- 15 Mayıs 2022
- 2.789
- 4.178
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #44.601
Ahahahah bu kadar araştırmaya bide ben çıkıyomuşum 
hiç komik olmaz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim işsizlikAhaha benimki yattı garibim malum iş güç
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya![]()
O başlıklar da güzel oluyor yalnız var yaKelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim![]()
Ay tek bu grupta arama varmış ben cahil koca kk arıyorumO başlıklar da güzel oluyor yalnız var yaDoğumdan sonra dedikoduları okuycam ben de
![]()
Anahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsakAhaha benimki yattı garibim malum iş güç
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya![]()
Aradığım kelimeler olumsuz, etkilenmek hahahahaAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak![]()
suuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
![]()
Ya konuyu o kadar hatırlamıyorum ki anahtar kelime bile seçememAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak![]()
suuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
![]()
Özele gel özeleBir tahminim var artık ama emin de olamadım, söyleyemem tabi alenen![]()
O başlıklara kapılırsan bizden sıkılabilirsin kakalı bezden daha eğlenceli şeyler de varAy tek bu grupta arama varmış ben cahil koca kk arıyorumdurun hinterland daraldı
![]()
Admin olarak siz yapmayın bariAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak![]()
![]()
Benim yazmam, gruba girmem de olaylı olmuştu demek biz sonradan girenlerin kaderi buArkadaşlar, grubumuzu itidalli olmaya davet ediyorumbulanlar olursa da lütfen söylemesin ay ortalığı karıştırdım resmen
![]()
Ahahahhaha yok artık
Herkes buluyor tek tek ya. Ben adminlikten istifa edicem hala bulamadımBir tahminim var artık ama emin de olamadım, söyleyemem tabi alenen![]()
Bilgisayar mühendisliğimi devreye sokup işe el atıcam şimdi yazışmalarımız üzerinde veri madenciliği yapıcamAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsak![]()
![]()
Son işsiz günlerimiz iki ay sonra görcem ben siziAradığım kelimeler olumsuz, etkilenmek hahahaha
Sepidecim o kadar boykota rağmen hala kovalıyorsun