce neler kaçırmışım dedim 😅 zorla yedirme konusuna kesinlikle katılıyorum. Çocuğa pskolojik şiddete bile giriyo bence 🙄 tabiii hicbişey teorideki gibi olmuyo bakalım pratikte napıcaz, uygulayabilcez mi büyük konuşmak istemiyorum hiç korkumdan 🙈🙈

Sürüntünun sonucu çıktı, enfeksiyon devam ediyormus. Başka fitil vereceklermis antibiyotik olan. 3 gün de onu kullanacakmisim.pazartesj günü de tekrar sürüntü alacaklarmis.ben bugün pessar takılsin da eve gideyim diye beklerken😔😔

Ben de küçükken sevmez, yemezdim büyüyünce neler kaçırmışım dedim 😅 zorla yedirme konusuna kesinlikle katılıyorum. Çocuğa pskolojik şiddete bile giriyo bence 🙄 tabiii hicbişey teorideki gibi olmuyo bakalım pratikte napıcaz, uygulayabilcez mi büyük konuşmak istemiyorum hiç korkumdan 🙈🙈
Bende hiç büyük konuşmuyorum hatta bundan önceki konuştuklarım içinde tövbe ettim ajajjs

Haber veririm canım tamam😍
Ay sorma haavalar serinledi baya bende de su icme azaldi. Vicdanen rahatsizim resmen 😐 bol bol icip wc cikmak lazim aslinda.
Ay ben de içmiyorum zorluyorum resmen ya 😏 bugün içine karadut özü koydum biraz, bazen limon dilimliyorum. Hiç sevmiyorum suyu
Kanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.
Ay ben de yaptırmaya karar verdim bugün eşim kaç tane eczaneye sordu ellerinde yok. Kuzenim de bir eczanede çalışıyor tesadüf bugün denk geldik ona söyledim dedi eczanelerde hiç yok, depolar fiyat artışı yapacağı için vermiyor ben sana ayarliyim 1 tane dedi
Benim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlar 🙄 Halsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık 😕 onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Kuzu benim de hep demirden oldu 120'leri gördüm hep şimdi demiri 2 alınca azaldı biraz
Tam ben yollayacaktim linki. Sağlık bakanlığı hamilelikte grip aşısı teşviki için yazı yollamış kizlar.

Canım geçmiş olsun..ben degerlerimi görmüyorum bile.goz görmeyince Gönül katlanıyor☺️ne kadar bilirsen o kadar yorumluyorsun kafada kuruyorsun falan ama sen enfeksiyon durumlarına aliskinsin.gereken neyse yapılsın boşver
Grip aşısı teşviki yapıyor ama aşı yok 😏
Kızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Canım benim doktorum sanıyorum 12'den sonra her gittiğimde haftada en az 1 balık yiyor musun yoksa balık yağı vereceğim diyor. Ben balık yağından tiksindiğim için yiyorum 🤣 normalde de severim balığı, haftada 1 yemeye çalışıyoruz
Kızlar selamlar, bende bugün kardiyolojiye gittim EKG çekildi kalbime ultrasonla bakıldı çok şükür sıkıntı yok evet nabız yüksek ama olabilir dedi doktor, sonra ordan çıkınca eski bir komşumuz beni.hamile görünce şaşırdı ve aaaa kaç aylikksin bir de küçük bebeğin de var nasıl oldu diye sordu hani az kalsın dicektim ki sen daha iyi bilirsin abla dicektim.de neyse ay Allahım neden bazı insanların ağzı bu kadar boş yaaa anlayamıyorum
Canım benim de 2 hafta önce aynı durum oldu aşırı çarpıntı, nabız yüksekliği falan. Kalple ilgili bir değerim de yüksek çıktı doktor kardiyolojiye gönderdi ultrasonla baktılar çok şükür bir şey çıkmadı demirden sebep dediler hepsi.

Kızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi 😍

Eklentiler

• 1000156841.webp
    1000156841.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 1000156832.webp
    1000156832.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın uyusun büyüsün, gezsin dolaşsın minnak 🙏💚 Beşik sepetimdeydi 8500 du alacaktım unutmuşum yine olmuş 9500 😅 Bana da sen gibi indirim vs nasip olmuyo sepide sepide
Amiin kuzummcok teşekkür ederim 🤍 ay geri artmış ya puu ☹️ benim gördüğüm en dip fiyattı ya
bu beşik çok havalı ve güzel ya😍🤌🏼 güle güle kullanın canım☺️
Çok teşekkür ederiz kuzucum amin inşallah 😍

Amiin kuzummcok teşekkür ederim 🤍 ay geri artmış ya puu ☹️ benim gördüğüm en dip fiyattı ya

Çok teşekkür ederiz kuzucum amin inşallah 😍
Aynen o an direkt alıcaktım neyse az daha bekleyeyim düşmezse alırım 😊 Beşik nasıl kalitesi sallaması vs

Aynen o an direkt alıcaktım neyse az daha bekleyeyim düşmezse alırım 😊 Beşik nasıl kalitesi sallaması vs
Canım benim yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun zaten 😍 biz de beğendik, benim almamın en büyük sebebi piyasadaki beşikler ya manuel ya otomatik sallanma oluyor ama bu her ikisini de o yüzden beğendik 🤍 bir de sallanması kademe kademe. Ve şu özelliği bilmiyordum ben ayarlama yaparsan bebek kıpırdandığı an kendi sallanmaya başlıyor

Canım benim yakın arkadaşım 1 senedir kullanıyor çok memnun zaten 😍 biz de beğendik, benim almamın en büyük sebebi piyasadaki beşikler ya manuel ya otomatik sallanma oluyor ama bu her ikisini de o yüzden beğendik 🤍 bir de sallanması kademe kademe. Ve şu özelliği bilmiyordum ben ayarlama yaparsan bebek kıpırdandığı an kendi sallanmaya başlıyor
Evet her iki özelliğinin olması çok iyi, ben bu tarz beşikleri çok estetik bulmadığımdan pek araştırmamıştım ahşap alırım diye 🙈 Ama kesin almaya karar verdim salona, çok kullanışlı görünüyor. Az bekleyeyim olmadı alırım artık 9 civarlarına napim 🥲

Evet her iki özelliğinin olması çok iyi, ben bu tarz beşikleri çok estetik bulmadığımdan pek araştırmamıştım ahşap alırım diye 🙈 Ama kesin almaya karar verdim salona, çok kullanışlı görünüyor. Az bekleyeyim olmadı alırım artık 9 civarlarına napim 🥲
Ahşapları ben de severim ama montessori de yapınca bu daha minimal ve taşınabilir olsun istedim 🤍 bende park yatak hiç sevmiyorum o yüzden direkt buna yöneldim 🙈 bence de biraz daha bekle kuzu bence düşer yine

Back
X