Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar şu an hepimiz sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor, kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum moddayız herhalde , bir türlü pozisyon alamadım
Ben sağa sola rahat yatıyorum hatta hala uyanınca kendimi sırt üstü yatarken buluyorum ve rahatım ammaaa sağdan sola soldan sağa dönmek zor çooh zor

Bana bence uyku ile ilgili bir şey sormayın canım biz uykuya dair herşeyde kötüydük
Ama tulumla yatıyordu bunda kundak alcam bakalım kız belki daha uysal olur
Sen tecrübesin lütfen fikirlerin önemli ay inşallah hepimizin bebisleri uysal akıllı sakin emip emip uyuyan bebişler olurlar
Burda oluruz senle yazışırız
anlaştık canım bebisler dogsun burda buluşuruz yine. Tavan seyredecegimize bilgi paylaşımı yapariz birbirimizle ve uyuyamayan diger analarla
canım olsun önce enfeksiyon tedavi edilsin. Sen evde daha rahat edersin enfeksiyondan kurtulunca.
Canım suyu seviyorum ama kışın hic icemiyorum yaa. Eşimin en kızdığı huyumdur.. icsene icsene diye her kış yaşardık bu durumu. Simdi de daha fazla baski yapacaktir hamişim diye

Ya evet kuzu bulmasi cok zor aşıyı bende yazmıştım burda. Baya bi araştırdık eşimle iki koldan anca bulduk. Dedigin gibi fiyat artışı olacagi icin ellerindekileri vermiyorlarmis.. paramızla bile alamıyoruz ya..
Kızlar bu arada beşiğimiz ve bebek arabamız geldi
Yaa çok güzeller kuzuu sağlıkla güle güle kullansin hepsini

@mrvmsi01 Pandus @mutlubahar kızlar sizlerin ikiz gebelikleriniz nasıl gidiyor hic yazmamışsınız durum güncellemeleriniz nasıl bi haber verin bize de
Hastane ve ev arasında geçiyor tamamen 5 aydır haftada bir olan kontrolüm artık ikiye çıkartıldı. Perinetoloji bölümündeyim zaten, tek yumurta ikizi ve tek plesentaya bagli olduklari icin hep riskli gebelik dediler benim icin. Sona yaklastik elhamdülillah ama bu sefer erken dogum riskinden surekli tetikdeyim
Yalancı sancilarim başladığı için, hareket yasagim da geldi. Çoğunlukla burada yazanları okuyorum ama moralim düşük olunca yazmaya takâtim olmuyor. Ama sizleri okumak beni mutlu ediyor

Galiba bu gidişle ilk doğumu ben yapacak gibi görünüyorum Kasımı görmek mucize dedi geçen Doktorum benim için oysa doğum zamanı Aralık sonu

Allah yardımcımız olsun canım. Artık riskli olmayanlar icin bile risk iceren dönemlere girdik yavas yavas öyle düşün.
Bebişler büyüyorlar. Sağlıkla vaktinde dogsunlar hepsi
Yalancı sancılar uzun sürüyor mu cok agri veriyor mu peki canım?

Dimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diye ama en baştan dedi ben sigaramı bırakmam diye
İnan dün dedim ki doktor evladın için bok yemen lazım dese 1 saniye düşünmem şu durumda, nasıl bile bile yapıyorlar
Ben de öyleyim bak kayınvalidemler içiyor eşime dedim hayatta vermem çocuğumu bıraksınlar. Geçen gün kayınvalidem kayınbabama diyor az kaldı bırakmamız lazım diye
ne duydun kuzum ya bizimlede paylaş
Canım 1 gün boyunca hiç hareket hissetmemiş doktora gidiyor doktor bariz şekilde hareketlerde azalma görmüş bu arada güzel de beslenmiyor. Bebek kilo olarak minimumdan da 250 gram eksikmiş. Artık 6 öğün beslenme ve tek dal sigara bile içmemelisin şu an riskli durumdasın demiş ama gerçekten çok içiyor gün içinde denk geldiğimizde bile 2 saatin içinde ben 4 tane ictigine şahit oldum
aboww bu ne hız kızlar bizim grup kapanırsa size nasıl ulaşcam bennn
Aynı şeyi düşünmemiz

Kuzum devlette dahiliyeye yönlendirdi mi doktorun. Sanki kendi takip ediyordu seninki dimi. Benimki direkt dahiliyeye o da endokrine gönderdi. Endokrin 2 haftada bir çağırıyor. O da ölçüme gerek yok sonucun çok kötü değil demişti. 2 haftada bir kendi açlık tokluk bakıyordu. Ama ben yine de cihaz aldım. Kendim ölçünce baktım ki gerçekten şekerim çok da çıkmıyor. Simit yiyince bile tokluğum 89 çıktı. Hamburger patates yedim bir gün test etmek için. Onda bile 154 çıktı. Yüksek ama çok da fena değil. Bebeğimin de suyu az çıktı aksi gibi. Yani diyeti ben biraz kıstım açıkçası. Boşa aç kalıyorum bebeğim de küçük kalıyor gibi bir his oluştu bende. Senin şeker yüklemesi sonucun da benden iyi gelmişti aslında. Kafam o kadar karıştı ki şu an. İnsülin denecek kadar yüksek bir sonucun yoktu senin. Çok şaşırdım. Özelde sevgiye mi gittin önceki doktoruna. Ay bu diyet işinin dengesini tutturmak çok zor

Dimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diye ama en baştan dedi ben sigaramı bırakmam diye
Benim bir arkadaşım 3 çocuk doğurdu hepsinde de günde bir paket sigara içiyordu. Sıfır sorun hamilelik geçirdi çocuklar da sağlıklı. Ama ilerki hayatlarında ne olur bilinmez tabi. İnsan en ufak sorunda sigara yüzünden oldu diye vicdan azabı duyar. O yüzden iki hamileliğimde de öğrenir öğrenmez bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…