• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç 😅

Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya 😂
Bizim işsizlik 🤣

Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç 😅

Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya 😂
Anahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak 🤣🤣 suuuduru68 suuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez 🤣🤣

Anahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak 🤣🤣 suuuduru68 suuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez 🤣🤣
Bilgisayar mühendisliğimi devreye sokup işe el atıcam şimdi yazışmalarımız üzerinde veri madenciliği yapıcam 🤣🤣🤣

Bknz. Veri madenciliği, büyük veri kümelerinden kalıpları ve diğer değerli bilgileri ortaya çıkarmak için makine öğrenimi ve istatistiksel analizin kullanılmasıdır.

Back
X