Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce
Ben geçem gittiğimde doktora sordum bunu 65 kilo çıktım tartıda, hocam hamileliği kaçla kapatırım dedim o da senin kilo alımın biraz nazlı ama bi 5 kilo daha alırsın dedi bence sende 75le kapatırsın kuzum
Kızlar montlarınız oluyor mu ben şimdi giydimde
Benim şuanlık önü de kapanıyor ama hissediyorum çok kısa zamanda çok çok kısa zamanda önü kapanmaz
Önünü kapatma kuzu boşver haha
Bu arada ben şundan alacağım çok heves ettim

Anaa sana atarken tükendiğini gördüm neyse gelir daha yeni sezon
Yaa ben bunun mont şeklindekini görmüştüm ama şuan bulamıyorum bulursam bende onu alıcam çok tatlış

Ay iste bende bu ikilemde kalıyorum. Uzun kol ustune uzun kol ben giyemem yanarım. Oğluşum da oyle olursa diyorum. O yüzden uzun kol zıbın sadece 5 tane aldım o da yeni dogan dönemi icin. O zamanlar biraz daha koruma içgüdüsü olacak.
Annem daha simdiden basladi zaten bebek sıcak yerden gelecek o dışarda kolay üşür demeye
Ilk zamanlar dedigin gibi giydirebiliriz belki. Ama ben diger zibinlari kısa kol veya sıfır kol alacağım hep. Kısası var da askılı olanlardan daha hic almadim 2 3 tane alayim bakalim işe yarayacak mı belki kullanmayiz belli de olmaz.
Uykudan kalkinca penye yelek giydiririz üşümesin minnak omuzları

Çokk duygulandım ben de oyy eşin de çok mutlu olmuştur gösterirken ailesine. Onlar da en az bizim kadar duygulanıyolar gerçekten. Allahım çok şükür amin inşallah üzerlerindeki kombinleri atarız buraya gün gelirr şu Ekim Kasım da uçarak geçsin Aşı konusunu da soralım bakalım ben de 2.dozu olmadım daha, ama geçen bir makale okumuştum erken doğum değilde başka bir nedenden 30dan sonra önermiyolardı. Antikor annede oluşup bebeğe geçmesi gecikirmiydi neydi tekrar bakıcam ona. Ama tdaptan tek doz yaptıran da çok

Ya kızlar ben kendimi çok tembel hissediyorum eskiden saçım dolaşmazdi şimdi dolaşıyor tırnaklarım hiç uzamadan keserdim şimdi uzun haline denk geliyorum daha doğurmadan niye pasaklılık yüklendi bana ya banyom iki günü geçmezdi şimdi üç dört gün geçiyo e dogursam ben banyo yüzü göremem bu tembellikle kendimi gazlamam lazım

Ben de sadece yenidoğan dönemi için 4 tane uzun kol aldım kuzum, gerisi yarım kol

Bende hep uzun aldım dur kısa alım bende bari o zaman bir kısa bir uzun kol bir yelek olabilir mantıklı

Sabah asmye gittim 2. Doz tetanozumu oldum. Grip aşısı için Kadın doğum doktorumun yazdığı reçetenin süresi geçtiği için asm doktorundan rica ettim aşıyı yazdı bu arada 3. Trimesterde olduğumu reçeteye not düştü ve grip aşısını ücretsiz bir şekilde aldım, daha doğrusu haftaya olacağım ve soğuk zincirinin bozulmaması için grip aşısını eczacıya ayırttırdım haftaya gidip ordan alıp asm de yaptıracağım. Ücretli ücretsiz konusunda geçenlerde bir konuşma olmuştu o yüzden yazayım dedim bu şekilde oluyormuş

Ay mutlu olmaz mı hic getirip göstermek istemesi bile benim kalbimi eritiyor.. onlarda bizim kadar heyecanli onlarda bizim kadar zor zamanlar geciriyor ama bize yansıtmıyorlar.. Çok şükür ki eşlerimiz destekcimiz
Ayy amin aminn kombin fotolari atcaz daha hele ben Ekim ayı ışık hızıyla gecsin istiyorum hemen bitsin. Yeter bu kadar ekim
Evet canım soralim doktora aşı konusunu. Gerek yok derse olmayiz zaten meraklisi degiliz ya. Dedigin olabilir bak antikorlar yüzünden yani. Ama 2 ile 4 hafta arasinda antikor üretiyor vucut diye biliyorum. Bence olun der gini geliyor 2.dozu da.
Ben de sadece yenidoğan dönemi için 4 tane uzun kol aldım kuzum, gerisi yarım kol
Bizimde öyle kuzum, 5 tane uzun kol var iste yenidogan 0-1 olanlardan minnacık. Gerisi yarim kol. Sıfır kol olanlardan da 2 3 alayım bulunsun diyorum.
Bide ben normal sadece zıbın takımı olarak aldim birkac tane, onların desenleri cok güzel ama uzun kol. Bakalim nasil olacak zıbın giydirip üstüne birsey giydirmemem lazim ama kıyamam çocuuuuma üşür diyeee. Şıklıktan ödün verecegiz artik ilk birkac ay napalim

Bende az önce baktım çocuğuma yenidoğan hiç bişey almamışım nerdeyse aldıklarım da atlet şeklinde uzun kol yok gibi bişey şimdi biraz yenidoğan zıbın alıcam uzmnebeayse nin kasım aralık ayında doğum yapacaklar için bir videosu var sayıları da ona göre alcam

Şifa olsun canım Sen de 29.haftadasın değil mi ve 2.dozu olman konusunda bir sorun olmadı demi

Canım hepsi normal. Sagdan sola dönerken agrilar yasiyoruz. Rutin isleri halletmekte zorlanmak normal merak etme. Bide bebisler tüm vucudumuzda bizi ayakta tutan vitamin mineral ne varsa onlarla besleniyor haliyle o enerjide bir azalma oluyor.
Hepsi gecici bence.
Bende hep uzun aldım dur kısa alım bende bari o zaman bir kısa bir uzun kol bir yelek olabilir mantıklı
Ayynen canim mantıklı olur o zaman. Bide patikli patiksiz tulumlar falan da varya onlardan da giydiririz üstüne onlar bir tık daha kalın oluyor ya. Yelek bile gerekmez her zaman.

Evet al annesi minnak omuzları üşür oyyy bakayım ben de videoya eksik bişey var mı

Sağol canım toparlicam bende biliyorum dediğin gibi enerjim az biraz düzelcez inşallah dediğin gibi canım tulumda mantıklı

Kızlar geçen kontrole gittiğimde bana sordu doktor 2. Dozunu oldun mu diye bende haftaya olacağım dedim tamam ol onu dedi bence ol der size de babylovee K _Kestane_
Benim sorunum 30Eylül de ilk dozu oldum 4 hafta geçmesi gerekiyormuş ya 32 olucam nerdeyse olabildiğim zaman. 30la 32 de olmanın farkı olacağını sanmıyorum da sorarız yine Benim 24 25 arası biraz sancı ağrı olmuştu, o ara aşıma da odaklanmadı pek hoca oyüzden 28 de yaptırdım

Ay sistemin resmen açıkları var yaa
Benim asm doktoru mesela yazdi not düştü 3.trimester diye ama ben gayet para ödeyip aldım
Neyse şifa olsun hepimize

Sen hepimizden önce doğuracan sanırım en önde sensin gördüklerimden bide ilkin normalmiydi canım senin kilonda çok iyi boyun uzun senin sanırım resimlerden gördüğüm kadarıyla belli bile etmiyor boyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…