- 16 Eylül 2024
- 8.522
- 8.164
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.041
Dimi yaEvet çok soğuk bizde yaktık yakın yakın zaten bu ay yakmasak nolucak yaza kadar ful cekecez faturada
Tabi ki çok az kaldı canım sabır
Eskiyle karşılaştırmak evet maalesef pek doğru olmuyor her şey o kadar değişti kiinsanlık olarak iyiye güzele gitmemiz gerekirken nasıl oluyorda kötüye doğru gidiyoruz aklım almıyor
Ben de sürekli eşime soruyorum o da bana bırakıyor, net bişey diyemiyorlar canım onlar da ikilemde kalıyokıyamam. Hocamız 2haftaya çıkarayım mı dedi onu bile soruyorum napalım 2 mi 1 mi gidelim sen nasıl iyi hissedeceksen diyo. Aslında biliyorum ona kalsa 2 diyecek ama işte bize bırakıyolar. Vitamin konusu da bizde aynı kuzum
Inşallah inşallah, 30 oldum ben bugün hala inanamıyorum 3 lü rakamlara geldiğimizeAz kaldı canım, hep onu diyorum kendime, dayan difem az kaldıİnşallah güzel anacağız bu zamanları
Inşallah inşallah, 30 oldum ben bugün hala inanamıyorum 3 lü rakamlara geldiğimize
Oh ne güzelBizim merkezi sistem Ekimin başından beri yanıyor canım. Ondan önce üşüyordum valla
Canım ben de iki gündür üşüyorum petek açmadık ama evde sırtıma yelek geçiriyorum artık, üşüdüğümü hissediyorum ve şükrediyorum
Oh ne güzelHamilelikte üşümek de cok can sıkıcı çünkü. Aniden hasta olabiliyor insan. Aşırı bunaltmadan sıcak sıcak yatalim
oh süper demek ki hamişliktenmis dimi o üşümemek
Havalarin serinlemesine de senin icin sevindim kalbindeki endise gitmis
Aynen bizimki de gece gündüz yanıyo Ekim başından beri canım. Öncesi ful ısıtıcı açıyodumBizim merkezi sistem Ekimin başından beri yanıyor canım. Ondan önce üşüyordum valla
Bu bilgi gercek mi ya ?ben de tdap karma aşıyı 28. haftada oldum canım 2. doz tetanoz için 4 hafta geçmesi gerekliymiş, ama doktorum 30. haftadan sonra ben aşı yaptırmam erken doğum tehlikesi olduğunu düşünüyorm öyle dedi. o nedenle 2. aşıyı yapmana gerek yok dedi. yine de 30. haftadan snraya geliyorsa sor istersen
Kuzuu net kaptırsın bence ya ben de 8-9 kilo ile devam ediyorum son 6-7 hafta kaldı anca 4-5 alınır diye düşünüyorum
Toplu cevap hahaha
Gerçekten kafayı yedirir bu sistem yahayır şimdi kendimiz için böyleyiz, yarın çocuk doğunca onlara da böyle yaparlarsa deliririm her gün cimer şikayet ahahaha
Yaa kuzum tam olarak bu yaşadığım işte, şüphelendiğim de buydu şimdi netleşti. Çok teşekkür ederim
Al işte tam dediğim şey çocukta da böyle derlerse kapı kapı doktor gezeriz artık 3'e tamamla 2 olan kazanır
Kiiiiiz bu ne delirmelikAllah'ım ikinci de olsun o da sağlıklı biz kız olsun dinimiz amin
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, ki eski zamanda aşı yok ilaç yok hepimiz de sağlıklıyız şükür ama şimdi havadan tut, yediklerimize kadar hiçbiri doğal değil o yüzden naçizane tavsiyem bir doz olsun yaptırman yönünde
Ay yemin ederim hamilelikte gördüğüm en güzel rüya buydu oluk oluk sütüm akıyordu çok duygulanmıştımen çok o anı yaşamak istiyorum, Rabbim hepimize nasip etsin
Görünce bi üşüme geldiBu da size anlık sabah Erzurum fotosu arkadaşım atmışHiç bukadar erken yağmamıştı merkeze, bu sene minikolarımızın şansına kış soğuk geçecek belli Eki Görüntüle 3657727
Ben kalan 2 kg Lik hakkımı tutturma peşindeyim kızzzKızlar 30+0 70 kg olmuşum toplam 8 kg almışım, doğumu 75 ile kapatırmıyım sizce
Sormaa Ankara'ya şükrettim vallaGörünce bi üşüme geldi
Yani ama sonrasını da düşün kuzum 2.bebek düşünürsünüz elbet tek doz ne kadar koruyacak onu bi danışmak sormak lazımBu bilgi gercek mi ya ?
Ben 2.doz tetanozu olcam daha. Hasta fln olunca dozu erteledik.
Sonra araya grip aşısı girdi.
Bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi olcam.
Haftaya da tetanoz aşısı olacaktim.
Su an kafam karıştı feci sekilde. Bu doktorlarin fikir ayriliklarina düşmesi beni çıldırtacak ya
Biz geçen sene de zaten binada çok yakanlar arasindaydik bizimki kişisel merkezi değil bu sene hem kış soğuk gecicek hem bebek soba yakıyor gibi olur artıkDimi yabizde eşimle konuştuk ayni şeyi
Bu kış her ay faturalarimiz coşacak ödeye ödeye doymayacagiz♀
Anlık sınıftan bildiriyorumBu da size anlık sabah Erzurum fotosu arkadaşım atmışHiç bukadar erken yağmamıştı merkeze, bu sene minikolarımızın şansına kış soğuk geçecek belli Eki Görüntüle 3657727
Önünü kapatma kuzu boşver hahaKızlar montlarınız oluyor mu ben şimdi giydimde
Kızlar montlarınız oluyor mu ben şimdi giydimde
Önü kapanmaz bence kimseninama kollar fln olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?