• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Pekii sevgili kızlar kirli çamaşır sepeti konusunu ne yaptınız 🙃 aldınız mı?
Şu desenli olanlardan mı bahsediyorsun kanka bebek kıyafeti atılıyor bu tarz mı mesela

Eklentiler

• IMG_5956.webp
    IMG_5956.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 54
Eşim son attığım yeşil duvarlı olanı çok beğendi ama ben dolaplardaki çizgilerden pek hoşlanmadım. Aslında odasını da aynen böyle yeşilli dekore etmek istiyorum baya tatlı oluyo bebek odalarında :emir_bebek:
sirinm sirinm ile akrabalığınız var mı 🤣🤣🤣 anam bulaşıcı burda her şey

Kanka diğerleri güzel ama çişli mişli attığında ıslanacak gibi 🫠😆😆😆 daha detaylı bakmadım, çoğunluk ne alacak takipteyim
Aynen işte canım leke olur elimizde yıkar sepete atarız yine nemli kalabilir vs bez olması sıkıntı olabilir. Bakalım araştıranlar, alanlar var mı 🙃

babylovee babylovee naptınız, nasıl geçti kontrol canım ☺️
Canım sagol güzel dualarin icin🙏🌸

Ay eve anca geldik gibi birsey ya.. cok yoruldum resmen. Cocugum da huzursuz mu oldu ne olduysa karnımda toplanıyor duruyor belimi karnımı ağrıtıyor durup durup..

Kuzum şükür iyi gibiydi ya. Kilo soylemek istemedi bu hafta. Sonraki kontrole bakariz dedi.
Kalp atışını detaylı duymaya çalıştı birkac kez bakti pozisyonu uygun olmadigi icin. Başı asagidaymis ama arkasi dönük asla yüzünü göstermiyor zaten.
Rahim ağzı ile ilgili de eh iste gibi bir durum var anladığım kadarıyla. Bu haftalarda böyle olur zaten dedi. Yani o umdugumuz tam kapalilık durumu yok galiba.
Enfeksiyon icin zaten ilac başladım onu kullan dedi.
Bu hafta ici kan uyuşmazlığı ignesi ol dedi. Cok üst üste oldu senin igneler falan dese de vurmamiz lazim artik dedi. 3.kez olacak benim kan uyuşmazlığı ignesi.
Artık alisveris yapalim mi dedim yap yap tabi dedi 🥲
Yani aslında karışık bir muayene gibi birsey oldu 🤷🏻‍♀️ eve geldigimden beri şu bebisin hareketleri biraz agri verici olmasa biraz daha rahat olurdum galiba ama.

🤣🤣 ayni sondayız kuzum vernik yüzünden kayından vazgeçtim ha vernik ha boyası dedim 😅 1 akşamım waterwipes mı pureseed mi ile geçti. Içeriğin aynı olduğuna karar verdiğim halde gittim güzelce kazıklandım 🤣 Halbuki ne yani okadar düşünecek ne var. babylovee babylovee desen gecenin 3ünde incia mi siveno mu 🤣🤣🤣
Ufaktan hepimiz hunileri takcaz ya didik didik birseyleri kafaya takmaktan 😄 bence bebisler dogunca ister istemez anlık çözüm odaklı olacagiz😄 biraz daha rahat oluruz

Back
X