Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Sen onu rahatsız ettin ya oda seni rahatsız ediyor amnesi

Mustelanin ürünleri güzel. Bu arada özel hastane ise bazı hastaneler mustelanin setini hediye ediyor, kızımda öyle oldu, bilmediğim için ben de almıştım upuzun süre kullandık, bu kez böyle bir şey var mı sorup almayı düşünüyorum.Pudrayi Dr lar önermiyorlar

Oh çok şükür olumsuz bişey olmamasına sevindim Aynen haftada 1 gidiyoruz ya benim kilomada bakmıyo artık bebişinkine de. Hatta yüzü için bile geçen hafta görmüştük zaten dedi
Kan uyuşmazlığı iğnesini çok araştırdım en masumu kuzum, hiç tereddütün olmasın. Aşı vs ile zerre alakası yok, hazır antikor veriyor vücudumuza.
Bu haftalar çok topak gibi oluyo bu bebitolar bence, benimki de gün içinde birkaç kez sağda toplaşıyo dıştan görünen bir tümsek oluyo resmen.
Oy alışverişi sordun demek
Ne zaman gidicen tekrar canım

Sen onu rahatsız ettin ya oda seni rahatsız ediyor amnesi
Ay sorma teyzesi. Ben rahatsiz etmedim halbuki doktor amcasi rahatsiz ettiii ama ihale bana kaldı ama yani cocugum surekli bir toplanma halinde ya bende elimi bile degmiyorum karnıma artik sinirleniyor galiba hemen yine toplanıyor.
Cok sinirli cokkk. Azcik müzik dinletcem galiba

Cok sagol kuzum benim kiloma bakti bu hafta gecen hafta fln bakmamisti da şükür azıcık almışım yaa az daha alayım inşallah da...
Bizimki zaten yüz göstermiyor aslaaha böyle duruyordu gecen muayenede.
Kan uyuşmazlığı ignesi ben 3.ye olcam kuzu 2 kere oldum zaten. Ama simdi bu hafta hem grip aşısı oldum ondan önce de tetanoz aşısı, şimdi de kan uyuşmazlığı ignesi, sonra belki bir haftaya yine tetanoz doktor bile artik cok igneler oldu senin üst üste dedi yani.
Ay sordum yaa yapın hazırlığınızı artik dedi. Bir kez dışarı çıkabilir miyim deidm ona da çık çık tamam dedi ama bakalim iyi hissedersem tabii..
Kuzu haftaya cagirdi cuma yada cumartesi bakalim.
Sen ne zaman gideceksin ?

Ay dinlet aşkım mutlaka şimdiden duyduğu sesler beyninde kalıyormuş ben arada dualarıda açıp dinletiyorum

Ohh maşallah her şey yolunda kuzum bu arada kiloya 2 haftada bir bakılırmış daha erken olunca doğru sonuç vermezmiş hiç canını sıkma kuzum bende çok ayakta olunca yorulunca karnımda toplanmalar çok oluyor, sen bide alışkın değilsin yürüyüp ayakta kaldığın için olmuştur

Ben de haftaya gidicem canım cuma giderim büyük ihtimalle yine. Doğru sen biraz üst üste oldun. Ben tetanozla kan uyuşmazlığı arasında 4 gün bırakmıştım. Benim ki yarım da olsa arada gösteriyo yüzünü hakkını yemiyim minnoşumun Ay inşallah artık riskli haftaları atlattık sanki inşallah

Ay dinlet aşkım mutlaka şimdiden duyduğu sesler beyninde kalıyormuş ben arada dualarıda açıp dinletiyorum
Bende dinletiyorum bazen rahatlatıcı müziklerden bazen meryem suresi
Güzel bebislerimize Güzel huylar versin Allahım hersey yolunda olsun hep. Daha sizin konusmalarinizi bile okuyamadim alisverissel konular konusulmus
Ama arabada yata yata git yata yata gel beynim sulaniyor yaa.. bide aksam trafigine kaldık dur kalk dur kalk derken iyice evin önünde artık çıkarma derecesine geldim

Off yaa, sen biraz aşkım uykunu feda ette erken saatlere al artık randevunu

Güzel sağlıklı haberlerle gelelim kuzum evet üst üste geldi birazcik benim ama olsun napalim şifa olsun. Şu enfeksiyondan da bi kurtulsam
Ya seninki yine insafliymis o zaman. Benim ogluş hemen kızıyor küsüyor tripcan niye getirdiniz yine buraya der gibi
Ayy şükür kuzu yaa.. riskli haftalar yavas yavas geride kaliyor. Dedim hocam 36 benim hedefim ya görür müyüz diye güldü neden olmasin görebiliriz tabi dedi. Iste hemen icimde umut tufanlari coşuyor oyle olunca..

Off yaa, sen biraz aşkım uykunu feda ette erken saatlere al artık randevunu
Randevu bulamadigimiz icin mecburen aksam 5e son randevusunu aldik kuzum ya cumartesi günleri bazen 3 4 hafta onceden doluyor doktorun.
Yoksa erkene olsa erken gidip gelirdik rahatca. Ay sağlık olsun da artik napayim mide bulantisina da katlanıyorum

Kuzum benim cok sagol ben her hafta gidiyorum ya o yüzden bide doktor da yaniltmasin bizi simdi dedi. Dedigin gibi gelecek hafta bakalim gecen hafta ile bakariz o zamn anlariz kilo alma durumunu dedi. Bende siz daha iyi bilirsiniz hocam dedim. Zaten bakmayalim yapmayalim dedigi hic bir seye itiraz etme şansım yok. Yap dedigine de yapmam deme şansım yok çünkü ben tam bir riskli gebeyim kendisi de diyor zaten riskli gebeligin hakkini verdin sana neler yapmadik kiii nelerr diye.
Ay olabilir dogru kuzum bu arada hep yattigimdan bugunde aktiflesince cocugum anne kadin yat artik demek istedi heralde. Böyle düşünmemiştim sagol gerçekten

Son düzenleme:
Bu arada kızlar kimler yaşıyordu tam hatirlayamiyorum ama sanki demet1374 Pamlok sizinle konustuk bi bu durumu baskada yaşayan varsa eger,
Bu pelvik bölge ağrısı vajina kemikleri ağrısı falan normalmis artik olabilir dedi. Bide benim bebis bugun basi asagidaydi, baskı hissi daha da artabilir ağrın daha da olabilir endise etme normal dedi. Aklinizda olsun.
Demek ki boyu uzuyor kilosu artıyor iyice baskı artiyor ve agri oluyor.

Ben de kulağı tersinden tutarak sordum kuzum Hocam 30 a geldik sayılır çok şükür, peki doğum tarihiyle ilgili öngörünüz ne Dikişle 29ları atlatan genelde 36ları rahat görüyo dedi bana da

Aaa bak bunu bilmiyordum eşim hiçbir şeye karışmaz ama mobilyada tek kırmızı çizgisi vardır MDF olması daha pahalı evet ama 3-5 fazla olsun kaliteli olsun der. Zaten bu sebeple hazır alamadık çünkü hazırda 1 tane MDF bulduk onun da tarzı istediğimiz gibi değildi. Artık bakalım ne çıkacak

Baktıklarımı size de atayım bu arada bazıları yerel mağazalar ama fikir olsun. Fiyatları 40 bin ile 75 bin tl arasındaydı.
Ay şu mavi beyaz çok cici oyuncak sepetli oturma ünitesi falan çok güzelmiş, onu burada görsem mavileri yeşil ya da gri yapıp alabilirdim valla. Şimdi biz aynı şeyi yaptırıyoruz sayılır 100 bine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…