Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Cok sağol kuzum. Hersey yolunda ilerlesin insallah. Yavrum kilo alsin büyüsün hersey yolunda gitsin dikisler de beni 36 38 lere götürsün bebisimle amin evet alisverisi de sordum bisiler alirken azicik daha rahat olmaya caliscam
Herşey yolunda gidiyor zaten kuzum bak çok şükür çoğu bitti azı kaldı Sen benim önümdesin diye hatırlıyorum 30 hafta desek bile 1,5 ay kaldı demek 36 için. Şimdiki zamanlarımız daha hızlı geçecek alışveriş hazırlıklar vs derken. İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım Allahın izniyle alışveriş konusunda da çok sevindim için rahatlamıştır zaten ufaktan başlamıştın yavaş yavaş halledersin canım

Halıyı katladım şu an ay hiç böyle düşünmemiştim okulun faydaları işte
Eşim bu arada bildiğinden değil, kendi yaşadığından yorum yaptı
ya zaten videolarda da gördüğüm bir kova suyla yıkıyorlar hep. Foşur foşur yıkamayacağımız için odasında ya da salonda falan yıkanmasında bence de sorun yok. Bu arada ilk yıkamayı falan da babayla anne yapıyor. Çoğunu da baba. Sakın annelerinize falan bırakıp siz uzakta durmayın dedi. Ben gebe okulunu çok sevdiğim için böyle konusu geldikçe oradan aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum gitmeyenlere de fikir olsun diye

Kanka annelerinize bırakıp kenarda durmayın neden dedi? Benim darlama seansı başladı

6 aya kadar falan hep salonda yıkadım ben en sıcak odam olduğu için. Bir kova su yetiyor zaten 10 dakikalık iş her gün yıkardım nerdeyse

Kanka annelerinize bırakıp kenarda durmayın neden dedi? Benim darlama seansı başladı
Onu her konu için diyorlar kuzu. Kendin uyut kendin yıka kendin besle falan. Bebekle arandaki bağ gelişsin lohusa depresyonu olmasın vs. Diye hep bebek bakımını yardımsız kendin halletmeye bakmak lazımmış

Ayy çok tatlışmış bu özellikle zürafalı olana bayıldım
before after ekliyorum hemen aşya
Aşko fark yok desem çarpılırım ajajsj ama sepide dediği gibi insanlar bırak sporu estetik yaptırıyor, kızın sana bedavaya yapmış popiş

Ben aldım küvet setini de yatak odasında ısıtıcıyla yıkarız bizim yatağın üstünde de rahatça kurular giydiririz diye düşündüm Teşekkürler bilgi için canım

Ben aldım küvet setini de yatak odasında ısıtıcıyla yıkarız bizim yatağın üstünde de rahatça kurular giydiririz diye düşündüm Teşekkürler bilgi için canım
Ya bende ayaklı küvet mi alsam diyorum ayakta daha kolay olur gibi sen nasıl aldın kuzu

Ben de bebeğimin giysilerini yıkadım ütüledim. Yarın hastane çantamı da hazırlayacağım kızlar. 30dan itibaren hazır olmalı diye düşünüyorum. Asla aklıma kötü bişey getirmek istemesem de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Zaten ağırlaşıyorum gittikçe iş yapmak zorlaşıyor

Kanka ama arabaya koymayın, geçen dr diyor hazırlayıp arabaya koyduğun an bebek gelmeye hazırlanıyormuş “muş”

Bende ağırlaşma hissediyorum 2 gündür yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık eşimle ama yarım saat iş yapsam hemen oturmak istiyorum çabuk yoruluyorum. Bebişin eşyaları içinde kayımvalidem birlikte yaparız sen yıkayıp ütüleme yorulma dedi nasıl işime geldi anlatamam zaten dolap molap alıp kurulana kadar kasım olur heralde

Canım ben gelene kadar annabelica cevap yazmış bile tam olarak o yüzden, bağ kurmak amaçlı ve dediğim gibi bebişi korkutmadan en iyi şekilde sizler yakarsınız mantığıyla. Bir de anneler olunca ister istemez harala gürele oluyor sanırım, sakinlik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…