- 18 Kasım 2024
- 692
- 532
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.221
Lansinoh elektrikli aldım canım tekli olanınıKızlar süt sağma pompası olarak ne aldınız ?
Lansinoh elektrikli tekli olanı aldım ben de kuzu.Kızlar süt sağma pompası olarak ne aldınız ?
Kuzum ben çiftli aldım, indirim yakaladım 3745'e aldım ama şu anki fiyata bak delirmiş bunlarCanım tekli mi aldın bide ne kadara aldın
Sen baya iyi fiyata almışsın canım suanki fiyat hakkında ne diyeceğimi bilemedim şoka girdimKuzum ben çiftli aldım, indirim yakaladım 3745'e aldım ama şu anki fiyata bak delirmiş bunlar
Ne zaman almıştın canım ? İyice abartmışlar ben de Kasım indirimlerini bekliyorumKuzum ben çiftli aldım, indirim yakaladım 3745'e aldım ama şu anki fiyata bak delirmiş bunlar
Ben Lansinoh tekli giyilebilir aldım canımKızlar süt sağma pompası olarak ne aldınız ?
Canm midenden rahatsizsin sanırım geçmiş olsun. Ben de 11haftalik hamileyim ekşi dokunuyor diye yemoyodum ama şimdi ekşi olmayan şeyleri yiyemiyorum desem yeridir o yüzden çok rahatsız oldum. Bana karbonatlı su çok iyi geliyor. 1cay bardağı suya 1çay kaşığı karbonat ekliyorum. Doktoruma danıştım istediğin kadar kullanabilirsin dedi. Siz de danışın istersiniz ilaçtan daha iyi olduğunu düşünüyorumMide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.
Sabahlari aç karnina tahin ye. Asitli yiyecekleri yememeye çalış.
Yatarken yastigin biraz dik olsun. Yani cok yapacak birsey yok ne yazik ki ilaclar dışındaaynen canım kar zarar hesabi yapılıp karar veriliyor iste napalim ne gerekiyors aonu kullaniyoruz
Ay Allah'ım iyice kafam karıştı yarın çalışabilir alacağım, sonra rapor oluyorsa artık alırım yaGünaydın kızlar
annabelica güzel haberlerle gel canım ben de yarın doktorumu arayacağım, gelmişse ve gel derse gideceğim kontrole çok özledim
babylovee canım araban hayırlı olsun Güle güle kullansın oğluşun
Sunsun9 canım ben de Lansinoh var elektrikli olan
sirinm canım izin işini ben sordum alabilirsin dediler sorun olmuyormul ama güven alamadım riske girmemek için iznimi diğer yıla bırakacağım, 32’ de ki durumuma göre çalışır/çalışamaz raporu alacağım
Ağustosta almışım kuzumNe zaman almıştın canım ? İyice abartmışlar ben de Kasım indirimlerini bekliyorum
Ay Allah'ım iyice kafam karıştı yarın çalışabilir alacağım, sonra rapor oluyorsa artık alırım yaolmuyor 16 haftadan gidiyor dediler hep
Ağustosta almışım kuzum
Dur bir de gidip müdür yardımcısına soracağımBen de dedim hatta, arkadaşım dedi olmuyormuş, kurumdan kuruma değişir dediler ama güvenemedim işte ne olur ne olmaz kullanmayayım yazık olmasın dedim, bizim İK öyle der sonradan sorun çıkarırlar diye endişelenmedim değil, ben kendi işimi takip edeceğim
Dur bir de gidip müdür yardımcısına soracağım
Çok üzülüyorum bu duruma yaSor canım32 de çalışır raporu alırım diye düşünüyorum 1-2 hafta daha çalışıp ayrılacağım inşallah, bedenim ne zaman tamam derse o zaman
Kanka kafayı yemiş bunlar, 2 hafta sonrada indirim oldu oleyy modunu açmışlarKuzum ben çiftli aldım, indirim yakaladım 3745'e aldım ama şu anki fiyata bak delirmiş bunlar
Dün de dedik ya kuzu kasım indiriminde bazı şeyler gerçekten güzel düşüyor ama bazıları da böyle 3 kata çekip sonra indirim diyor, bindirimden indirimKanka kafayı yemiş bunlar, 2 hafta sonrada indirim oldu oleyy modunu açmışlar
Ay bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyorDün de dedik ya kuzu kasım indiriminde bazı şeyler gerçekten güzel düşüyor ama bazıları da böyle 3 kata çekip sonra indirim diyor, bindirimden indirim
Kuzu sadece o nem spreyi verdi ya nazalnem onu kullanıyorum sabah akşam ve gece uyurken buhar makinesiyle bütünleşiyorumAy bu arada aşkım bende hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum, o spreyler banamısın demiyorhatta geçen dedim ki hamileliğimin son aylarını yaza denk getirecem sonbahar alerjisiyle uğraşamıyorum. Sen neler yapıyorsun şu an ekstra?
Eşimde diyor doğumdan sonra geçer dimi gruptaki arkadaşlarında varmı diyorKuzu sadece o nem spreyi verdi ya nazalnem onu kullanıyorum sabah akşam ve gece uyurken buhar makinesiyle bütünleşiyorumaçıkçası sanırım başka çözüm yok, bir de hafta ilerledikçe zaten nefes darlığı oluyor + burun tıkanıklığı Hatta artık şey düşünmeye başladım doğumdan sonra düzelir di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?