• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım sagol güzel dualarin icin🙏🌸

Ay eve anca geldik gibi birsey ya.. cok yoruldum resmen. Cocugum da huzursuz mu oldu ne olduysa karnımda toplanıyor duruyor belimi karnımı ağrıtıyor durup durup..

Kuzum şükür iyi gibiydi ya. Kilo soylemek istemedi bu hafta. Sonraki kontrole bakariz dedi.
Kalp atışını detaylı duymaya çalıştı birkac kez bakti pozisyonu uygun olmadigi icin. Başı asagidaymis ama arkasi dönük asla yüzünü göstermiyor zaten.
Rahim ağzı ile ilgili de eh iste gibi bir durum var anladığım kadarıyla. Bu haftalarda böyle olur zaten dedi. Yani o umdugumuz tam kapalilık durumu yok galiba.
Enfeksiyon icin zaten ilac başladım onu kullan dedi.
Bu hafta ici kan uyuşmazlığı ignesi ol dedi. Cok üst üste oldu senin igneler falan dese de vurmamiz lazim artik dedi. 3.kez olacak benim kan uyuşmazlığı ignesi.
Artık alisveris yapalim mi dedim yap yap tabi dedi 🥲
Yani aslında karışık bir muayene gibi birsey oldu 🤷🏻‍♀️ eve geldigimden beri şu bebisin hareketleri biraz agri verici olmasa biraz daha rahat olurdum galiba ama.
Sen onu rahatsız ettin ya oda seni rahatsız ediyor amnesi😁😁

Siveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin 🥲🥲
Mustelanin ürünleri güzel. Bu arada özel hastane ise bazı hastaneler mustelanin setini hediye ediyor, kızımda öyle oldu, bilmediğim için ben de almıştım upuzun süre kullandık, bu kez böyle bir şey var mı sorup almayı düşünüyorum.Pudrayi Dr lar önermiyorlar

Ay eve anca geldik gibi birsey ya.. cok yoruldum resmen. Cocugum da huzursuz mu oldu ne olduysa karnımda toplanıyor duruyor belimi karnımı ağrıtıyor durup durup..

Kuzum şükür iyi gibiydi ya. Kilo soylemek istemedi bu hafta. Sonraki kontrole bakariz dedi.
Kalp atışını detaylı duymaya çalıştı birkac kez bakti pozisyonu uygun olmadigi icin. Başı asagidaymis ama arkasi dönük asla yüzünü göstermiyor zaten.
Rahim ağzı ile ilgili de eh iste gibi bir durum var anladığım kadarıyla. Bu haftalarda böyle olur zaten dedi. Yani o umdugumuz tam kapalilık durumu yok galiba.
Bu hafta ici kan uyuşmazlığı ignesi ol dedi. Cok üst üste oldu senin igneler falan dese de vurmamiz lazim artik dedi. 3.kez olacak benim kan uyuşmazlığı ignesi.
Yani aslında karışık bir muayene gibi birsey oldu 🤷🏻‍♀️ eve geldigimden beri şu bebisin hareketleri biraz agri verici olmasa biraz daha rahat olurdum galiba ama.
Oh çok şükür olumsuz bişey olmamasına sevindim 🙏🥰 Aynen haftada 1 gidiyoruz ya benim kilomada bakmıyo artık bebişinkine de. Hatta yüzü için bile geçen hafta görmüştük zaten dedi 🙈
Kan uyuşmazlığı iğnesini çok araştırdım en masumu kuzum, hiç tereddütün olmasın. Aşı vs ile zerre alakası yok, hazır antikor veriyor vücudumuza.
Bu haftalar çok topak gibi oluyo bu bebitolar bence, benimki de gün içinde birkaç kez sağda toplaşıyo dıştan görünen bir tümsek oluyo resmen.
Oy alışverişi sordun demek 🥰🥰
Ne zaman gidicen tekrar canım 🙃

