Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189

Günaydın canım, ben de böyleyim, karnım da çok büyük değil aslında lâkin zorlanıyorum, akşamları şişiyor, ben de sola yatarak uyuyorum sabah kendimi sırt üstü buluyorum

+1, Kız bunu ben yazacaktım sen haşlayınca ben yazmayayım dedim Zor bitirdim cidden, akşamları ben ilk trimestera döndüm 9 buçukta uyumuşum
Vallla bık bık hiç uslu durmuyorlar
Kuzum geçen ay bende biraz öyleydim sonra geçti şimdi 1 gbi yatıyorum 7.30 da kalkıyorum bazen çocuk gidince tekrar bi yatağa giriyorum ama asla uyuyamıyorum senin adına sevindim yat uyu dinlen valla mis

peki eşine "elimi tut kalkamıyom yardım et" sürecine geldiniz mi?
Yok gelmem gibide duruyor :))
Sadece yere bişey düşünce onu almaya çok üşeniyorum ayak parmaklarımla almaya çalışıyorum
Pekiii şu instada ki yere oturup bacak bacak üstüne çapraz atmayı yapabiliyor musunuz

Hıhı evet, çılgın kızlar işte
Geçenler de iyiydi bazen 12’ yi buluyordum son 1 haftadır erkenden uykum geliyor, izne ayrılacağım zaten, diyorum evde bol bol zamanım olur o zaman da kesin zabahnan uyanırım vücut alışmış yıllardır aynı saatte uyanmaya işte Sen yatak keyfi yapıyorsun, uyumasan bile çok keyifli oluyor, hem ne yapacaksın kalkıp, vücut kasların gevşesin boşver

Evet aynen acıkmasam hiç kalkmam kıza vicdan yapıp kalkıyorum:))
İzin çok iyi gelecek sanada bende 37.haftama kdr çalışmıştım eve gelince üstümü bile çıkarmadan yere yatıyordum sırt üstü bitek o bana çok iyi geliyordu sert ve düz zeminde yatmak bel ağrımı alıyordu.Allah yardımcısı olsun tüm çalışan hamişlerimizin az kaldı sabır

Olabilir bizimde var öyle komik lakaplarımız Gerçi şimdi öyle isimler olmuyor da değil hiç duyulmamış kimsede olmayan isim koyacağız diye ne isimler türetiyorlar

Ekim annelerinde bebek 55 cm doğmuş yenidoğn kıyafetler çöp
Oğlumda 53 cm di ama hastane çıkışı olmuştu tabi biraz tayt gbiydi erkeklerde bu oluyor genelde :))

Erkek bebekler öyle canım, oğlum 33 haftalık 49 cm doğmuştu, kızım normal ama daha gidemedim de söyler doktoru, bu zamana kadar normaldi boyu yani

Ekimin ilk haftasındayız hamile 3 5 kişi kalmış orda galiba hepsi emme gaz muhabbeti yaptığına göre
Aralık 15 e kadar max buralarda öyle olur demek

Ya benim Aralık sonu olmasına rağmen nedense 15 i göremeyecek hissi var ben de, iyi düşünmek istiyorum ama sezeryan olacağı içinde çok gitmez diyorum

Ay ama çok güzel adıyla yaşasın çok sevdim
Bilmem birden aklıma düştü

Ya teşekkür ederiz, benim de çok içime sindi hepsi öyle gelsin inşallah

Evet hem felsefi anlamı var, etimoloji de güzel, ayrıca tasavvufi anlamı da var; iyi olan ve bilgilendiren kişi kuran da hep övülmüş aşikar bir şekilde, etnik kökeni de sevdik derken en son öyle karar verdi yani Annesinin baş böcüğü o, bir de babası diyor ki; ona Bilge Hatun diyeceğim büyüyünce

Zatn alt yapısı anlamı böyle olmasa içinize sinmezdi sizin ben nedense hep kulağa gelen sese bakıyorum güzel mi diye ona göre ismi seviyorum yada sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…