Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bende şampuan ecowell aldım ama bakım setini nemlendirici kremini pişik kremini hepsini weleda alacam

Bende mustela aldım pudrayı önermiyorlar hiç pişik olursa diye sudocrem aldım

Sorma bizim de dün geçti saatler geçmedi, ama bak iyi sen çıkarmışsın 10güne ben onu beceremedim alsam mı almasam mı dedim yinr haftasında gittim Hocaya dedim hocam zararı var mı ultrasonun hemdee çok dedi güldü hani 2 haftaya çıkar artık der gibi tabiki zararı yokmuş çok şükür zaten 5 dk bile sürmüyo napim.

İslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdi ben de stoklu almadim birer tane aldim hepsinden, mustelaya da yillarin markasi ve sertifikali diye guvendim ya insallah bebeklerimize iyi gelir

Yavas yavas baslamak lazim kuzum, biz hazir olalim da onlar yine zamaninda gelsin

Asko baska bi doktora daha danistim, solgar gentle iron kullanmami onerdi gunde 2 tane ondan aliyorum baya toparladi beni

Aşko hiç anlatmıyorsun ha kontrolünü maşallah her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Usg ile sancın olduğunu nasıl anladı acaba
Valla rahmin kasılmasını anladı sanırım usg ile. Canımmm bizim kontroller haftalık ve 5 dk lıkla oyüzden yoksa paylaşmaz mıyım kızımın eli kafasında derin düşüncelerdeydi yüzünü yakalayamadı hoca. Bu aradaaa sepideee meltemkidsle egebaby arasındaydık biz bi baktık meltemkids sitelerde mağazası var, eşim gitti bugün showroomda da varmış, aldı inşallah sonraki oda eşyasını annesi gezer alır

Ay tam bir piremses beşiği aşkım bende başta bakmıştım buna ama burdaki kızlar egebaby diyince onu alayım dedim güle güle kullansın, içinde uyusunda büyüsün gelince kurulumdan sonra yorumlarını bekliyorum

İslak mendil almamistim ben de ona bakayim simdi ben de stoklu almadim birer tane aldim hepsinden, mustelaya da yillarin markasi ve sertifikali diye guvendim ya insallah bebeklerimize iyi gelir
Inşallah canım, ben de o mantıkla aldım bide yeğenlerimin üçüne de kullandık konak vs olmadı memnundular yani. Islak mendil içeriği en temizlerden fiyatı yüksek diğerlerinden an azından ilk 2 ay falan tam içime sinsin istedim, sonra pureseed e diğer yine içeriği temizlere geçeriz dedim

Cok guzelmis buuu piremses yatagi

Ayy evet şimdi büyümüştür, eşim de çok heyecanlanıyor, onu göreceğiz kimbilir ne kadar büyüdü kızımız diyoruz Aşk bunlar aşk ya

Egebaby i alacaktım ben de ikisini de görme şansımız yok sanıyodum kuzum, bunda görme şansı olunca eşim gitti bayağı tok dedi mobilyası, videolar attı bana kurulumu da onlar yapacak. Inşallah ben de beğenirim canlı da, yorum yaparım tabi gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…