- 23 Ekim 2024
- 6.356
- 10.603
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.501
Bende şampuan ecowell aldım ama bakım setini nemlendirici kremini pişik kremini hepsini weleda alacamSiveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin
Bende mustela aldım pudrayı önermiyorlar hiç pişik olursa diye sudocrem aldımSiveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin
Sorma bizim de dün geçti saatler geçmedi, ama bak iyi sen çıkarmışsın 10güne ben onu beceremedimÖnemli olsa zaten nst ye falan yönlendirirdi canım öyle göndermezdi benceaman o kadari olur artik. Benimde oluyor mesela oyle ağrılarım. Uzun surmedikce ve dinlendikce gectiginde sorun olmamasi bizim icin Önemli malum.
Bende siveno ve incia arasinda kaldim da bakalim birini alcaz artik bugun siparisle. Sampuan da ecowell alcam galibasampuanini yedigim...
Ayrica teşekkür ederim kuzu aminn bebisim kilosunu almıştır da güzelce büyümüştür diye dua ediyorum günlerdirdaha muayene saatimize cok var evde de zaman gecmek bilmiyor kontrol günü
İslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdiAynen canım, sancıydi bence ama bu haftalarda normal olan bişeydi sanırım. 2-3 kez sordum hocam gördüğünüz ağrı önemli değildi demi diyedeğil dedi. Ama vardı cidden ağrı gece geçti şükür. Senin de kontrolün çok güzel geçer bebiş güzel kilo almıştır inşallah kuzum çıkınca yaz. Bu arada ben de Freyja93 gibi deterjan sinevo, bakım seti mustela, ilk aylar için de dışarısı için ıslak mendili waterwipes aldım biraz fiyatı yüksek. Bu dediklerimden stok yapmadım, neyin iyi gelip gelmeyeceği belli değil sonuçta değişiriz belki diye.
Yavas yavas baslamak lazim kuzum, biz hazir olalim da onlar yine zamaninda gelsinOy maşallah maşallah tosuncuk tamama artik kilo almalari yavaslayacakmis galiba.
Degerlerinin de normale dönmesi sevindirici olmus canım. Hep pozitif güzel haberler alalim hepimiz
Bizde esyalarini tamamlayalim da bende belki kasıma kalmadan yikama ütüleme islerini hallederiz diyorum.
Pudra pek lazım olmaz canım bence. Ben almayı düşünmüyorum.
Asko baska bi doktora daha danistim, solgar gentle iron kullanmami onerdi gunde 2 tane ondan aliyorum baya toparladi beniMaşallah çok sevindim canımbenimde en son 28 haftada gittiğimde 1317 gram, 37 cm’di şu an kaç oldu acaba
Kanka sen nasıl yükselttin peki ekstra bir şey yaptınmı, bu pervoş acıbademin gelirlerini benden sağlıyor herhalde
Birde kızlar bebem ilk demiri aldığımdan beri maşallah aşırı hareketli ve enerjik, siz bana soruyorsunuz değişim var mı diye, demir bence direk bebeye gittiben aynıyım çünkü
Weleda da mantikli bana biraz pahali geldi ama mustelada sorun yasarsam ona gecerim gibi ben de askoBende şampuan ecowell aldım ama bakım setini nemlendirici kremini pişik kremini hepsini weleda alacam
Ayyy iyi ki sormadan almamisim ya pudrayiBende mustela aldım pudrayı önermiyorlar hiç pişik olursa diye sudocrem aldım
Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyımAşko hiç anlatmıyorsun ha kontrolünümaşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Usg ile sancın olduğunu nasıl anladı acaba
Ay tam bir piremses beşiğiValla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyımkızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır Eki Görüntüle 3656928
Inşallah canım, ben de o mantıkla aldım bide yeğenlerimin üçüne de kullandık konak vs olmadı memnundular yani. Islak mendil içeriği en temizlerden fiyatı yüksek diğerlerinden an azından ilk 2 ay falan tam içime sinsin istedim, sonra pureseed e diğer yine içeriği temizlere geçeriz dedimİslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdiben de stoklu almadim birer tane aldim hepsinden, mustelaya da yillarin markasi ve sertifikali diye guvendim ya insallah bebeklerimize iyi gelir
Cok guzelmis buuuValla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyımkızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır Eki Görüntüle 3656928
Bundan sonra Tüm çocuklarımda beni aralık ayı annelerinde göreceksinizHarvardlı bilim insanları yay ve oğlak burçları başarılı olura getirmiş kızlar hadi yine iyi bebelerimiz
Kibele misin be kadınBundan sonra Tüm çocuklarımda beni aralık ayı annelerinde göreceksiniz
Inşallah canım demi ya birbirimizin güzel haberleri çok mutlu ediyo. Oyy sen hasret kaldın minnak kızınasizin kavuşmalar ayrı güzel oluyo büyümüş oluyo Biz de rahim ağzı odaklı Haftaiçi git bence, hafta ortasında dönmüş olur heralde doktorun 10gündü izni. Motivasyon olur sana da görmek minik kuşu
Egebaby i alacaktım ben de ikisini de görme şansımız yok sanıyodum kuzum, bunda görme şansı olunca eşim gitti bayağı tok dedi mobilyası, videolar attı banaAy tam bir piremses beşiğiaşkım bende başta bakmıştım buna ama burdaki kızlar egebaby diyince onu alayım dedim güle güle kullansın, içinde uyusunda büyüsün gelince kurulumdan sonra yorumlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?