- 23 Ekim 2024
- 6.350
- 10.584
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #42.561
Şu desenli olanlardan mı bahsediyorsun kanka bebek kıyafeti atılıyor bu tarz mı meselaPekii sevgili kızlar kirli çamaşır sepeti konusunu ne yaptınızaldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu desenli olanlardan mı bahsediyorsun kanka bebek kıyafeti atılıyor bu tarz mı meselaPekii sevgili kızlar kirli çamaşır sepeti konusunu ne yaptınızaldınız mı?
Ay bildiğin çocuk odasıBaktıklarımı size de atayım bu arada bazıları yerel mağazalar ama fikir olsun. Fiyatları 40 bin ile 75 bin tl arasındaydı.
Eşim son attığım yeşil duvarlı olanı çok beğendi ama ben dolaplardaki çizgilerden pek hoşlanmadım. Aslında odasını da aynen böyle yeşilli dekore etmek istiyorum baya tatlı oluyo bebek odalarındaAy bildiğin çocuk odası![]()
Aynenn kuzumŞu desenli olanlardan mı bahsediyorsun kanka bebek kıyafeti atılıyor bu tarz mı mesela
Eşim son attığım yeşil duvarlı olanı çok beğendi ama ben dolaplardaki çizgilerden pek hoşlanmadım. Aslında odasını da aynen böyle yeşilli dekore etmek istiyorum baya tatlı oluyo bebek odalarında![]()
Kanka diğerleri güzel ama çişli mişli attığında ıslanacak gibiAynenn kuzum Eki Görüntüle 3657048 o tarz mı alıcaksınız yoksa bu tarz direkt çamaşır sepeti mi?
Ben bu tarz aldım yuvarlak Cherry Collection El Yapımı Bambu Yuvarlak Çamaşır Sepet - Fiyatı, YorumlarıAynenn kuzum Eki Görüntüle 3657048 o tarz mı alıcaksınız yoksa bu tarz direkt çamaşır sepeti mi?
Ahahaha zevklerimiz benziyor olabilir
Aynen işte canım leke olur elimizde yıkar sepete atarız yine nemli kalabilir vs bez olması sıkıntı olabilir. Bakalım araştıranlar, alanlar var mıKanka diğerleri güzel ama çişli mişli attığında ıslanacak gibidaha detaylı bakmadım, çoğunluk ne alacak takipteyim
Genelde böyle alınıyo canım aynen. Nasıl kalitesi beğendin miBen bu tarz aldım yuvarlak Cherry Collection El Yapımı Bambu Yuvarlak Çamaşır Sepet - Fiyatı, Yorumları
Yeşil olmazsa huzur yokAhahaha zevklerimiz benziyor olabilirayrıca erkek çocuk için çok seçenek yok malesef
mavi çok klasik ya bej kahve tonları ya da yeşil gri tonları
odasında huzurla uyusun diye yeşili seçtim
![]()
Evet çok güzel yorumlarda genelde bebek odası için yazdım yazmışlar bende ondan tercih etttim çok beğendimGenelde böyle alınıyo canım aynen. Nasıl kalitesi beğendin mi![]()
Nasılsın bu arada canım daha iyisin demi inşallahEvet çok güzel yorumlarda genelde bebek odası için yazdım yazmışlar bende ondan tercih etttim çok beğendim
Çok şükür bugün iyiyim dün baya bir telaş yaptırdı bebiş ama bugün rahatızNasılsın bu arada canım daha iyisin demi inşallah
Çok şükürÇok şükür bugün iyiyim dün baya bir telaş yaptırdı bebiş ama bugün rahatız
Aynen öyle vallaÇok şükürarada öyle telaşlandırıyolar bizi minnoşlar
Canım sagol güzel dualarin icin
Ufaktan hepimiz hunileri takcaz ya didik didik birseyleri kafaya takmaktanayni sondayız kuzum vernik yüzünden kayından vazgeçtim ha vernik ha boyası dedim
1 akşamım waterwipes mı pureseed mi ile geçti. Içeriğin aynı olduğuna karar verdiğim halde gittim güzelce kazıklandım
Halbuki ne yani okadar düşünecek ne var.
babylovee desen gecenin 3ünde incia mi siveno mu
![]()