- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 4.999
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.141
Canim bazi kadinlarin malesef boyle bulantısı cok fazla oluyormus. Allah yardımcın olsun. Gecici oldugunu düşün canim. Bak ben 2 gündür hic mide karismasi vs hicbisey yasamiyorum bir anda kaybolup gidecek seninki de merak etme iyi düşün.Kızlar doktora gittik bugün kalp atımını duymak için çok az dinletti 2 sn kadar sadece. Ve geç döllenme olduğunu söyledi. Bulantım hiç geçmediği için serum taktılar 2 saat kadar yatış verdiler az önce geldim eve ama inanır mısınız hala bulantım varben ne yapacağım bilmiyorum tadını çıkaramıyorum böyle olunca hiç kimseyle konuşmak dahi istemiyorum
İnşallah canım. Peki geç döllenme ile ilgili bilgin var mıCanim bazi kadinlarin malesef boyle bulantısı cok fazla oluyormus. Allah yardımcın olsun. Gecici oldugunu düşün canim. Bak ben 2 gündür hic mide karismasi vs hicbisey yasamiyorum bir anda kaybolup gidecek seninki de merak etme iyi düşün.
Haftasi küçük oldugu icin az dinletiyor dr.lar canim olsun daha iyi.
Yumurtlama geç olunca döllenme de geç oluyor o hiç problem değil Sonrasında düzene giriyor canım benimİnşallah canım. Peki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı
Kesin konuşmamakla birlikte tahminde bulunabilir sanırım doktor Kasım grubunda birine 10 haftalıkken kız demiş doktorKızlar 23 ünde hastaneye gidicem ıkılı test icin ama 11+6 olmus oluyorum sizce cinsiyet belli olur mu
Ay bende sorucaktım bunu benim dr gittiğimde bebek haftası son adet tarihimin ilk günü ile tam cakısıyor nasıl oluyor bu yanı reglın 1. Günü nasıl döllenme oluyor ben orayı cozemedımYumurtlama geç olunca döllenme de geç oluyor o hiç problem değil Sonrasında düzene giriyor canım benim
Aaa tsk ederimKesin konuşmamakla birlikte tahminde bulunabilir sanırım doktor Kasım grubunda birine 10 haftalıkken kız demiş doktor
Canim gec döllenme beklenen yumurtlama catlama tarihinden gec yumurtladiginda ve yumurtan da haliyle gec catladiginda hamile kalma durumunda olan durum. Benim ilk gebeligimde gec döllenme olmustu 10 gun ileriye almışlardı mesela benimkini de. Onda hicbir sorun yok merak etme canini sikma.İnşallah canım. Peki geç döllenme ile ilgili bilgin var mı
Canim doktor bilerek mi dinletmedi ?
Kistle alakali bilgim yok canim ama doktorun dedigi gibi küçülme ihtimali varsa bu güzel birsey. Moralini bozup aglama. Bebegin seni hissediyor artik
Canım üzme kendini de bebeği de ben de daha önce burda birinde okumuştum kist olunca küçülüp kayboluyomus ilerleyen haftalarda geçecek hepsi
Ben duymuştum canım hatta doğumda kistleride alıyorlar yok olmazsa, doktorunda endişelenme dediyse endişelenme zira onlar ihtimal bile olsa kötü olasılığı söylemekten çekinmezler bizim gibi duygusal bakmıyorlar neyse o..
Bebeğinden yana bir sorun olmamasına sevindim en önemlisi bu bence
Canım Lütfen ağlama İnan bana ağlamak ve kendini sıkmak üzmek kistinden daha zararlı Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
Onda da bir kaç hafta gitmek zorundayım sonrasında başlıyor doğum iznivarmış az daha ama zaten yeni sezonda çalışmicaksın demi ?
O da ilginçmiş bak hiç bilemedim simdiAy bende sorucaktım bunu benim dr gittiğimde bebek haftası son adet tarihimin ilk günü ile tam cakısıyor nasıl oluyor bu yanı reglın 1. Günü nasıl döllenme oluyor ben orayı cozemedım
Rahim genisliyoorKızlae kasık ağrısı diyen arkadaşlarımız vardı sanırım bende birkaç haftadır yok gibiydi bugün tam kasıklarımda hatta daha alt kasıklara doğru genellikle tek taraflı ve sağda olan ağrılarım başladı
inşallah hicbirsey olmaz canım icini ferah tut stres yapma bana soyledigin de hic takmadam kafayaYa öyle miii, çok iyi hissettim şu an, ağladım çok ya, üzüldüm, Allah'a çok dua ediyorum, sürecimi kolay kılsın, haftaya gideceğim kalp atışını duymak için
çok yorucu olcak senin için ama morelini bozma sabr etOnda da bir kaç hafta gitmek zorundayım sonrasında başlıyor doğum izni
Ah o rennie yi ben son aylarda kafaya dikiyordummVe kızlar doktorum dedi ki; bu ikinci gebelik olduğu için daha belirtilerin fazlalaşacaktır, göğüs ağrısı, kasık ağrısı, midede şişme, hazımsızlık, gerçekten hepsini yaşıyorum, Prilam verdi, bir de Rennie Şurup kullan ve lütfen rahatla dedi
Çok heyecanlıyım hepsi içinBen önce ikiliyi yaptircam da sonrasında nipt yaptırayım diyorum Allah izin verirse
Aslında o da genel kabul görme olduğu için öyle çoğu kadın yumurtlama gününü bilmediği için dr lar son adetin ilk gününü baz alırlar ortak bir netice olsun diye. Halbuki gerçekte döllenme 14 gün içinde oluyormuş yani aslında bizim bebişler hesaplananın aksine daha küçükler :)O da ilginçmiş bak hiç bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?