Sen onu rahatsız ettin ya oda seni rahatsız ediyor amnesi😁😁
Ay sorma teyzesi. Ben rahatsiz etmedim halbuki doktor amcasi rahatsiz ettiii ama ihale bana kaldı 🥲 ama yani cocugum surekli bir toplanma halinde ya bende elimi bile degmiyorum karnıma artik sinirleniyor galiba hemen yine toplanıyor.
Cok sinirli cokkk. Azcik müzik dinletcem galiba😄

Oh çok şükür olumsuz bişey olmamasına sevindim 🙏🥰 Aynen haftada 1 gidiyoruz ya benim kilomada bakmıyo artık bebişinkine de. Hatta yüzü için bile geçen hafta görmüştük zaten dedi 🙈
Kan uyuşmazlığı iğnesini çok araştırdım en masumu kuzum, hiç tereddütün olmasın. Aşı vs ile zerre alakası yok, hazır antikor veriyor vücudumuza.
Bu haftalar çok topak gibi oluyo bu bebitolar bence, benimki de gün içinde birkaç kez sağda toplaşıyo dıştan görünen bir tümsek oluyo resmen.
Oy alışverişi sordun demek 🥰🥰
Ne zaman gidicen tekrar canım 🙃
Cok sagol kuzum 🥲🥰 benim kiloma bakti bu hafta gecen hafta fln bakmamisti da şükür azıcık almışım yaa 🙏🥲 az daha alayım inşallah da...
Bizimki zaten yüz göstermiyor asla🙈aha böyle duruyordu gecen muayenede.
Kan uyuşmazlığı ignesi ben 3.ye olcam kuzu 2 kere oldum zaten. Ama simdi bu hafta hem grip aşısı oldum ondan önce de tetanoz aşısı, şimdi de kan uyuşmazlığı ignesi, sonra belki bir haftaya yine tetanoz🤦🏻‍♀️😂 doktor bile artik cok igneler oldu senin üst üste dedi yani.
Ay sordum yaa 🥲 yapın hazırlığınızı artik dedi. Bir kez dışarı çıkabilir miyim deidm ona da çık çık tamam dedi🥰 ama bakalim iyi hissedersem tabii..
Kuzu haftaya cagirdi cuma yada cumartesi bakalim.
Sen ne zaman gideceksin ?

Ay sorma teyzesi. Ben rahatsiz etmedim halbuki doktor amcasi rahatsiz ettiii ama ihale bana kaldı 🥲 ama yani cocugum surekli bir toplanma halinde ya bende elimi bile degmiyorum karnıma artik sinirleniyor galiba hemen yine toplanıyor.
Cok sinirli cokkk. Azcik müzik dinletcem galiba😄
Ay dinlet aşkım mutlaka şimdiden duyduğu sesler beyninde kalıyormuş 🤩 ben arada dualarıda açıp dinletiyorum

Ohh maşallah her şey yolunda kuzum 😍 bu arada kiloya 2 haftada bir bakılırmış daha erken olunca doğru sonuç vermezmiş hiç canını sıkma kuzum 🥰 bende çok ayakta olunca yorulunca karnımda toplanmalar çok oluyor, sen bide alışkın değilsin yürüyüp ayakta kaldığın için olmuştur ❤️

Cok sagol kuzum 🥲🥰 benim kiloma bakti bu hafta gecen hafta fln bakmamisti da şükür azıcık almışım yaa 🙏🥲 az daha alayım inşallah da...
Bizimki zaten yüz göstermiyor asla🙈aha böyle duruyordu gecen muayenede.
Kan uyuşmazlığı ignesi ben 3.ye olcam kuzu 2 kere oldum zaten. Ama simdi bu hafta hem grip aşısı oldum ondan önce de tetanoz aşısı, şimdi de kan uyuşmazlığı ignesi, sonra belki bir haftaya yine tetanoz🤦🏻‍♀️😂 doktor bile artik cok igneler oldu senin üst üste dedi yani.
Ay sordum yaa 🥲 yapın hazırlığınızı artik dedi. Bir kez dışarı çıkabilir miyim deidm ona da çık çık tamam dedi🥰 ama bakalim iyi hissedersem tabii..
Kuzu haftaya cagirdi cuma yada cumartesi bakalim.
Sen ne zaman gideceksin ?
Ben de haftaya gidicem canım cuma giderim büyük ihtimalle yine. Doğru sen biraz üst üste oldun. Ben tetanozla kan uyuşmazlığı arasında 4 gün bırakmıştım. Benim ki yarım da olsa arada gösteriyo yüzünü hakkını yemiyim minnoşumun 🥹 Ay inşallah artık riskli haftaları atlattık sanki inşallah 🙏🥲

