- 10 Haziran 2024
- 2.363
- 3.317
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.101
peki eşine "elimi tut kalkamıyom yardım et" sürecine geldiniz mi?Kızlar şu an hepimiz sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor, kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum moddayız herhalde , bir türlü pozisyon alamadım
Ben sağa sola rahat yatıyorum hatta hala uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ve rahatım ammaaa sağdan sola soldan sağa dönmek zor çooh zorKızlar şu an hepimiz sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor, kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum moddayız herhalde , bir türlü pozisyon alamadım
Ahahahah geldim sayılır çok az kaldıpeki eşine "elimi tut kalkamıyom yardım et" sürecine geldiniz mi?
Sen tecrübesin lütfen fikirlerin önemliBana bence uyku ile ilgili bir şey sormayın canımbiz uykuya dair herşeyde kötüydük
Ama tulumla yatıyordu bunda kundak alcam bakalım kız belki daha uysal olur
Burda oluruz senle yazışırız
Sürüntünun sonucu çıktı, enfeksiyon devam ediyormus. Başka fitil vereceklermis antibiyotik olan. 3 gün de onu kullanacakmisim.pazartesj günü de tekrar sürüntü alacaklarmis.ben bugün pessar takılsin da eve gideyim diye beklerken
Canım suyu seviyorum ama kışın hic icemiyorum yaa. Eşimin en kızdığı huyumdur.. icsene icsene diye her kış yaşardık bu durumu. Simdi de daha fazla baski yapacaktir hamişim diyeAy ben de içmiyorum zorluyorum resmen yabugün içine karadut özü koydum biraz, bazen limon dilimliyorum. Hiç sevmiyorum suyu
Ay ben de yaptırmaya karar verdim bugün eşim kaç tane eczaneye sordu ellerinde yok. Kuzenim de bir eczanede çalışıyor tesadüf bugün denk geldik ona söyledim dedi eczanelerde hiç yok, depolar fiyat artışı yapacağı için vermiyor ben sana ayarliyim 1 tane ded
Yaa çok güzeller kuzuuKızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi
Hastane ve ev arasında geçiyor tamamen@mrvmsi01Pandus @mutlubahar kızlar sizlerin ikiz gebelikleriniz nasıl gidiyor hic yazmamışsınız durum güncellemeleriniz nasıl bi haber verin bize de
Tam olarak o evredeyiz aşkopeki eşine "elimi tut kalkamıyom yardım et" sürecine geldiniz mi?
Bir uyursam gerisi geliyorBen sağa sola rahat yatıyorum hatta hala uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ve rahatım ammaaa sağdan sola soldan sağa dönmek zor çooh zor
Kesinlikle uykuya dalınca çok rahatım sağ sol sırtüstüTam olarak o evredeyiz aşko
Bir uyursam gerisi geliyor
Evet evet geldimmmpeki eşine "elimi tut kalkamıyom yardım et" sürecine geldiniz mi?
Allah yardımcımız olsun canım. Artık riskli olmayanlar icin bile risk iceren dönemlere girdik yavas yavas öyle düşün.Hastane ve ev arasında geçiyor tamamen5 aydır haftada bir olan kontrolüm artık ikiye çıkartıldı. Perinetoloji bölümündeyim zaten, tek yumurta ikizi ve tek plesentaya bagli olduklari icin hep riskli gebelik dediler benim icin. Sona yaklastik elhamdülillah ama bu sefer erken dogum riskinden surekli tetikdeyim
Yalancı sancilarim başladığı için, hareket yasagim da geldi. Çoğunlukla burada yazanları okuyorum ama moralim düşük olunca yazmaya takâtim olmuyor. Ama sizleri okumak beni mutlu ediyor
Galiba bu gidişle ilk doğumu ben yapacak gibi görünüyorumKasımı görmek mucize dedi geçen Doktorum benim için oysa doğum zamanı Aralık sonu
ayn şekil ya nolcaksa böyle aynı penguen oldukEvet evet geldimmmeşim yanimdayken yattığım yerden kalkmak cok kolay oluyor bu sayede. Ama yalnizsam döne döne kendimi kaydira kaydira zorla kalkiyorum iste
Tatlı penguenler olduk amaayn şekil ya nolcaksa böyle aynı penguen olduk
Ben de bu gece hiç uyumadım cidden artık uyumak istiyorum birazdan da şeker yüklemesine gideceğimOğluşum kıpır kıpır bu saatte uyandırdı kızlarçok erkenden kaybetmedik mi gece uykularını ya
