Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Geçenlerde de dışarda kadın çocuğuna çakılsuuuu diye seslendi eşimle birbirimize bakıp gülmeye başladık neyse bişey demek istemiyorum
Kuzum o espri olsun diyedir ya yoksa bizi mi gördün parkta Bizim ilk kızın adı Göksu. Biz de ona tombikliği için boğumsu diyoruz uykusu gelince mahmuresu, psikopat diye chuckysu, kafasına örtüler atıp oyun oynarken caspersu, saçını şemsiye gibi toplayınca da çakıla benziyor diye çakılsu milyon tane böyle suyla biten şey vardır aramızda esprisini yaptığımız

Kızlaaar benimde garip bi sorum var ama sormam gerek Iki cocuklu analara soruyorum
ilk göz ağrım diye bi laf varya hani ilkine daha düşkün olanlar ikinciyede öyle oluyoruz demi?
Aynı seviliyor diyorlar ben de merak ediyorum aynı şeyi hissedecek miyim diye. Ama doğunca geliyormuş aynı hisler ilkini ilk göz ağrım diye severim ikinciyi de evimin en küçüğü en değerlisi diye

Alemsiniz kız

O kadar haklısın ki bu arada duygularıma tercüman olmussun kuzum.
Diyet işinin dengesi inanılmaz zor.. yesen her canının istedigini olmuyor bebise zarar şekere zarar. Yemesen bebis zayıf kalıyor.
Yani bu dengeyi kurabilmek aşırı zor geliyor bana da hala bazen kacamaklar yapsam ne olur ki ile amann yeme be babylove bosver cocugunu düşün ikilemleri arasında gidip geliyorum insüline ragmen..

Canım ya ne ilacı başladılar kuzu sana ? Sıkma canını bak tansiyon ile alakalı bir sıkıntı çıkmamış. Buna şükür. Şeker de en son ihtimal insülin ile dengeleniyor bir sekilde. Merak etme. Bende bastan beri cok sorunlar yaşadım şekerden biliyorsun ya..
Yediklerine dikkat edip bol su ic sen,beyaz ekmek falan hic yeme. Meyve yemeyi falan da kes bir süre.

Günaydın kızlar güne yumuşacık başlama videosu atıyorum size
Ayyy su an biri beni şu yataktan kucaklayip bu bebise yapilan banyoyu yaptirsa getirip giydirip geri yatırsa ne kadar da güzel olurdu kıskandım
Ammma aşırı tatlı yaaa şu kalan aylar hızla gecse de bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alsakkk

Dimi ya ne güzel olurdu İzlerken eski zamanlarıma gittim o kadar keyifli o kadar tatlı bir süreç ki yorucu kısmını örtüp geçiyor

Dimi ya ne güzel olurdu İzlerken eski zamanlarıma gittim o kadar keyifli o kadar tatlı bir süreç ki yorucu kısmını örtüp geçiyor
Zaten o kadar zorluk insanın gözüne bir sekilde üstesinden gelinebilir geliyorsa, iste bu minik anlardan beslenme sayesinde bencede..
O masumluklari o pamuk gibi elleri ayakları minik yanakları küçük kulaklarıı
Oyy yerim yaaa. Aralık gelsin yeter bu kadar ekim

Ağustos 1 yıl gibi eylül 1 gün gibi geçti bakalım Ekim nasıl olacak

Benim eltimde hamileliklerin de çok sigara tüketirdi 3 çocuğu var hepside zayıf doğdu 3 kiloyu bulmuyordu

Kızlaaar benimde garip bi sorum var ama sormam gerek Iki cocuklu analara soruyorum
ilk göz ağrım diye bi laf varya hani ilkine daha düşkün olanlar ikinciyede öyle oluyoruz demi?
Onu bense hamilelik düşünürken hissediyordum başka çocuk herhalde bu kadr güçlü bi sevgi olmaz falan ama kalp atışını duyana kadarmış yani sevgi azaldı yada paylaşıyorum gibi değil ekstra sevgi açıldı :)))

Hayırlısı olsun canım bebeğn inşallah en doğru en hayırlı zamanda gelir

Tek çocuğa alışınca ikinci çocuğa alışmak biraz zaman alıyor biraz vicdan yapıyordum ilk çocuğuma haksızlık mı yaptım diye ama zamanla geçiyor sürece alışıyorsun ikisini aynı şekilde seviyoruz birşey aldığımda ikisine de alıyorum ihtiyacı olmasa bile ayrım yaptığımızı düşünmesinler diye

2.olduğunda 1.kaç yaşındaydı canım araları yakınsa öyle hissetmen normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…