Ay dinlet aşkım mutlaka şimdiden duyduğu sesler beyninde kalıyormuş 🤩 ben arada dualarıda açıp dinletiyorum
Bende dinletiyorum bazen rahatlatıcı müziklerden bazen meryem suresi🥲
Güzel bebislerimize Güzel huylar versin Allahım 🙏 hersey yolunda olsun hep. Daha sizin konusmalarinizi bile okuyamadim alisverissel konular konusulmus😁
Ama arabada yata yata git yata yata gel beynim sulaniyor yaa.. bide aksam trafigine kaldık dur kalk dur kalk derken iyice evin önünde artık çıkarma derecesine geldim 🥴

Bende dinletiyorum bazen rahatlatıcı müziklerden bazen meryem suresi🥲
Güzel bebislerimize Güzel huylar versin Allahım 🙏 hersey yolunda olsun hep. Daha sizin konusmalarinizi bile okuyamadim alisverissel konular konusulmus😁
Ama arabada yata yata git yata yata gel beynim sulaniyor yaa.. bide aksam trafigine kaldık dur kalk dur kalk derken iyice evin önünde artık çıkarma derecesine geldim 🥴
Off yaa, sen biraz aşkım uykunu feda ette erken saatlere al artık randevunu ☹️

Ben de haftaya gidicem canım cuma giderim büyük ihtimalle yine. Doğru sen biraz üst üste oldun. Ben tetanozla kan uyuşmazlığı arasında 4 gün bırakmıştım. Benim ki yarım da olsa arada gösteriyo yüzünü hakkını yemiyim minnoşumun 🥹 Ay inşallah artık riskli haftaları atlattık sanki inşallah 🙏🥲
Güzel sağlıklı haberlerle gelelim kuzum 🙏evet üst üste geldi birazcik benim ama olsun napalim şifa olsun. Şu enfeksiyondan da bi kurtulsam 🙏
Ya seninki yine insafliymis o zaman. Benim ogluş hemen kızıyor küsüyor tripcan 😄 niye getirdiniz yine buraya der gibi 😂
Ayy şükür kuzu yaa.. riskli haftalar yavas yavas geride kaliyor. Dedim hocam 36 benim hedefim ya görür müyüz diye güldü 😁 neden olmasin görebiliriz tabi dedi. Iste hemen icimde umut tufanlari coşuyor oyle olunca..

Off yaa, sen biraz aşkım uykunu feda ette erken saatlere al artık randevunu ☹️
Randevu bulamadigimiz icin mecburen aksam 5e son randevusunu aldik kuzum ya 🙁 cumartesi günleri bazen 3 4 hafta onceden doluyor doktorun.
Yoksa erkene olsa erken gidip gelirdik rahatca. Ay sağlık olsun da artik napayim mide bulantisina da katlanıyorum 🥲

Ohh maşallah her şey yolunda kuzum 😍 bu arada kiloya 2 haftada bir bakılırmış daha erken olunca doğru sonuç vermezmiş hiç canını sıkma kuzum 🥰 bende çok ayakta olunca yorulunca karnımda toplanmalar çok oluyor, sen bide alışkın değilsin yürüyüp ayakta kaldığın için olmuştur ❤️
Kuzum benim cok sagol 🙏🌸 ben her hafta gidiyorum ya o yüzden bide doktor da yaniltmasin bizi simdi dedi. Dedigin gibi gelecek hafta bakalim gecen hafta ile bakariz o zamn anlariz kilo alma durumunu dedi. Bende siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim. Zaten bakmayalim yapmayalim dedigi hic bir seye itiraz etme şansım yok. Yap dedigine de yapmam deme şansım yok çünkü ben tam bir riskli gebeyim😃 kendisi de diyor zaten riskli gebeligin hakkini verdin sana neler yapmadik kiii nelerr diye.
Ay olabilir dogru kuzum bu arada hep yattigimdan bugunde aktiflesince cocugum anne kadin yat artik demek istedi heralde. Böyle düşünmemiştim sagol gerçekten 💗

