Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay aminnn löp löp etlensin oğluşum
Valla hic belli olmuyor dimi usg de yanılıyor. Benim yegenimde ayni senin kızın gibi olmustu doktor bu bebek cok iri dedi durdu bir dogdu 3.300. Bu mu iri bebek dedik
Aynen dogruuu topaç yapcaz yavrularimizi

Kızlar bugün kontrole gelmiştim ben de kasılmalar için ve ta daaa oğlum ilk kez anasına acıdı ve yüzünü gösterdi

Burnunu plasentaya dayaması ve o minik burnuşunun ezilmesi peki
Kanka bu pervoş bana niye böyle resimler vermiyor hep kalitesiz, maşallah ona dudağı burnu Allah yaratmış

Ya habire bir şey diyorlar bi gittim kafası iki hafta önde karnı bir hafta geride falan allak bullak oldum sonra bi gittim normal bi öyle bi böyle kulaklarımı tıkamaya karar verdim bak bide bugün aşağıda biraz 37-38 doğar dedi yani göreceli kavram aşağıda derken ne kadar aşağıda? Çarşamba çağırdı bunu sorcam bide tansiyonumu günde 2 kez ölçmemi istedi preklamsi geçmişimden dolayı. İşte herkesin birşeyi çıkıyor öyle böyle sağlıkla zamanında doğuralımda bence seninki hepinizi şaşırtacak ablanınkinin tersi olacak

Canımmm, neden öyle bir etkisi oldu ki, kıyamam ya, geçecek tüm bunlar inşallah
Ciger geliştirici kortizon bugün de yapılacak.o yapıldığı sürece sekerimi takip edeceklermiş. Babylove ın dediği gibi onun sebep olduğu bir şey demek ki.tokluk 158 çıktı. Ben de bugün yarın tatlı yemesem yeter heralde.meyve yerim ama.bana yeme diye bir şey demediler de yememeli miyim? İnsülin vuruluyor diye yiyebilir miyim yoksa
babylovee Allah güç veriyor bir şekilde demek ki..normal doğum de sezaryen de korkuttu beni ben bi iğneye bile dayanamayınca

Gercekten öyle, sürekli birseyler diyorlar insanın kafasi karışıyor. Bi kilosu az bi fazla herkes yasadi heralde bunlari. Ay 37 38e kadar dursun daaa... merak etme zamaninda gelir inşallah
Ay tansiyon aletini görünce yukseliyor benimki iyice anneme benzedim
Kuzum saglikli olsun gelisimi iyi olsun da...
Ben 3 kilo dogmusum yavrumun anası zayif dogmus o kadar da olur yaa

Kuzum 10 gün sonra kontrol var ondan sonra söyler ama 2 haftada bire düşeriz demişti
Aynı gidiyoruz kuzum seninle haftasına göre boyu kilosu maşallah kuzulara. Benimki 3 hafta sonra çağırdı. 2 hafta sonra geleyim dedim. Gene kabul etmedi, gerek yok sıkıntı görmüyorum dedi. Ama 3 hafta kesin dayanamam ben üç beş gün öne çekerim

3 kg gayet güzel haftası iyiyse ciğer gelişimini tamamlamışsa oh mis gelsin gece boyu süt partileri

Canım o şeker dengelenir insülinle sen merak etme. Bence meyve de yememeye calism cok canın isterse ye ama abartmadan. Tatlı yeme bence artik canım. Bu kadar önemli bir ihtiyac degil vucut icin tatli. En fazla meyve yersin.
Bu ignenin etkisi bir süre devam eder. O yüzden öyle hemen 2 gun sonra yiyim diye düşünme.

Öyle canım Allahım bir sekilde güç veriyor yoksa ben kim bide dönüp kendime igne yapabilmek kim.. anneme dedim gündüz insülinlerimi sen vur diye o da vuramam korkarim acır diye dedi vuramayinca bana düştü o iş. Aksam ve geceyi esim vuruyor zaten.bazen böyle gözlerim karariyor hatta ama napalim bebisler icin..

3 kg gayet güzel haftası iyiyse ciğer gelişimini tamamlamışsa oh mis gelsin gece boyu süt partileri
Ayyy Allahım nasip etsin 3 kilo ve uzerini gormeyi yaaa doktorum sormustu kac kilo dogmussun diye ben o zmn 3.300 fln diye soylemistim. Doktorda tamam o zaman demisti. Ama daha zayif doğmuşum meger.
Haftasi geregi olmasi gereken kiloya ulaşsın napalim tombik olmazsa da dogunca dedigin gibi süt partileriyle kilo aldırırım Allahın izniyle

Dedim sana ama sağlıklı ola senin ki canım, şekere düşüp şişen bebekler iyi değil, sonradan sorun oluyor, hiç üzülmesen sağlıkla ilerliyorsun maşallah, doğduktan sonra bol bol süt vereceksin, tosun olacak paşamız inşallah

Haklısın kuzum. Zayıf olsun ama sağlıklı olsun napalim elimden gelse bende biraz daha kilo alsin isterim ama yedigimle ictigimle bu kadar oluyor demek ki insülin de kullanınca haliyle biraz daha zayıf ilerliyor napalim sağlıklı olsun
Aynen öyle dogduktan sonra yavrumun kişisel ineği olarak oğluşumu bol sütle tosun yapcam

Hastanede meyveli yogurt ve tatlı veriyorlar genelde.yemedim şimdilik, yeme de demediler ama.sorayım.yememek daha iyi olacak galiba.
Allah sabır versin,.gücünü de versin inşallah.öyle böyle bitiricez hamileliği hayırlısıyla.bi bakmışız kucagımızda bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…