- 16 Eylül 2024
- 8.769
- 8.575
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.041
Ay aminnn löp löp etlensin oğluşumAhah afiyet olsun löp löp et olsun bebişedr bana 3,5 kg altı doğar bu benim tahminim dedi. 3 kg 3.1 falan bekliyorum dedi. Ama bunlara hiç takılmıyorum kızımda doğuma 10 dk kala 2900 ölçtüler 3300 doğmuştu sağlıklı olsunlarda doğunca topaç yapacağız hahah
Maşallahh yaa burnuşa dudaklara bakKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki
Tamam aşko çok sağolKepekli diyor ona takılma özellikle öyle seçiyorum yani susamı kabuğu ile öğütmek anlamında ve faydası ordaBozkırlı Çavuşoğlu Odun Ateşinde Karafırın Kepekli Bozkır Tahini 930g - Fiyatı, Yorumları
Bozkırlı Çavuşoğlu Odun Ateşinde Karafırın Kepekli Bozkır Tahini 930g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka bu pervoş bana niye böyle resimler vermiyorKızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi
Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki
Ya habire bir şey diyorlar bi gittim kafası iki hafta önde karnı bir hafta geride falan allak bullak oldum sonra bi gittim normal bi öyle bi böyle kulaklarımı tıkamaya karar verdimAy aminnn löp löp etlensin oğluşum
Valla hic belli olmuyor dimi usg de yanılıyor. Benim yegenimde ayni senin kızın gibi olmustu doktor bu bebek cok iri dedi durdu bir dogdu 3.300. Bu mu iri bebek dedik
Aynen dogruuu topaç yapcaz yavrularimizi
Canım ciger gelistiricinin icinde şeker oluyor çünkü normal birsey sekerinin yükselmesi. Bir süre insülin verebilirler merak etme. Korkacak birsey yok. Hassassin tabiki anliyoruz seni ama bunlarin tamami vucudunu dengede tutmak icin.
Bak ben hergun 4 defa vuruyorum igne, gunde nerdeyse 8 kere seker ölçüyorum. Bunlarin hepsi igne ile. Ve ben igneden korkup bayilan biriyim.. iste hersey bebeklerimizin iyiligi sagligi vaktinde saglikla dogmasi icin..
Kuzum kortizon var ciger gelistirici ignede. O da sekeri yükseltiyor. Aslinda normal bir etki.
Ciger geliştirici kortizon bugün de yapılacak.o yapıldığı sürece sekerimi takip edeceklermiş. Babylove ın dediği gibi onun sebep olduğu bir şey demek ki.tokluk 158 çıktı. Ben de bugün yarın tatlı yemesem yeter heralde.meyve yerim ama.bana yeme diye bir şey demediler de yememeli miyim? İnsülin vuruluyor diye yiyebilir miyim yoksaCanımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah
Gercekten öyle, sürekli birseyler diyorlar insanın kafasi karışıyor. Bi kilosu az bi fazla herkes yasadi heralde bunlari. Ay 37 38e kadar dursun daaa... merak etme zamaninda gelir inşallahYa habire bir şey diyorlar bi gittim kafası iki hafta önde karnı bir hafta geride falan allak bullak oldum sonra bi gittim normal bi öyle bi böyle kulaklarımı tıkamaya karar verdimbak bide bugün aşağıda biraz 37-38 doğar dedi yani göreceli kavram aşağıda derken ne kadar aşağıda? Çarşamba çağırdı bunu sorcam bide tansiyonumu günde 2 kez ölçmemi istedi preklamsi geçmişimden dolayı. İşte herkesin birşeyi çıkıyor öyle böyle sağlıkla zamanında doğuralımda bence seninki hepinizi şaşırtacak ablanınkinin tersi olacak
Aynı gidiyoruz kuzum seninle haftasına göre boyu kilosuKuzum 10 gün sonra kontrol var ondan sonra söyler ama 2 haftada bire düşeriz demişti
3 kg gayet güzel haftası iyiyse ciğer gelişimini tamamlamışsa oh mis gelsin gece boyu süt partileriGercekten öyle, sürekli birseyler diyorlar insanın kafasi karışıyor. Bi kilosu az bi fazla herkes yasadi heralde bunlari. Ay 37 38e kadar dursun daaa... merak etme zamaninda gelir inşallah
Ay tansiyon aletini görünce yukseliyor benimki iyice anneme benzedim
Kuzum saglikli olsun gelisimi iyi olsun da...
