Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok teşekkür ederim cevap icin
Herseyin en temiz iceriklisi olsun diye uğraşıyoruz hepimizin amacı ayni ama iste mesela alerji yapabiliyor demek ki. Tecrübeni paylastigin icin teşekkür ediyorum
Bende evde pamuk ve su kullanacagim ama dışarı ciktigimizda vs lazim olacak mendil diye o yüzden yine de alacağım. Fikir verdigin de iyi olmus dışarı ile alakali canım

Ahahha cümlenin başındaki isyanına çok güldüm
Ay ne bileyim herseyden nem kapiyoruz zaten bide böyle videolar görünce insanin kafasi karışıyor. Yoksa aksam siparis verecektim o videolari görünce bir gün daha bakayim bari dedim.
Sagol kuzum cevap icin

Kızlar bugun doktor kontrolum vardi, alt 12 gelei normale dönmüş şükür o anlik bişeydi herhalde
Hemoglobinim de 12ye yükselmiş, demir bakmadı ama o da yükseldi muhtemelen. zaten fark ediyordum hem halsizliğim hem saç dökülmem azalmıştı.
Bebitom 1,5 kg 39 cm olmuş biraz tosuncuk olacak gibi duruyor ama bakalım

Kanka biraz bol sipariş verirsin eğer içine sinen ıslak mendil bulamazsan, azaldıkça söylersin 2 günde geliyor zaten
Bir yoluna bakacagiz artik kanka haklısın. Ama molfix in izotonikli olani da temizmis aklinda olsun seninde bazen lazım olursa disarda vs acil alinmasi gereken durumlarda alınabilir.
Video’yu bende izlemiştim bu arada
Bence biz instada ortak bir keşfet havuzunun icindeyiz

Siveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin

O eczacıya cevabım "sen beni çıldırtmak mı istiyorsun, lavanta yağının östrojen üzerinde kanıtlanmış bir etkisi yok"

Pudra hiç kullanmadım, kullanan da görmedim canım etrafımda. Hiç gerek yok.

Canım bebisten ve dikislerden güzel haberler almissin cok sevindim ağrı dedigi sancı miydi nirnal ağrı mıydı acaba.
Artik agrilara öyle alismisiz ki hissetmiyor insan dimi

Canım bebisten ve dikislerden güzel haberler almissin cok sevindim ağrı dedigi sancı miydi nirnal ağrı mıydı acaba.
Artik agrilara öyle alismisiz ki hissetmiyor insan dimi
Aynen canım, sancıydi bence ama bu haftalarda normal olan bişeydi sanırım. 2-3 kez sordum hocam gördüğünüz ağrı önemli değildi demi diye değil dedi. Ama vardı cidden ağrı gece geçti şükür. Senin de kontrolün çok güzel geçer bebiş güzel kilo almıştır inşallah kuzum çıkınca yaz. Bu arada ben de Freyja93 gibi deterjan sinevo, bakım seti mustela, ilk aylar için de dışarısı için ıslak mendili waterwipes aldım biraz fiyatı yüksek. Bu dediklerimden stok yapmadım, neyin iyi gelip gelmeyeceği belli değil sonuçta değişiriz belki diye.

Oy maşallah maşallah tosuncuk tam ama artik kilo almalari yavaslayacakmis galiba.
Degerlerinin de normale dönmesi sevindirici olmus canım. Hep pozitif güzel haberler alalim hepimiz
Bizde esyalarini tamamlayalim da bende belki kasıma kalmadan yikama ütüleme islerini hallederiz diyorum.
Pudra pek lazım olmaz canım bence. Ben almayı düşünmüyorum.

Önemli olsa zaten nst ye falan yönlendirirdi canım öyle göndermezdi bence aman o kadari olur artik. Benimde oluyor mesela oyle ağrılarım. Uzun surmedikce ve dinlendikce gectiginde sorun olmamasi bizim icin Önemli malum.
Bende siveno ve incia arasinda kaldim da bakalim birini alcaz artik bugun siparisle. Sampuan da ecowell alcam galiba sampuanini yedigim...
Ayrica teşekkür ederim kuzu aminn bebisim kilosunu almıştır da güzelce büyümüştür diye dua ediyorum günlerdir daha muayene saatimize cok var evde de zaman gecmek bilmiyor kontrol günü

Canım bebeklere pudra önerilmiyor bende hiç kullanmadım

Maşallah çok sevindim canım benimde en son 28 haftada gittiğimde 1317 gram, 37 cm’di şu an kaç oldu acaba
Kanka sen nasıl yükselttin peki ekstra bir şey yaptınmı, bu pervoş acıbademin gelirlerini benden sağlıyor herhalde
Birde kızlar bebem ilk demiri aldığımdan beri maşallah aşırı hareketli ve enerjik, siz bana soruyorsunuz değişim var mı diye, demir bence direk bebeye gitti ben aynıyım çünkü

Aşko hiç anlatmıyorsun ha kontrolünü maşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Usg ile sancın olduğunu nasıl anladı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…