İnan dün dedim ki doktor evladın için bok yemen lazım dese 1 saniye düşünmem şu durumda, nasıl bile bile yapıyorlarDimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diyeama en baştan dedi ben sigaramı bırakmam diye
Ben de öyleyim bak kayınvalidemler içiyor eşime dedim hayatta vermem çocuğumu bıraksınlar. Geçen gün kayınvalidem kayınbabama diyor az kaldı bırakmamız lazım diyeKanka benim takip ettiğim dr’lar günde 1-2 diye bir şey yok komple bırakacaksınız, yoksa bebek doğduğunda direk ağzına sigarayı verebilirsiniz aynı şey diyorben sigara içilen mekanlara bile dikkat ediyorum elimden geldiğince
Canım 1 gün boyunca hiç hareket hissetmemiş doktora gidiyor doktor bariz şekilde hareketlerde azalma görmüş bu arada güzel de beslenmiyor. Bebek kilo olarak minimumdan da 250 gram eksikmiş. Artık 6 öğün beslenme ve tek dal sigara bile içmemelisin şu an riskli durumdasın demişne duydun kuzum ya bizimlede paylaş
Aynı şeyi düşünmemizaboww bu ne hızkızlar bizim grup kapanırsa size nasıl ulaşcam bennn
Kuzum devlette dahiliyeye yönlendirdi mi doktorun. Sanki kendi takip ediyordu seninki dimi. Benimki direkt dahiliyeye o da endokrine gönderdi. Endokrin 2 haftada bir çağırıyor. O da ölçüme gerek yok sonucun çok kötü değil demişti. 2 haftada bir kendi açlık tokluk bakıyordu. Ama ben yine de cihaz aldım. Kendim ölçünce baktım ki gerçekten şekerim çok da çıkmıyor. Simit yiyince bile tokluğum 89 çıktı. Hamburger patates yedim bir gün test etmek için. Onda bile 154 çıktı. Yüksek ama çok da fena değil. Bebeğimin de suyu az çıktı aksi gibi. Yani diyeti ben biraz kıstım açıkçası. Boşa aç kalıyorum bebeğim de küçük kalıyor gibi bir his oluştu bende. Senin şeker yüklemesi sonucun da benden iyi gelmişti aslında. Kafam o kadar karıştı ki şu an. İnsülin denecek kadar yüksek bir sonucun yoktu senin. Çok şaşırdım. Özelde sevgiye mi gittin önceki doktoruna. Ay bu diyet işinin dengesini tutturmak çok zorGittim gittim canım o kadar yoğun ve yorucu iki gün geçirdim ki anca yazabiliyorum 1.5 hafta öndeymiş 33+2 gözüküyor, kilosu 2058 gr olmuş suyu fazlaymış şekerden dolayı şehirdeki doktorum hiç böyle bişey dememişti özeldeki doktor fazla diyince suya şaşırdım hormon testi istedi ilaç yazdı 35.hafta ya kadar kullan diye tansiyon içinse tansiyondan kaynaklı bi sorun olmadığını söyledi sorun hamilelik şekeri anlayacağın bide plesentada v şekilinde bi geçiş görmüş haftam ileride olduğu için neyden kaynaklı olduğunu bulamadı şekerden kaynaklı böyle kilo almaya devam ederse bebek strese girer erken doğum olur dedi şehirdeki doktorun neden inüsiline başlamadığını sorguladı daha bissürü şey dedide dinlerken üzüntüden pek dikkat edemedim yani tüm moralim bozuldu diyetisyene yönlendirdi 2 hafta önce 1550 civarıydı 1 hafta once 1770 cıvarıydı şimdide 2058 olmuş resmen doktor haftana göre karnın bile çok büyük duruyor dedi iyice ayarım kaçırdı resmen strese girdim yediğime içtiğime 2 katı dikkat ediyorum bugün hiç bi baş dönmem bile olmadı birazda yürüyüş yaptım onunda etkisi olabilir bakalım haftaya çarşamba kendi doktoruma gidicem anlatıcam dediklerini nasıl bi yol izlenicek bende bilmiyorumbrnde durumlar bu şekilde
Sıra bize geliyor aşırı heyecanlıyımEkim anneleri çıkmış listedenhaziran gelmiş
Benim bir arkadaşım 3 çocuk doğurdu hepsinde de günde bir paket sigara içiyordu. Sıfır sorun hamilelik geçirdi çocuklar da sağlıklı. Ama ilerki hayatlarında ne olur bilinmez tabi. İnsan en ufak sorunda sigara yüzünden oldu diye vicdan azabı duyar. O yüzden iki hamileliğimde de öğrenir öğrenmez bıraktımDimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diyeama en baştan dedi ben sigaramı bırakmam diye
Sen tahıl adı koyacaksan kinoa chia falan koy vize içinKanka arpa nohut patlatırmıyız ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?