Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Pozisyonu sana dönükmüş ya içten içten yapıyo demek ki ondan huzursuz etmiş olabilir bir de popoyu dışarı verince işte karnında toplanmış gibi hissediyosundur

Pudra ben hiç kullanmadım .sanki zararlı diyorlardı ama sebebini hatırlayamadım cnm

babylovee canım çok sevindim kontrolün iyi geçmesine. Alışverişi de sormuşsun
Cok sağol kuzum. Hersey yolunda ilerlesin insallah. Yavrum kilo alsin büyüsün hersey yolunda gitsin dikisler de beni 36 38 lere götürsün bebisimle amin evet alisverisi de sordum bisiler alirken azicik daha rahat olmaya caliscam

Pozisyonu sana dönükmüş ya içten içten yapıyo demek ki ondan huzursuz etmiş olabilir bir de popoyu dışarı verince işte karnında toplanmış gibi hissediyosundur
Ya ne tatlı anlattın ogluşumun dötünü sevesim geldi oyyy poposu disari dönük mantıken dimi onu kaldırıp indirdikce agri oldu yerim kız seni

Kan akımı artmış olabilir mi acaba bundan dolayı kilo alımında fazla olabilir gibi geliyor sonraki muayenede canım

Salonda olsa bence gerekiyor canım

Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki ben de yarın falan doktora gitmeyi düşünüyordum, bugün bir cenazemiz vardı biraz yürüdüm ama akşam ağrıdan yürüyemiyordum ayaklarım adım atmıyordu resmen çok korktum. Ağrı kesici içtim ayağa kalktığımda yineağrım oluyor ama oturunca bişey yok. Galiba dediği gibi pozisyondan kaynaklı ve normal bişey. Bazılarımız daha ağrılı geçirecek sanırım. Senin şuan nasıl ağrılar peki kuzu

Bu arada eşin doğru söylemiş canım sebebini sormadım ama gebe okulunda salonda duş aldırın demişti ebe. Soğukluk ve alanın genişliğinden dolayı daha rahat daha sakin yaptırabileceğimiz için olabilir. Banyoda daha apar topar olurmuş gibi geldi, sakin huzurlu olması çok önemli. Bebişler ilk banyoda ağlamaz, ilk banyodaki kötü tecrübelerinden dolayı sonrakilerde ağlar demişti. Ortam ve bizim panik olmadan yıkamamız bebişlerimize güven verecekmiş

Halıyı katladım şu an ay hiç böyle düşünmemiştim okulun faydaları işte
Eşim bu arada bildiğinden değil, kendi yaşadığından yorum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…