• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Hep yanımızda olsunlar böyle inşallah, maşallah onlara 🙏🤗 Gerçektrn öyle canım, şaka gibi ama Ekim’ e başladık bitecek bir an da 🥹
Ayy böyle düşününce çok duygulanıyorum, hazırlık yapasım geliyor, pijamalar almıştım teeee yazın tatile gitmeden hala atıp yıkayacağım onları ben atayım, hazır olsunlar 😍
Evet ortasına yaklaşmışız bile 😍 Annem dolabın gelmesini bekliyo yıkayalım hazırlayalım artık diyoruz biz de 🥹 Hem heyecan var, duygusallık var hem de sanki bişeyler yetişmeyecek gibi bir his oluyo bazen 😊 sonra diyorum sağlıklı zamanında gelsin de herşey tamamlanır yerine gelir 🥰🥰 Evet evet at yıkansınlar hazırlıkları ilerletmek iyi geliyo bence canım

Burda yapilan islemleri size teyit ettiriyorum iyi oluyor, sag olun kizlar. Normal bi surec o zaman
Yan yatagima gelen hasta doguma gelmis. Esiyle dogumhaneye indiler simdi.dogum sonrasi sureci resmen gorcem sanirim.beni yeni doganla ayni odada Mi tutacaklar emin degilim
Rica ederim canım benim.
Ay hadi bakalim yenidogan bebisle bir gece gecirmeye hazir misinn😂

Aynen ev kokuyor canım, tütsü yakıyorum bol bol, gidiyor sonra kapıları kapatmak lazım ama ben balıkçıyım severim koymuyor bana kokusu yani ☺️ Ayy, inşallah kızımda sever de veririm ona 🥰😇
Ben kokusunu hic sevemiyorum. Cok balık seviyor degilim belki ondan. Ama yemek lazim tabi. Haftaya ilk balık açılışı yapayim o zaman bu kadar konuşmaya hakettik😍
Ay sever tabii yumusak yumusak yer annesiiii

Canım sancı olayı zor evet, sonu güzel olacak ama 🥹
Ben doğurmayacagim doğru anladın di mi =)
Rica ederim canım benim.
Ay hadi bakalim yenidogan bebisle bir gece gecirmeye hazir misinn😂
Uyuyamam bugün ama iyi olur görmüş olurum süreci. Hafta sonu doğuma hazırlık kursuna katılacaktım. 4 ay öncesinden rezerve yapmıştık,onu iptal ettik. Kurs niteliğinde olacak şimdi bana

Bakma öyle yazdigima favladim coktan😂😂
Aşko sana sorcam sen tecrubeli bir annesin. Geceleri senin oglanı nasıl uyuttun tulumla mi neyle neyleee 😁
Bana bence uyku ile ilgili bir şey sormayın canım 😁 biz uykuya dair herşeyde kötüydük 🥲
Ama tulumla yatıyordu bunda kundak alcam bakalım kız belki daha uysal olur😐

Ben doğurmayacagim doğru anladın di mi =)

Uyuyamam bugün ama iyi olur görmüş olurum süreci. Hafta sonu doğuma hazırlık kursuna katılacaktım. 4 ay öncesinden rezerve yapmıştık,onu iptal ettik. Kurs niteliğinde olacak şimdi bana

Kız tabiş anladım doğuracak olsan buralar da ne işin var 😂 Doğum öyle kolay mı hiç 🥲🥹

Ayarını tutturamadım mı diyorsun 🤣🤣 çok şükür canım çok sevindim senin için inşallah artar benimki de 🥰 Ama bence havucun mantığı sadece şeker değildir ya. Niye diğer meyveler değil ya da tatlı yemiyoruz direkt. Havucun bir hikmeti var 🤣🤣
Karpuz yeyin diyen de var diye bilmiyorum işte bir hikmeti mutlaka vardır😅😍

Kızlar selamlar, bende bugün kardiyolojiye gittim EKG çekildi kalbime ultrasonla bakıldı çok şükür sıkıntı yok evet nabız yüksek ama olabilir dedi doktor, sonra ordan çıkınca eski bir komşumuz beni.hamile görünce şaşırdı ve aaaa kaç aylikksin bir de küçük bebeğin de var nasıl oldu diye sordu hani az kalsın dicektim ki sen daha iyi bilirsin abla dicektim.de neyse ay Allahım neden bazı insanların ağzı bu kadar boş yaaa anlayamıyorum

Kızlar selamlar, bende bugün kardiyolojiye gittim EKG çekildi kalbime ultrasonla bakıldı çok şükür sıkıntı yok evet nabız yüksek ama olabilir dedi doktor, sonra ordan çıkınca eski bir komşumuz beni.hamile görünce şaşırdı ve aaaa kaç aylikksin bir de küçük bebeğin de var nasıl oldu diye sordu hani az kalsın dicektim ki sen daha iyi bilirsin abla dicektim.de neyse ay Allahım neden bazı insanların ağzı bu kadar boş yaaa anlayamıyorum
Ya bu milletin yorum yapma meraki beni bitiriyor 🤣🤣🤣
Sıkıntı olmamasına sevindim canımm 😍😍

Kendimi kesecem 😆🤣🤣

Eklentiler

• IMG_5939.webp
    IMG_5939.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Ben pek balık sevmiyorum canım 🥲 doktora da söylemiştim kullandığın vitaminlerde omega3 var sıkıntı değil demişti. Eşimde aramaz pek. Bazen somon bowl tarzı yapıyordum ama geçen yaptığımda çok koktu gibi geldi ondanda vazgeçtim 🤷‍♀️ nadir de olsa dışarda da levrek ızgara yiyorum onun dışında balık konusu kanayan yaram 😬 annem küçükken çok zorlardı nefret gelmişti balıktan 🫠 o yüzden çocuğuma şunu ye bunu ye diye baskı yapmayacağım gerçekten ters tepiyor

Ben pek balık sevmiyorum canım 🥲 doktora da söylemiştim kullandığın vitaminlerde omega3 var sıkıntı değil demişti. Eşimde aramaz pek. Bazen somon bowl tarzı yapıyordum ama geçen yaptığımda çok koktu gibi geldi ondanda vazgeçtim 🤷‍♀️ nadir de olsa dışarda da levrek ızgara yiyorum onun dışında balık konusu kanayan yaram 😬 annem küçükken çok zorlardı nefret gelmişti balıktan 🫠 o yüzden çocuğuma şunu ye bunu ye diye baskı yapmayacağım gerçekten ters tepiyor
İlk defa aynı olmadığımız konu var aşko😂🤪

Kızlar balık yiyiyo musunuz? Havalar biraz daha serinlesin mevsimi tam gelsin diye bekledim. Vitamin olsun diye yemek istiyorum, yiyilebilir mi artık mevsim balıkları sizce?
Mevsimi geldi canım yüzey balıklarını yiyebilirsin. Ben pek yiyemiyorum midemi çok rahatsız ediyor sanırım sindirme konusunda hassasiyet yaşıyorum. O yüzden mecburen omega 3 ile eksikliğini dolduruyorum

Back
X