Son düzenleme:
Bu arada kızlar kimler yaşıyordu tam hatirlayamiyorum ama sanki demet1374 demet1374 Pamlok Pamlok sizinle konustuk bi bu durumu baskada yaşayan varsa eger,
Bu pelvik bölge ağrısı vajina kemikleri ağrısı falan normalmis artik olabilir dedi. Bide benim bebis bugun basi asagidaydi, baskı hissi daha da artabilir ağrın daha da olabilir endise etme normal dedi. Aklinizda olsun.
Demek ki boyu uzuyor kilosu artıyor iyice baskı artiyor ve agri oluyor.

Güzel sağlıklı haberlerle gelelim kuzum 🙏evet üst üste geldi birazcik benim ama olsun napalim şifa olsun. Şu enfeksiyondan da bi kurtulsam 🙏
Ya seninki yine insafliymis o zaman. Benim ogluş hemen kızıyor küsüyor tripcan 😄 niye getirdiniz yine buraya der gibi 😂
Ayy şükür kuzu yaa.. riskli haftalar yavas yavas geride kaliyor. Dedim hocam 36 benim hedefim ya görür müyüz diye güldü 😁 neden olmasin görebiliriz tabi dedi. Iste hemen icimde umut tufanlari coşuyor oyle olunca..
Ben de kulağı tersinden tutarak sordum kuzum 😅 Hocam 30 a geldik sayılır çok şükür, peki doğum tarihiyle ilgili öngörünüz ne 🙈 Dikişle 29ları atlatan genelde 36ları rahat görüyo dedi bana da 🥹🥹🥰🥰

Kuzu verniklisi de var ama ham olarakta satılıyor ben ham olanı düşündüm 🥰 ya tabi ki zararlı şeylerden %100 koruyamayız ama bile bile ladeste olmak istemedik ne bileyim 🤷‍♀️ en azından yenidoğan zamanı ne kadar koruyabilirsek işte 😢 bende waterwipes alıcam bu arada 😅 kazıklananlara +1 🫠

Aynen kuzum ama sıkıntı şu ki mobilyanın kendisi de ahşap değilse formaldehit salıyormuş 🤷‍♀️ ama yaklaşık 1-2 yıl içerisinde saldığı formaldehit sıfırlanıyor, yani o yüzden evimizdeki mobilyalardan dolayı bir problem yok yeni alınan özellikle mdf mobilyalarda oluyormuş. Suntalam ya da yongalam o konuda daha sağlıklıymış ama mdf çok daha pahalıya satılıyor daha dayanıklı olduğu için. 2 gündür kafam bir milyon oldu bunları araştırmaktan 🤣 o yüzden ne alsak maruz kalacak ama en aza indirgemeye çalışıyoruz bir şekilde
Aaa bak bunu bilmiyordum 🤣 eşim hiçbir şeye karışmaz ama mobilyada tek kırmızı çizgisi vardır MDF olması 🙈 daha pahalı evet ama 3-5 fazla olsun kaliteli olsun der. Zaten bu sebeple hazır alamadık çünkü hazırda 1 tane MDF bulduk onun da tarzı istediğimiz gibi değildi. Artık bakalım ne çıkacak 🤣

Baktıklarımı size de atayım bu arada bazıları yerel mağazalar ama fikir olsun. Fiyatları 40 bin ile 75 bin tl arasındaydı.
Ay şu mavi beyaz çok cici 😍 oyuncak sepetli oturma ünitesi falan çok güzelmiş, onu burada görsem mavileri yeşil ya da gri yapıp alabilirdim valla. Şimdi biz aynı şeyi yaptırıyoruz sayılır 100 bine geldi

Eklentiler

• 1000158292.webp
    1000158292.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
Back
X