- 15 Mayıs 2022
- 2.742
- 4.088
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.081
Dimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diyeAslında bu bahaneyle bırakmak için tam zamanı
Kanka benim takip ettiğim dr’lar günde 1-2 diye bir şey yok komple bırakacaksınız, yoksa bebek doğduğunda direk ağzına sigarayı verebilirsiniz aynı şey diyorDimi yaa bencede, bir arkadaşım hamileliği ve emzirme süreci boyunca hiç bırakmadı hep içti o kadar kızıyordum ki ona, bebeğin hakkına giriyorsun diyeama en baştan dedi ben sigaramı bırakmam diye
Aynen öyle kuzum bende arkadaşlarım bile benim yanımda içerken dikkat ediyo yaniii.Kanka benim takip ettiğim dr’lar günde 1-2 diye bir şey yok komple bırakacaksınız, yoksa bebek doğduğunda direk ağzına sigarayı verebilirsiniz aynı şey diyorben sigara içilen mekanlara bile dikkat ediyorum elimden geldiğince
Kanka arpa nohut patlatırmıyız ne dersinAynen öyle kuzum bende arkadaşlarım bile benim yanımda içerken dikkat ediyo yaniii.
Ay konudan bağımsız az önce insta keşfette bir video gördüm kadın kızının adını buğday koymuşciddi ciddi
Geçenlerde de dışarda kadın çocuğuna çakılsuuuu diye seslendi eşimle birbirimize bakıp gülmeye başladıkKanka arpa nohut patlatırmıyız ne dersin
Geçen kimdi kanat koymuş biri diyenGeçenlerde de dışarda kadın çocuğuna çakılsuuuu diye seslendi eşimle birbirimize bakıp gülmeye başladıkneyse bişey demek istemiyorum
Oda bendimGeçen kimdi kanat koymuş biri diyen
ne duydun kuzum ya bizimlede paylaşKızlar bu arada sigara içen vardı grupta, karışmak haddime değil ama çevremde bir gebeden bu sebeple kötü bir haber duydum az öncelütfen 1-2 bile demeyin bırakın bebeğiniz için ya
aboww bu ne hızEkim anneleri çıkmış listedenhaziran gelmiş
Kanka kapanmicak alta inecek normal konularaaboww bu ne hızkızlar bizim grup kapanırsa size nasıl ulaşcam bennn
haa iyi kaybolmayın biyere bana daha lazımsınız canım bacılarımKanka kapanmicak alta inecek normal konulara
Ağlayacaktın ya biraz ciddi olsamhaa iyi kaybolmayın biyere bana daha lazımsınız canım bacılarım
Ya senin masum telaşını yerim beeeaboww bu ne hızkızlar bizim grup kapanırsa size nasıl ulaşcam bennn
ben ağlarım kız son haftalarım cok duygusal geciyorAğlayacaktın ya biraz ciddi olsam
Tam son 2 ayın kaldı aşkoben ağlarım kız son haftalarım cok duygusal geciyor
bak işte bu yorumada duygulanırım benYa senin masum telaşını yerim beee
ben ağlamaya gidiyomTam son 2 ayın kaldı aşko
Aşkım senden tecrübeler bekliyoruzben ağlamaya gidiyom
yine duygulandım hahahaha
evet ahiretliğim ya bilerek yazmıyom şukadar kaldı fln diye az kaldıkca duygulanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?