Ben 3 kilo dogmusumyavrumun anası zayif dogmus o kadar da olur yaa
Canım o şeker dengelenir insülinle sen merak etme. Bence meyve de yememeye calism cok canın isterse ye ama abartmadan. Tatlı yeme bence artik canım. Bu kadar önemli bir ihtiyac degil vucut icin tatli. En fazla meyve yersin.Ciger geliştirici kortizon bugün de yapılacak.o yapıldığı sürece sekerimi takip edeceklermiş. Babylove ın dediği gibi onun sebep olduğu bir şey demek ki.tokluk 158 çıktı. Ben de bugün yarın tatlı yemesem yeter heralde.meyve yerim ama.bana yeme diye bir şey demediler de yememeli miyim? İnsülin vuruluyor diye yiyebilir miyim yoksa
babylovee Allah güç veriyor bir şekilde demek ki..normal doğum de sezaryen de korkuttu beni ben bi iğneye bile dayanamayınca
Ayyy Allahım nasip etsin 3 kilo ve uzerini gormeyi yaaa3 kg gayet güzel haftası iyiyse ciğer gelişimini tamamlamışsa oh mis gelsin gece boyu süt partileri
Canım dedigin gibi ben cok fazla meyve tüketmiyorum bile bi muz yiyorum iste diger meyvelere pek yaklasmiyorum muz yiyebilmek icin. Yine söylediğin gibi tatlı da yiyemedigim icin haliyle ordan bir eksiklik oluyor kiloda bebisimde de bende de diye düşünüyorum bende.
Balık bir türlü yiyemedim ya. Önümüzdeki hafta o isi halletcem artik.
Dediklerini bende yiyorum kuzum avokado her gun degil ama 2 gunde 1 yiyorum. Yumurta peynir falan.
Muzla ye muzlaaAy gideyim bi tahin yiyeyim ya o kadar konuşmuşsunuz ki canım çekti vallaBilseydim ben de o markadan alırdım. Daha yeni weefood aldım o da iyidir inşallah.
Haklısın kuzum. Zayıf olsun ama sağlıklı olsun napalim elimden gelse bende biraz daha kilo alsin isterim ama yedigimle ictigimle bu kadar oluyor demek ki insülin de kullanınca haliyle biraz daha zayıf ilerliyor napalim sağlıklı olsunDedim sana ama sağlıklı ola senin ki canım, şekere düşüp şişen bebekler iyi değil, sonradan sorun oluyor, hiç üzülmesen sağlıkla ilerliyorsun maşallah, doğduktan sonra bol bol süt vereceksin, tosun olacak paşamız inşallah
Hastanede meyveli yogurt ve tatlı veriyorlar genelde.yemedim şimdilik, yeme de demediler ama.sorayım.yememek daha iyi olacak galiba.Canım o şeker dengelenir insülinle sen merak etme. Bence meyve de yememeye calism cok canın isterse ye ama abartmadan. Tatlı yeme bence artik canım. Bu kadar önemli bir ihtiyac degil vucut icin tatli. En fazla meyve yersin.
Bu ignenin etkisi bir süre devam eder. O yüzden öyle hemen 2 gun sonra yiyim diye düşünme.
Öyle canım Allahım bir sekilde güç veriyor yoksa ben kim bide dönüp kendime igne yapabilmek kim.. anneme dedim gündüz insülinlerimi sen vur diye o da vuramam korkarim acır diye dedi vuramayinca bana düştü o iş. Aksam ve geceyi esim vuruyor zaten.bazen böyle gözlerim karariyor hattaama napalim bebisler icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?